Foksia i Dżekuś Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ulka18 napisał(a):Beatko, mialas jakies telefony po programie Kundel? Dzisiaj jeden ,ale wiesz ,że zdjęcia były pomylone ,pokazana była nasza foksia mielecka ,a pani Magda powiedziała o foksiku z białki. Pani Nie chce bardzo starego pieska jak jej powiedziałlam,że foksia ma 5 lat to tez się jej za dużo wydawało,narazie ma jechać do niepołomic bo się okazała ,że tam mieszka .ja dziwewczyna prześlę też wątek tej foksterierki ze starachowic żeby w razie czego miały zdjęcia. Ale foksik dzisiaj jest w dzienniku więc może do frotki więcej ludzi zadzwoni. Quote
Frotka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jeśli wszystko dobrze pójdzie Foksik od poniedziałku będzie miał swój dom. Zamieszka u moich sąsiadów, u boku przepięknej Jessiki, też foskterierki, w której jest po uszy zakochany i poza którą świata nie wiedzi :loveu: . Jessika jest wysterylizowana, ale jemu kastracja też nie zaszkodzi, bo mimo sterylizacji suki bardzo na nią reaguje. Quote
Majaa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Frotka super ! Trzymam kciuki ... nie znam co prawda przebiegu adopcji, ale wierzę Frotka ! Czekamy na info ! A przy okazji ..... Tuż przed moim wyjazdem trafiła do nas foksia ..... LIlka grająca w piłke ;) Proszę pamiętajcie o Lilce ..... Quote
Majaa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Apropos ! Zamówiłam szczególny popis gierki w piłę w wydaniu Lilii .... Siedzę na szpilkach żeby to w końcu zobaczyć ! Quote
KamaG Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cieszę się że foksio ma widoki na domek. Miałam okazję poznać tego miłego psiaka jeszcze w Starachowicach. Byliśmy wtedy u Weta i foksio zachowywał się jak anioł, w aucie jak posążek - jak usiadł zaraz po wejściu tak go zastałam pod lecznicą, i w drodze powrotnej też jak posążek. Dość mocno obszczekał młodego bernardynka w poczekalni, chociaż moim zdaniem to był "szczek strachu" piskliwy, jazgoczący ale doopka schowana w moich nogach. A do dzieci- mojego syna wylizał dokładnie ku jego przerażeniu bo "mama nowe, cyste spodnie miałem" Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło! Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Frotko, dzieki za wiadomosc i za namiar na wolne domki przekazany Beatce :p ciesze sie, ze Foksiulek Kumpel ma juz zaklepany domek. Oby jeszcze Jagulka oraz Foksia Lilka znalazly domy :kciuki: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Frotko, dzieki za wiadomosc i za namiar na wolne domki przekazany Beatce :p ciesze sie, ze Foksiulek Kumpel ma juz zaklepany domek. Oby jeszcze Jagulka oraz Foksia Lilka znalazly domy :kciuki: Najwazniejsze ,że Foksik znalazł domek bo on był w największej potrzebie . Niestety domek dla Jagusi nie wypalił ,bo foksia dla tej pani za stara chciała młodego pieska i mówiłam jej o tej w starachowicach ale ona nie ma internetu ,powiedziłam jej ze może przyjść do mnie ale watpie czy by sie zdecydowała i trudno takim niezdecydowana ludzia coś polecac bo co by było gdyby foksia przyjechała ,a pani by sie rozmysliła. Mamy z frota w zanadrzu jeszcze jeden telefon ale czekamy czy wszystko bedzie dobrze u foksika i dopiero zaproponujemy Jagusie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ulka czy jest zdjecie gdzieś Lilki i jej opis czy chodzi o ta ze starachowic bo sie juz pogubiłam ,a nie mam czasu czytac całych watków Quote
