wanda szostek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='vesna30']W górę !!!!!!!!!! Dinko szuka domku :([/quote] A domu ani śladu. Cisza, żadnego zapytania jakby nie było ogłoszeń. Dla ogłaszanej przeze mnie pitbulki Tiny to chociaż niepoważne zapytania były a tu nic. Quote
desdemona Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Zeby Psiak Nie Byl Oglaszany, To Jeszcze Rozumiem. No Ale W Tym Wypadku... To Chore. Quote
wanda szostek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Też jestem mocno rozczarowana, ale przecież nie można się załamywać. Przyjrzyjmy się wszystkie dobrze ogłoszeniom (można w nie wejść z linku) i popatrzmy na nie jakbyśmy same szukały psa. Jak to ogłoszenie odbieramy? Co nas zniechęca a czego nam brakuje? Które jego zdjęcia nas zachęcają? Czekam od Was wszystkich na takie uwagi. Spróbujemy poprawić ogłoszenia. Quote
desdemona Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nie Mam Pojecia Czemu Nikt Go Nie Chce. Quote
vesna30 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 W górę Dinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wanda szostek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Spróbujmy jeszcze może jakieś nowe zdjęcia i dobrze byłoby jakieś filmiki . Quote
desdemona Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 cholera:( ten pies ma naprawde pecha:( Quote
wanda szostek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dalej cisza. Nie ma na co czekać. Dziewczyny do dzieła. Potrzebne fajne fotki i filmiki Quote
desdemona Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ale ile to mozna czekac? zeby ogloszen nie mial.ale ma. i co? nikt go nie chce? Quote
wanda szostek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Desdemona ogłoszeń zrobiłam sporo. Można by jeszcze dać 4 łapy i eurocity, ale tam trzeba wykupić SMS-em kod a ja mam pustki na telefonie i w kieszeni. Nawet dla naszej pitbulki z DT też tam nie dałam. Odzewu "0". O pitbulkę chociaż mało poważne zapytania są, a o Dina i Hopa nic Zróbcie filmiki i kilka ładnych nowych zdjęć. Ten tydzień mnie nie będzie, ale jak wrócę to znowu mogę puścić ogłoszenia. Quote
desdemona Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 zapomnialam, ze on juz na 4lapach jest. wczesniej go tam wrzucilam. Quote
kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
wanda szostek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ogłoszenia po kolei kończą się i trzeba je wznawiać. Co z nowymi zdjęciami i jakimiś filmikami? Coś trzeba zmienić, bo odzewu nie było ani jednego. Z czekania i podnoszenia rzadko znajduje się dom. Quote
Recommended Posts