Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

typowe nie typowe nie wolno jej pozwolić jej się rządzić... wrzasnęłam na Nari to od razu odpuściła i udawała grzeczniutką sunie. Ona już wie, ze my jej nie pozwalamy napastować obcych ani naszych psów, nawet jak chce tylko się bawić

Posted

nie no, lepiej żeby zyła jak jej się podoba, dokuczała naszym psom aż ją Brokat użre porządnie albo inka się zrobi agresywna zamiast łagodna jak przez ostatnie 7 lat a Nari do domku z innym psem nie będzie mogła iść bo będzie złośliwa - świetny plan:p

Posted

[quote name='ania0112']typowe nie typowe nie wolno jej pozwolić jej się rządzić... wrzasnęłam na Nari to od razu odpuściła i udawała grzeczniutką sunie. Ona już wie, ze my jej nie pozwalamy napastować obcych ani naszych psów, nawet jak chce tylko się bawić[/QUOTE]

cesar milan to by tylko zrobił ,,syk" pomachał ręką i przekazał właściwą energię a Ty to wrzeszczysz jak baba w maglu :diabloti:

Posted

oj jak baba w maglu... ja tylko wrzasnęłam "Nari" :) do inki jak je ścierwa lub mnie wkurza wrzeszczę jak baba w maglu. :evil_lol:
Kurde trzeba poprosić cesara milana by został dt i wszystkie psiurki będą chodzić gęsiego ;)

Posted

No i dobrze :)
Wiesz Aniu, u mnie jak Nuka trafiła do nas (7 lat temu) to od początku Kaja na nią warczała i tak było przez cały czas. Dochodziło do spinek - ja tez goniłam za to (opier dostawały obydwie). Ale jak Kajcia już była mocno chora to nic...
Oglądam od czasu do czasu Zaklinacza psów i dziw mnie bierze :)

Posted

Ha ha jak u mnie była 4-ka (ech została 2-ka) to jak darły japę przy płocie to brałam gazete i jak wrzasnełam: jak zaraz dam w doopę to wsio spylało. Nie musiałam nawet używać :)

Posted

mama się śmieje, że u nas to ona ustala hierarchię w stadzie :) Jasne, ze psy się muszą jakoś dogadać ale to ona (my) narzucamy kolejność. i tymczas jest trzeci. Jasne, ze jak zaczepia inke i próbuje jej wyrwać patyk to my się nie wtrącamy i pozwalamy inke trochę pozaczepiać ( dzisiaj nawet Brokata po domu z zabawką szarpała - brokat raz na jakiś czas bierze pluszaka i inka mu pozwala a tu niespodzianka i Nari zaczęła go dzisiaj ciągać) no ale gdzieś granice musza być i jak inka zdecydowanie nie chce się bawić lub Nari robi się zbyt taranowa to kończymy wygłupy :) Inka nie jest od moniki więc mi jej nie odbierze więc powiem, ze jak bardzo przegnie pałę to nie ma zmiłuj i w dupe bez pardonu dostaje (nie tylko ręką) a Brokaś osttanio dostał - pierwszy raz dostał w dupkę ode mnie bo mi psa zaatakował (krzywdy nie zrobił) jak dostał w dupce to jak ręką odjął od razu przestał ujadać i slicznie szedł dalej :)

Posted

aaaa Ty to masz pomysł :diabloti:

oświadczenie:

Ścierkuję wyłącznie diablę które nie jest od Moniki, do reszty przemawiam łagodnie i robię ,,syk" :razz:

wyedytowałam bo jeszcze dziewczyny od kota mogą się zwiedzieć tez :diabloti:

Posted

No one to ścierwa znajdują bez pudła :shake: u nas pod blokiem nawet stanął znak skierowany do okien z napisem cś w stylu nie dokarmić/ nie wyrzucać śmieci. Inka dzisiaj mnie wkurzyła to wzięłam patyk w rękę i jej patykiem pogroziłam to od razu wypluła co jadła i w te pędy przybiegła do mnie udając grzeczniutkiego psa :p

Posted

kurde nie mam siły się poprzekomarzać z Wami a tu taki fajny temat :lol: czy Wy naprawdę myslicie, że ja przemawiam do piesków łagodnie i robię "syk"???? :smokin: czy źle coś zrozumiałam? :lying:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde nie mam siły się poprzekomarzać z Wami a tu taki fajny temat :lol: czy Wy naprawdę myslicie, że ja przemawiam do piesków łagodnie i robię "syk"???? :smokin: czy źle coś zrozumiałam? :lying:[/QUOTE]

