wiewoira Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Kochane cioteczki,gdyby jeszcze do Was zaproszenia nie dotarły to proszę zajrzyjcie do kolegi Jurasia który jeszcze w schronie siedzi a może razem z nim cieszyć sie pobytem u Dexterki... Zerknijcie na wątek dziadzia Tolka [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250647-Staruszek-TOLO-traci-wzrok-mo%C5%BCe-straci%C4%87-%C5%BCycie-Liczy-si%C4%99-ka%C5%BCdy-dzie%C5%84-%21%21%21[/url] Quote
Nadziejka Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Jurasiu :buzi::buzi:wiosenki czekamy i sciskamy cie sciskamy kochane serdunko :iloveyou::iloveyou: Quote
wiewoira Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='ewa gonzales']Jurasiu :buzi::buzi:wiosenki czekamy i sciskamy cie sciskamy kochane serdunko :iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Ewuniu jak dobrze Cie widzieć :loveu: Pozdrawiamy Cię równie ciepło i serdecznie :loveu: Quote
dexterka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Cioteczki przez cały tydzień nie miałam ni chwili wolnego , aby podjechać po Jurasiowe szczegółowe wyniki. Może jutro znajdę czas, albo TŻa podeślę. No ale po rozmowie z wetką wiem ,że wyniki wyszły bardzo dobre. W związku z tym pomyślałam sobie ,żeby naszemu kochanemu Jurasiowi obciąć jajeczka:) Pomoże to uchronić go przed rakiem prostaty/ jąder tak często występującym w tym wieku. Juraś ma nową karmę - Bosch Senior - którą bardzo dobrze toleruje i zjada ze smakiem, jednak ciężko jest mi go podtuczyć na karmie niskotłuszczowej , dlatego po rozmowie z Wiewoirą postanowiłyśmy dodawać mu do jedzonka makaron :) W tym celu dzisiaj zakupiłam 4kg makaronu. Paragon wstawię później. Poza tym Juraś ma się dobrze, po zmianie sierści wygląda cudownie, ma teraz bardziej głęboki i wyrazisty odcień rudego. Albo ja mam coś z oczami:P W następną sobotę przyjeżdża do mnie koleżanka , która ma super aparat, więc będą śliczne zdjęcia Jurasia. Oby tylko pogoda dopisała. Quote
yucca Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Odwiedzam Juranda, bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie zmiana jaka w nim zaszła, jest naprawdę wesoły i szczęśliwy :loveu: Dziękuję Dexterko za cudowną opiekę nad dziadkiem, prowadzisz idealny hotelik, widzę to szczególnie po ostatnich wydarzeniach na dogo. Przepraszam, naiwniak jestem i dopiero pomalutku otwierają mi się oczęta, i tak jakoś mnie na czułości wzięło :evil_lol: Quote
wiewoira Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='dexterka']Cioteczki przez cały tydzień nie miałam ni chwili wolnego , aby podjechać po Jurasiowe szczegółowe wyniki. Może jutro znajdę czas, albo TŻa podeślę. No ale po rozmowie z wetką wiem ,że wyniki wyszły bardzo dobre. W związku z tym pomyślałam sobie ,żeby naszemu kochanemu Jurasiowi obciąć jajeczka:) Pomoże to uchronić go przed rakiem prostaty/ jąder tak często występującym w tym wieku. Dexterko kochana jeśli wet nie widzi ku temu przeszkód to ja jest za bo zapobieganie jest lepsze od leczenia. Tucz nam też chłopaka żeby było do czego sie przytulać ;) Juraś ma nową karmę - Bosch Senior - którą bardzo dobrze toleruje i zjada ze smakiem, jednak ciężko jest mi go podtuczyć na karmie niskotłuszczowej , dlatego po rozmowie z Wiewoirą postanowiłyśmy dodawać mu do jedzonka makaron :) W tym celu dzisiaj zakupiłam 4kg makaronu. Paragon wstawię później. Poza tym Juraś ma się dobrze, po zmianie sierści wygląda cudownie, ma teraz bardziej głęboki i wyrazisty odcień rudego. Albo ja mam coś z oczami:P W następną sobotę przyjeżdża do mnie koleżanka , która ma super aparat, więc będą śliczne zdjęcia Jurasia. Oby tylko pogoda dopisała.[/QUOTE] [quote name='yucca']Odwiedzam Juranda, bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie zmiana jaka w nim zaszła, jest naprawdę wesoły i szczęśliwy :loveu: Dziękuję Dexterko za cudowną opiekę nad dziadkiem, prowadzisz idealny hotelik, widzę to szczególnie po ostatnich wydarzeniach na dogo. Przepraszam, naiwniak jestem i dopiero pomalutku otwierają mi się oczęta, i tak jakoś mnie na czułości wzięło :evil_lol:[/QUOTE] Co prawda to prawda,hotelik Dexterki jest rewelacyjny bo Ona ma ogromne pokłady miłości do tych czworonogów za co mam do niej wielki szacunek i dozgonną wdzięczność :loveu: Quote
Doda_ Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='wiewoira']Co prawda to prawda,hotelik Dexterki jest rewelacyjny bo Ona ma ogromne pokłady miłości do tych czworonogów za co mam do niej wielki szacunek i dozgonną wdzięczność :loveu:[/QUOTE] nic dodać nic ujać .. przyznam, że jak pierwszy raz spojrzałam na dexterkę . . wiedzialam, ze to osoba o wielkim sercu. Ma to poprostu wypisane na twarzy ;) Szkoda, że malo takich hotelików. Prawdziwych, z sercem. Quote
