Seaside Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Do schroniska w Jeleniej trafił taki o to smyk..... Link ze strony http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja5508-0.html Około 3 letni, zostawiony uwiązany do płotu :placz: :placz: :placz: Piekny, średniej wielkośći, gładkowłosy brązowy pies. Widać, że wychowywany w domu, nauczony czystości, prawdopodobnie typ kanapowca. Nie reaguje na podstawowe komendy, ale jest bardzo posłuszny, nie ciągnie na smyczy, nie skacze. Bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, w boksie był przerażony, po przeniesieniu na wybieg troche wypogodniał. W schronisku od 27.05.2007 Prosimy o pomoc w szukaniu domku :( Tel wolontariuszki Karci: 604698148 Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Może znajdzie się jakaś ciocia co zna się na rasie?? :( Quote
basia0607 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Moja znajoma wetka szuka dla siebie psa mysliwskiego .Mówilam jej o nim i jest wstepnie zainteresowana.Nie ma dzisiaj czasu wejśc na Dogo. Szukam jej od pewnego czasu takiego psa. Ręcze ,że pies mialby u niej b.dobrze. problemem tylko bylby transport ,ponieważ mieszkamy na Mazurach. Quote
ulvhedinn Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Seaside, jeśli on nadal jest bezdomny mam na 90 % DT dla niego z opcją szukania najlepszego domku. Państwo zbzikowani na tle rasy. Jutro potwierdzę. Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dziewczyny dzięki dzięki dzięki dzięki!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: W razie gdyby na dogo mnie nie było ( w pracy tylko gościnnie z kompa mogę skorzystać) dzwońcie do Karci (Karoliny) rzadko bywa teraz na dogo bo w schronisku dużo siedzi Telefon w 1 poście :) Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Może udałoby sie połączyć DT z opcją szukania transportu na Mazury :razz: Quote
Seaside Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 A w schroniksu jest od 3 dni. Karcia dziś go dodała na stronę więc jeszcze nikt go nie wyadoptował.... Quote
Seaside Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 dziewczyny akcja odwołana. Dostałąm wiadomośc że do schroniska przyjechał dziś chłopak - początkujący myśliwy i adoptował psiaka. Podobno super domek! :) dziękuję wam pięknie za szybką reakcję:loveu: mam nadzieję, że ta Pani z Mazur nie będzie bardzo rozczarowana :oops: Quote
basia0607 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kto pierwszy ,ten lepszy ! Oby pies trafil dobrze ! Quote
Seaside Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 basia0607 napisał(a):Kto pierwszy ,ten lepszy ! Oby pies trafil dobrze ! Też mam taką nadzieję :) Karcia zna ten domek na szczęście :) Basiu dziękujemy ci za zainteresowanie :loveu: I Ulv też :loveu: Quote
ulvhedinn Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No i świetnie, że się tak szybko mu udało!!! W razie gdyby się trafił posokowiec w potrzebie, niezależnie od płci, od razu dajcie znać. To takie piękne i wrażliwe psiaki... :lol: Quote
Recommended Posts