Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj do koleżanki przypałętało się takie cudo:

Psiak był wychudzony i dość brudny widac że się trochę błąkał, ale patrząc na tą jego grzywkę widać że ktoś tam przy nim coś robił.
Jutro koleżanka sprawdzi u weta czy ma chipa.
Może ktoś rozpoznaje tego cudaka??

Posted

Betbet napisał(a):
zróbcie mu jakieś delikatne cięcie fryzurki to może komus zacznie przypominac zgube;)

już ktoś mu próbował zrobić fryzurkę;) niezłą ma grzywkę

Posted

jesli bylby do adopcji, to moge jego zdjecia wyslac do kolezanki, ktora niedawno sie pytala, czy mam jakiegos malego kudlatka. Ma dobry, sprawdzony dom, nawet niezbyt daleko ode mnie.

Posted

piesek nie ma chipa nikt tez o niego w najbliżej lecznicy nie pytał, podobno ktoś go widział jak się błąkał koło Auchana
jest maleńki - taki przerośnięty York, sierść ma długą , troszkę szorstką
straszna z niego przylepa i bardzo boi się że go znowu porzucą - nie odstępuje koleżanki na krok...

Posted

kudłaczek już u nas
straszna z niego przylepa i szczekacz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jest okropnie chudy - pod tą kupą sierści - skóra i kości
fajnie chodzi na smyczy, utrzymuje czystość i sygnalizuje potrzebę wyjścia, pcha się do wyra i poluje na koty...
może ktoś go jednak szuka, sama nie wiem

Posted

marmar napisał(a):
Ciociu Anillko ,psina swego czasu biegala u nas po osiedlu,niestety nigdy nie widzialam go z wlascicielem.

od Was do Auchana jest dość daleko, wygląda więc na to że psiak błąkał się po całym mieście....

Posted

nikt go nie szuka:(
a jest wspaniały
dzisiaj został pierwszy raz sam na długo w domu -trochę popiszczał jak wyszliśmy ale jak wracałam cisza - musze jeszcze zrobić sondę wśród sąsiadów
czyściutki, wytrzymuje bez problemu, świetnie się dogaduje z moim dzieckiem, koty już w miare swobodnie chodzą po domu ;)
ideał:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

takiego slicznego kawalera na pewno kazdy bedzie chcial adoptowac w Zorach,albo ma wlasciciela ,ktory go szuka.
moze rozwiesic plakaty ,ulotki w sklepach ,poinformowac schronisko.Czasami po 2 tygodniach ludzie dowiaduja sie gdzie piesek ich przebywa.

Posted

kudłaczek mieszka dwa bloki dalej ode mnie,(jeżeli nie zgłosi się były właściciel to zostanie tam na zawsze) u przemiłego małżeństwa, które z racji tego że już na emeryturze ma dla niego mnóstwo czasu
państwo "starzy psiarze", cztery lata temu stracili swojego psiaka i nie mogli się zdecydować na nowego - ale jak zobaczyli Hugo z miejsca się zakochali;)
mały będzie miał całodobowe towarzystwo, zapewnione wycieczki na działkę i mnóstwo miłosći
no i będzie ciągle na oku - to sąsiedzi mojej koleżanki ;)