Porębski Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Szukam dobrego weta [B]w Jaśle[/B] lub okolicach. Możecie coś podpowiedzieć? Quote
Porębski Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 Jakieś sugestie? Korzystał ktoś może z gabinetu Avet Renaty Potempy? Słyszałem dobre opinie. Quote
doggar Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Świetni są dębiccy CITYVETS, dokładni bardzo, od razu kompleksowe badania itd., ale trzeba z wypchanym portfelem tam być:p Quote
Believe Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Temat już trochę nieaktualny, ale może się komuś jeszcze przyda. Avetu nie polecam wcale, pani weterynarz nie ma zbyt dobrego podejścia do zwierząt, byłam raz i już na jednej wizycie dało się zauważyć jej przedmiotowe traktowanie zwierząt. Według mnie najlepszym weterynarzem w Jaśle, którego gorąco polecam jest p. Marcin Urzędowski z gabinetu Pirania. Moja sunia 2 lata temu przeszła zabieg regionalnej mastektomii + sterylizacja, spędziła 2 dni w gabinecie pana Urzędowskiego, cały zabieg przeszedł sprawnie i bez powikłań. Co do podejścia do zwierząt nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko jest jak najbardziej ok. Quote
maurycy9222 Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Widzę, że ktos tu robi antyreklamę mojego ulubionego gabinetu, bo ja właśnie gabinet Pani Renaty czyli Avet z czystym sumieniem każdemu miłośnikowi zwierząt mogę polecić! Moja suczka miała tam usuwany nowotwór sutka i po zabiegu szybciutko doszła do siebie. Quote
bou Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 10 godzin temu, maurycy9222 napisał: Widzę, że ktos tu robi antyreklamę mojego ulubionego gabinetu, bo ja właśnie gabinet Pani Renaty czyli Avet z czystym sumieniem każdemu miłośnikowi zwierząt mogę polecić! Moja suczka miała tam usuwany nowotwór sutka i po zabiegu szybciutko doszła do siebie. odpowiedziałes na post sprzed 5 lat. Quote
Recommended Posts