KamaG Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Ulka czy jest zdjecie gdzieś Lilki i jej opis czy chodzi o ta ze starachowic bo sie juz pogubiłam ,a nie mam czasu czytac całych watków To Lilka, jest ze Starachowic;) (dwa, może trzy lata) Quote
Frotka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Dzwonią nowe osoby więc myślę, że domek dla suk też się znajdzie. FOKSIK OD DWÓCH DNI W NOWYM, WSPANIAŁYM DOMU!!! Jego Pani bardzo przejęta. Już widać, że rozpusci go do granic możliwości. Podpiszemy umowę adopcyjną tak jak prosiłyście na vive. Podałam Foksi numer kontaktowy do nowego domu. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Kamkam']To Lilka, jest ze Starachowic;) (dwa, może trzy lata) Ale lilce juz nie musimy szukać domku własnie przeczytałam na jej watu ,ze znalazla domek w ostrowcu świętokrzyskim. zaraz dzwonie do dwóch osób z kontaktów od Frotki w sprawie foksika ,moze Jagusia znajdzie domek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Frotka']Dzwonią nowe osoby więc myślę, że domek dla suk też się znajdzie. FOKSIK OD DWÓCH DNI W NOWYM, WSPANIAŁYM DOMU!!! Jego Pani bardzo przejęta. Już widać, że rozpusci go do granic możliwości. Podpiszemy umowę adopcyjną tak jak prosiłyście na vive. Podałam Foksi numer kontaktowy do nowego domu. Frotka niestety pani z Dob.nie chce foksterierki ona nchciała tylko foksika z gazety. Pani Danuta po rozmowie ze mna i meżę zdecydowała ,ze szorstkowłosy jest juz u pani długo i potrzebuje domku jak najszybciej ,a do tego pani miała zawsze pieski więc bedzie sie kontaktowac i jest zdecydowana adoptowac szorstkowłosego i bardzo sie ciesze ,bo bedzie u pani miejsce dla Kubusia.:multi: Quote
Majaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Foksia i Dżekuś']Ale lilce juz nie musimy szukać domku własnie przeczytałam na jej watu ,ze znalazla domek w ostrowcu świętokrzyskim. zaraz dzwonie do dwóch osób z kontaktów od Frotki w sprawie foksika ,moze Jagusia znajdzie domek. Jak bardzo się cieszę, że Kumpel ma się dobrze w nowym domku ! A Lilka ze Starachowic faktycznie ma już domek ! Dzisiaj Państwo przyjechali po nią i tuż po sterylce odebrali .... Został jeszcze Cekin - szczeniak po Lilce Ma zadatki na bardzo foksiowatego pana, a szorstkowłosy już jest ;) A jakby ktoś chciał szorstkowłosą sukę terriera, tylko w innych barwach, to czeka u nas jeszcze wyciągnięta również z Białki suczka Hania - mix welsh terriera - uosobienie miłości do ludzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71081 Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Majaa']Jak bardzo się cieszę, że Kumpel ma się dobrze w nowym domku ! A Lilka ze Starachowic faktycznie ma już domek ! Dzisiaj Państwo przyjechali po nią i tuż po sterylce odebrali .... Został jeszcze Cekin - szczeniak po Lilce Ma zadatki na bardzo foksiowatego pana, a szorstkowłosy już jest ;) A jakby ktoś chciał szorstkowłosą sukę terriera, tylko w innych barwach, to czeka u nas jeszcze wyciągnięta również z Białki suczka Hania - mix welsh terriera - uosobienie miłości do ludzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71081 Jest bardzo podobna do szorstkowłosego od Frotki ,który wczoraj pojechał do nowego domku.Ile sunia ma latek? Quote
Majaa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Jest bardzo podobna do szorstkowłosego od Frotki ,który wczoraj pojechał do nowego domku.Ile sunia ma latek? Hania ma ok 1,5 - 2 lat Jest już wysterylizowana Quote
agula Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Frotka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale foksteriereke ma już dom i to WSPANIAŁY DOM :multi: Quote
Recommended Posts