Anashar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nelson, może w końcu zaświeci dla Ciebie słońce... Quote
haker11 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Nelson pokaż się światu może kto o wielkim sercu Cię wreszcie wypatrzy! Quote
Seaside Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 i pod wieczorek pokazujemy chłopaka!!! Quote
Alpina Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Do góry...Tylko żebyś biedaku nie trafił na ludzkie potwory - jak onek Bary.... teraz jest wygłodzony, chory a nowy pan szykuje mu strzał w głowę w lesie...:-(:-(:-( Quote
Seaside Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Alpina, a nie można go zabra`c??????????? Barego????? Quote
Alpina Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Tiger pisze że on sie przywiązał do tych ludzi, poza tym on strasznie reaguje na pobyt w naszym lubelskim hoteliku bo to nie hotelik tylko poczekalnia - warunki nieciekawe...Bary wśród jazgocących psów reaguje ciężkim stresem i agresją...Dla niego najlepiej aby od razu trafił do domu...:shake:To było wtedy jak był zdrowy - teraz chory i niedożywiony mógłby paść... Tiger ma już tymczasowiczów u siebie, ja mam pięć sztuk a na dniach przyjeżdża szósta...A poza tym samca kategorycznie wziąć nie mogę... Naprawdę nie ma go za bardzo gdzie zabrać tak na już...:-( Quote
Seaside Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Boże co za tragiczna historia :( I on przywiązał się do ludzi którzy doprowadzili go do takiego stanu......... :( Może znajdzie się jakiś dogomaniak inny kto go przygarnie do DT :( Quote
Recommended Posts