Tak,tak własnie myślimy :eviltong:

Posted

nie! "syk" to robi Janka do psów tych od Ciebie :eviltong: a my też pitutamy do Brokasia :megagrin: Terror mają tylko te nie podlegające twojej umowie adopcyjnej z punktem o złym traktowaniu :p
a generalnie wszyscy zmierzamy do "sykania" na nasze psy:evil_lol:
Ja to jak "syczę" na inke to czasem nawet przekleństwa nie do się wyodrębnić :eviltong:

Posted

[quote name='ania0112']nie no, lepiej żeby zyła jak jej się podoba, dokuczała naszym psom aż ją Brokat użre porządnie albo inka się zrobi agresywna zamiast łagodna jak przez ostatnie 7 lat a Nari do domku z innym psem nie będzie mogła iść bo będzie złośliwa - świetny plan:p[/QUOTE]

wyluzuj :-)

[quote name='JankaBezZiemii']cesar milan to by tylko zrobił ,,syk" pomachał ręką i przekazał właściwą energię a Ty to wrzeszczysz jak baba w maglu :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='ania0112']mama się śmieje, że u nas to ona ustala hierarchię w stadzie :) Jasne, ze psy się muszą jakoś dogadać ale to ona (my) narzucamy kolejność. i tymczas jest trzeci. Jasne, ze jak zaczepia inke i próbuje jej wyrwać patyk to my się nie wtrącamy i pozwalamy inke trochę pozaczepiać ( dzisiaj nawet Brokata po domu z zabawką szarpała - brokat raz na jakiś czas bierze pluszaka i inka mu pozwala a tu niespodzianka i Nari zaczęła go dzisiaj ciągać) no ale gdzieś granice musza być i jak inka zdecydowanie nie chce się bawić lub Nari robi się zbyt taranowa to kończymy wygłupy :) Inka nie jest od moniki więc mi jej nie odbierze więc powiem, ze jak bardzo przegnie pałę to nie ma zmiłuj i w dupe bez pardonu dostaje (nie tylko ręką) a Brokaś osttanio dostał - pierwszy raz dostał w dupkę ode mnie bo mi psa zaatakował (krzywdy nie zrobił) jak dostał w dupce to jak ręką odjął od razu przestał ujadać i slicznie szedł dalej :)[/QUOTE]

Brokata może odebrać :evil_lol:

ja mówię ''ej'' i nie biję pieseczków

Posted

Toż o Brokacie specjalnie nie pisałam jak jest terroryzowany, tylko ze raz w dupcie dostał ode mnie - raz na 3 lata to chyba źle nie jest :)

cesar by Ci powiedział, ze "ej" nie jest odpowiednie :eviltong:
bo twoje piesecki by Ci oddały :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde nie mam siły się poprzekomarzać z Wami a tu taki fajny temat :lol: czy Wy naprawdę myslicie, że ja przemawiam do piesków łagodnie i robię "syk"???? :smokin: czy źle coś zrozumiałam? :lying:[/QUOTE]

[quote name='Margi']Tak,tak własnie myślimy :eviltong:[/QUOTE]

noooo :p

[quote name='ania0112']nie! "syk" to robi Janka do psów tych od Ciebie :eviltong: a my też pitutamy do Brokasia :megagrin: Terror mają tylko te nie podlegające twojej umowie adopcyjnej z punktem o złym traktowaniu :p
a generalnie wszyscy zmierzamy do "sykania" na nasze psy:evil_lol:
Ja to jak "syczę" na inke to czasem nawet przekleństwa nie do się wyodrębnić :eviltong:[/QUOTE]

tak, tak wyłącznie pitutamy - szczególnie do starych bezradnych ślepych piesków :eviltong:

[quote name='wilczy zew']wyluzuj :-)

:evil_lol:

ja mówię [B][COLOR=#ff0000][SIZE=4]''ej''[/SIZE][/COLOR][/B] i nie biję pieseczków[/QUOTE]

[quote name='AnkaG']Trzeba być spokojnym, wyluzowanym i [SIZE=4][B][COLOR=#ff0000]tsss[/COLOR][/B][/SIZE] robić. :)[/QUOTE]

[quote name='Saththa']mnie sie wydaje ze on bardziej [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ksz[/COLOR][/SIZE] robi :razz:[/QUOTE]

to może dlatego jak ja robię ,,syk" to nie działa co? popróbuję z innymi opcjami :diabloti: