Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

Temat już trochę nieaktualny, ale może się komuś jeszcze przyda.
Avetu nie polecam wcale, pani weterynarz nie ma zbyt dobrego podejścia do zwierząt, byłam raz i już na jednej wizycie dało się zauważyć jej przedmiotowe traktowanie zwierząt.
Według mnie najlepszym weterynarzem w Jaśle, którego gorąco polecam jest p. Marcin Urzędowski z gabinetu Pirania. Moja sunia 2 lata temu przeszła zabieg regionalnej mastektomii + sterylizacja, spędziła 2 dni w gabinecie pana Urzędowskiego, cały zabieg przeszedł sprawnie i bez powikłań. Co do podejścia do zwierząt nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystko jest jak najbardziej ok.

• 4 years later...
Posted

Widzę, że ktos tu robi antyreklamę mojego ulubionego gabinetu, bo ja właśnie gabinet Pani Renaty czyli Avet z czystym sumieniem każdemu miłośnikowi zwierząt mogę polecić! Moja suczka miała tam usuwany nowotwór sutka i po zabiegu szybciutko doszła do siebie.

Posted
10 godzin temu, maurycy9222 napisał:

Widzę, że ktos tu robi antyreklamę mojego ulubionego gabinetu, bo ja właśnie gabinet Pani Renaty czyli Avet z czystym sumieniem każdemu miłośnikowi zwierząt mogę polecić! Moja suczka miała tam usuwany nowotwór sutka i po zabiegu szybciutko doszła do siebie.

odpowiedziałes na post sprzed 5 lat.