anilla Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dzisiaj do koleżanki przypałętało się takie cudo: ***** Psiak był wychudzony i dość brudny widac że się trochę błąkał, ale patrząc na tą jego grzywkę widać że ktoś tam przy nim coś robił. Jutro koleżanka sprawdzi u weta czy ma chipa. Może ktoś rozpoznaje tego cudaka?? Quote
Betbet Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zróbcie mu jakieś delikatne cięcie fryzurki to może komus zacznie przypominac zgube;) Quote
anilla Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Betbet napisał(a):zróbcie mu jakieś delikatne cięcie fryzurki to może komus zacznie przypominac zgube;) już ktoś mu próbował zrobić fryzurkę;) niezłą ma grzywkę Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 gdyby nie to ,że mój Dolar śpi koło mnie ,to myślałabym ,że to on Quote
Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie wiem jak ludzie mogą nie szukać swojego psa:crazyeye:?mojego też nie szukali i dzięki temu mam go (ich).:lol: Quote
pajunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jesli bylby do adopcji, to moge jego zdjecia wyslac do kolezanki, ktora niedawno sie pytala, czy mam jakiegos malego kudlatka. Ma dobry, sprawdzony dom, nawet niezbyt daleko ode mnie. Quote
anilla Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 piesek nie ma chipa nikt tez o niego w najbliżej lecznicy nie pytał, podobno ktoś go widział jak się błąkał koło Auchana jest maleńki - taki przerośnięty York, sierść ma długą , troszkę szorstką straszna z niego przylepa i bardzo boi się że go znowu porzucą - nie odstępuje koleżanki na krok... Quote
Betbet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 jak na niego patrze to mi sie nozyczki do rąk pchają:cool3: Quote
Kara. Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Jakoś dziwnie opitolony jest:evil_lol: Czy on nie miał za grzywacza robić? Quote
Betbet Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 haha zobcie z niego grzywacza chinskiego:cool3: ustawi sie kolejka:evil_lol: Quote
anilla Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 kudłaczek już u nas straszna z niego przylepa i szczekacz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jest okropnie chudy - pod tą kupą sierści - skóra i kości fajnie chodzi na smyczy, utrzymuje czystość i sygnalizuje potrzebę wyjścia, pcha się do wyra i poluje na koty... może ktoś go jednak szuka, sama nie wiem ***** ***** Quote
marmar Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ciociu Anillko ,psina swego czasu biegala u nas po osiedlu,niestety nigdy nie widzialam go z wlascicielem. Quote
anilla Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 marmar napisał(a):Ciociu Anillko ,psina swego czasu biegala u nas po osiedlu,niestety nigdy nie widzialam go z wlascicielem. od Was do Auchana jest dość daleko, wygląda więc na to że psiak błąkał się po całym mieście.... Quote
anilla Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 nikt go nie szuka:( a jest wspaniały dzisiaj został pierwszy raz sam na długo w domu -trochę popiszczał jak wyszliśmy ale jak wracałam cisza - musze jeszcze zrobić sondę wśród sąsiadów czyściutki, wytrzymuje bez problemu, świetnie się dogaduje z moim dzieckiem, koty już w miare swobodnie chodzą po domu ;) ideał:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Poker Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 to może ten ideał zostanie u Ciebie :evil_lol:.On ma dużo wspólnego z ponem,a to są cudowna psy,uwielbiam je.:loveu: Quote
marmar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ciociu czy nadal jestes w posiadaniu tak pieknego psiaczka? Quote
xxxx52 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 takiego slicznego kawalera na pewno kazdy bedzie chcial adoptowac w Zorach,albo ma wlasciciela ,ktory go szuka. moze rozwiesic plakaty ,ulotki w sklepach ,poinformowac schronisko.Czasami po 2 tygodniach ludzie dowiaduja sie gdzie piesek ich przebywa. Quote
anilla Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 kudłaczek mieszka dwa bloki dalej ode mnie,(jeżeli nie zgłosi się były właściciel to zostanie tam na zawsze) u przemiłego małżeństwa, które z racji tego że już na emeryturze ma dla niego mnóstwo czasu państwo "starzy psiarze", cztery lata temu stracili swojego psiaka i nie mogli się zdecydować na nowego - ale jak zobaczyli Hugo z miejsca się zakochali;) mały będzie miał całodobowe towarzystwo, zapewnione wycieczki na działkę i mnóstwo miłosći no i będzie ciągle na oku - to sąsiedzi mojej koleżanki ;) Quote
xxxx52 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 super!!!!jest to najlepsze rozwiazanie dla pieska:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts