Jump to content
Dogomania

Fionka - nasz kochany aniołek biega za Tęczowym Mostem W naszej pamięci na Zawsze!<*>

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu podaj duzymi literkami swój nr telefonu na forum.Moze jeszcze ochotnicy nie weszli na dogo.Moze znajdzie sie dobra duszyczka aby pomoc suni.
[SIZE=6][COLOR=red]BA[/COLOR][COLOR=red]RDZO PROSIMY TO SUPER WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Mateusz dodaj do tytułu Kasi telefon[/COLOR]

Posted

[quote name='gamoń']Kasiu podaj duzymi literkami swój nr telefonu na forum.Moze jeszcze ochotnicy nie weszli na dogo.Moze znajdzie sie dobra duszyczka aby pomoc suni.
[SIZE=6][COLOR=red]BA[/COLOR][COLOR=red]RDZO PROSIMY TO SUPER WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=red]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Mateusz dodaj do tytułu Kasi telefon[/COLOR][/quote]

nie ma już miejsca w tytule...

Posted

Baaardzo mocno trzymam za Was kciuki! Śledzę ten wątek od pewnego czasu i aż serce mi ściska... Ja niestety mieszkam na drugim krańcu Polski więc osobiście nie mogę Ci Kasiu pomóc w tej kwestii, ale mam nadzieję ze się uda! Podziwiam Was za siłę i determinację... niechaj serce prowadzi Was tak dalej... [B]Fionka trzymaj się![/B]

Posted

Matusz wywal to o modlitwach w tytule ( bedziesz miec wiecej miejsca) a daj konkretne informacje bo teraz jest nieczytelne. Koniecznie daj Warszawiacy - prosba o pomoc w transporcie do lecznicy ..... date i godzine
Wtedy bedzie wiadomo do kogo i Warszawiacy zwróca uwage. I dodaj ten telefon

Posted

Super. Teraz jest czytelny. Liczymy na pomoc Warszawiaków.
Moze by jeszcze info wysłac do niektórych wolontariuszy?
Skad i dokad trzeba Fionke zabrac?
Spróbuje powysyłać do kilku.

Posted

[quote name='gamoń']Będe przed klinika na Strzeleckiego na 13.50.Wychodze z pracy o 13.30.
Bede pedziła na złamanie karku.[/quote]
Ja już jestem umówiony z Kasią. Możemy udać się we trójkę, będzie na pewno lepiej. Tylko na ten kark uważaj, na pewno się jeszcze przyda, a tyle psiaków w potrzebie.

Posted

[quote name='kasia_r*']właśnie miałam pierwszy telefon w sprawie transportu!
Sprawa załatwiona na 90%, ale nie zapeszam.

Dziękuje za pomoc wszystkim[/quote]
Potwierdzam- 100%.

Posted

ZMYSŁ, dziekuję .
Jestem za daleko, choć nazwa miasta bardzo bliska :roll: .
Fioneczko, uściski dla Ciebie i trzymaj się skarbie.Nieustannie jesteś w moich myślach .