ewunian Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Oj tak... aż mi żyłka zapulsowała, jak hotelik Dexterki został opisany na - chyba - olkuskim wątku... Jeden z lepszych hotelików o którym słyszałam... Quote
dexterka Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Cioteczki dziękuję Wam za tak miłe słowa, staram się jak mogę , aby psiakom było u nas jak najlepiej i mogły szybko zapomnieć co wcześniej ze strony człowieka je spotykało. Yucca hotelik nie jest idealny... Idealny będzie gdy uda mi się zrealizować wszystkie pomysły ,które mam w głowie. A mam ich mnóstwo, wszystkie po to , aby psiakom poprawić byt. Ja zwykle na przeszkodzie ku realizacji stoją pieniądze, bo miejsce , chęci i ręce do pracy są. Także działamy malutkimi kroczkami , ale zawsze do przodu :P Quote
wiewoira Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Trzymam kciuki za to by Cie się Dexterko wszystkie pomysły spełniły ;) Jurasiu pozdrawiam Cie cieplusio,mas też pozdrowienia od weta ;) wszyscy mają nadzieję że szybko swój domek znajdziesz :lol: Quote
yucca Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Ja również życzę, żeby spełniły się wszystkie pomysły, i wierzę, że tak będzie :) Bardzo doceniam kontakt hoteliku z osobami płacącymi za pieska, czy chociażby nim zainteresowanych, na dogo ostatnio odkryłam przybytki, które wręcz oświadczają, że informacji o psie nie będzie, fotek nie będzie bo nie ma czasu i nikt nie będzie co chwilka biegał z aparatem bo cioteczki tak chcą (wolny cytat). :shake: Czekam na wypłatę, jak tylko wpłynie to chętnie wspomogę Juranda, poproszę tylko o nr konta. Quote
Nadziejka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 :iloveyou: Sciskamy mocno :cool2:za marzenia - oby się spelnily wszystkie :cool2: Quote
dexterka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 dziękuję Wam za te serdeczne życzenia :loveu: Byłam na zakupach Biedronkowych i kupiłam Jurasiowi zapas makaronu [IMG]http://i60.tinypic.com/34xq9gg.jpg[/IMG] Aktualne rozliczenie: [B][COLOR=#0000cd]WETERYNARZ[/COLOR][COLOR=#008000] +100zł [/COLOR][/B]na poczet wydatków na weta [B][COLOR=#ff0000]-86zł[/COLOR][/B] wet plus leki [COLOR=#008000][B]+61zł [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] -75zł[/B][/COLOR]( morfologia)[B] ---------------------[/B][COLOR=#ff0000][B] 0zł[/B][/COLOR] ................................ [COLOR=#0000cd][B]INNE WYDATKI[/B][/COLOR] [B][COLOR=#008000]+50zł[/COLOR][/B] na żwacze i inne [B][COLOR=#ff0000]-34,75[/COLOR][/B] żwacze, Rumen tabs, wysyłka [COLOR=#008000]+[/COLOR][B][COLOR=#008000]39zł [/COLOR][/B] --------------------- [B][COLOR=#008000]+54,25zł[/COLOR][/B] --------------------- [COLOR=#ff0000][B]-10zł[/B][/COLOR] makaron --------------------- [COLOR=#008000][B]+44,25zł[/B][/COLOR] Zamówiłam też żwacze, czekamy na dostawę Quote
Nadziejka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Jurasiuuuuuuuuu :iloveyou::iloveyou: o jak ja kofam maikaaronki , kluseczki , ryzyk :sweetCyb: Quote
wiewoira Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) Dextereczko tucz tego naszego Jurcia co by chłopak nabierał ciałka,sił i wigoru ;) Pieniążki na hotelowanie na luty poleciały :) Proszę o potwierdzenie że dotarły ;) Edited February 2, 2014 by wiewoira Quote
Doda_ Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja Juranda zobaczę w tym miesiącu ? albo w następnym :) Quote
dexterka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 pieniążki dotarły , dziękuję :) Paka żwaczy również, ale bez paragonu . Zaraz się o niego w krakvecie upomnę. Czy u Was też tak słonecznie?? Miłego dnia cioteczki :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 i ja wiosennie odwiedzam naszego Jurasia :lol::lol::loveu: Quote
wiewoira Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 U nas też pięknie ;) tylko +10 hahah wiosna w pełni :) Dzięki dexterka za info że kaska dotarła i za dosmaczanie naszego Jurasia ;) Cioteczki buziaki za odwiedzinki :buzi: Quote
Nadziejka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Normalne wiosna :multi::multi::multi: choć troszke ulgi dla zwierzunkow i dla nas :bye: Quote
Lili8522 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Zaglądam do Juranda :) Ogłaszacie Żółtego chłopaczka? :) Quote
wiewoira Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Teraz jak wiadomo że zdrowy to ogłoszenia polecą ;) Quote
Lili8522 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='wiewoira']Teraz jak wiadomo że zdrowy to ogłoszenia polecą ;)[/QUOTE] To za domek kciukam :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts