Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']malutka nosi imie Lupi, i taka wplata juz byla na koncie.[/QUOTE]
Tak, 30 zł od Pani Joanny D. z Jastrzębia Zdroju - dopisane.

[quote name='monika55']Z wczoraj
Wybudziła się z narkozy jest na silnych lekach przeciwbólowych ... wymagać będzie zastrzyków przeciwbólowych.[/QUOTE]

Biedactwo :(

Posted

Ależ ona jest śliczna :iloveyou:
Maleńki kochany nietoperek :loveu:
Zazdroszczę tym, którzy będą mieli z nią kontakt na bieżąco, będą mogli ją głaskać tulić i rozpieszczać.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Wpłaty
..100,00 zł - Krzysztof K. - Rybnik - 9.12.2013 r.
....20,00 zł - Urszula Cz. - Jastrzębie Zdrój - 9.12.
[COLOR=#ffffff]....30,00 zł - Joanna D. - Jastrzębie Zdrój - 11.12.
=========

..[SIZE=4]150,00

Wypłaty
[SIZE=2]110,00 zł - konsultacja ortopedyczna, zdjęcia RTG [SIZE=4][SIZE=2](f-ra z 10.12.2013 r.) - 26.12.2013
600,00 zł - operacja łapki (f-ra z 13.12.2013 r.) - 26.12.2013
=======
[SIZE=4]710,00 zł

Saldo
....150,00
-.. 600,00 zł
============
-.600,00 zł

Edited by elik
Posted (edited)

Wypłaty
[SIZE=2]110,00 zł - rtg (f-ra z 13.12.2013 r.) - 26.12.2013
600,00 zl. operacja fa z dnia 13,12,2013
=======
[SIZE=4]710,00 zł

Saldo
....150,00
-.. 710,00 zł
============
-560,00 zł
roznica zostala zaplacona z konta Fundacji.

Edited by Ada-jeje
pomylka
Posted

elik napisał(a):
Wpłaty
..100,00 zł - Krzysztof K. - Rybnik - 9.12.2013 r.
....20,00 zł - Urszula Cz. - Jastrzębie Zdrój - 9.12.
[COLOR=#ffffff]....30,00 zł - Joanna D. - Jastrzębie Zdrój - 11.12.
=========

..[SIZE=4]150,00

Wypłaty
[SIZE=2]600,00 zł - operacja łapki (f-ra z 13.12.2013 r.) - 26.12.2013
=======
[SIZE=4]600,00 zł

Saldo
....150,00
-.. 600,00 zł
============
-.450,00 zł

No właśnie po raz kolejny muszę się domyślać, którego psa dotyczy otrzymana faktura i za co jest ta faktura. Nie mam pojęcia skąd Adajeje wie, że 110 zł to f-ra za tego psa - nie ma tego na fakturze, ani tez nie dostałam takiej informacji od nikogo.
Którego zatem psa dotyczy f-ra na 600 zł ? Nie mam czasu dopytywać się, bo nie wiem pod czyją opieką jest psiak, którego dotyczy ta faktura, bo nie wiem też za którego psa jest ta faktura. W związku z powyższym będę na wątku J.Z. podawać wpłaty i proszę, jak dotychczas prowadzić rozliczenia przez odpowiedzialne osoby.

Posted

elik napisał(a):
No właśnie po raz kolejny muszę się domyślać, którego psa dotyczy otrzymana faktura i za co jest ta faktura. Nie mam pojęcia skąd Adajeje wie, że 110 zł to f-ra za tego psa - nie ma tego na fakturze, ani tez nie dostałam takiej informacji od nikogo.
Którego zatem psa dotyczy f-ra na 600 zł ? Nie mam czasu dopytywać się, bo nie wiem pod czyją opieką jest psiak, którego dotyczy ta faktura, bo nie wiem też za którego psa jest ta faktura. W związku z powyższym będę na wątku J.Z. podawać wpłaty i proszę, jak dotychczas prowadzić rozliczenia przez odpowiedzialne osoby.

Po raz kolejny napisalam Ci na jakie psy sa wystawione fa, wiec nie pisz ze sie musisz domyslac, bo tak nie jest, Tobie oprocz napisania na jakiego psa jest wystawiona fa, trzeba jesze watek wyszukac i podac Ci linka, to dla mnie bedzie szybciej, bez niepotrzebnej straty czasu, samej wpisywac na watku koszt uslug weterynaryjnych, wystarczy ze zrobisz mi skana fa, bo te przychodza do Ciebie.

Posted

elik napisał(a):
Pewnie, że najważniejsze, choć Twoja wiedza i tak nie jest od tego pełna. Obie faktury dotyczą Szczeniorki.

wiec i tu Ci napisze ze moglas zadzwonic do weta, a nie pytac mnie, bo ja wiem ze w BB sa leczone dwa psy, wiec tak sobie to wykombinowalam, bo ja z Berlina dzwonie tylko w wyjatkowych sytuacjach, tez wiem na ile moge sobie pozwolic na wydanie prywatnej kasy.