Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam meila od tego pana oto treść:[B] Właśnie się zastanawiam nad wzięciem do siebie jakiegoś zwierzaka i pomyślałem, że mógłby by to Dino....[/B]

[B] Pozdrawiam
[/B]

hmmm ciekawe co z tego wyjdzie ................ :(

Posted

[quote name='brazowa1']vesno,coz-mozna go tylko zaprosic do schroniska.Tylko ciagle musza pamietac-duzy i płochliwy.
ech,tyle pytan o niego i zadnego konkretnego ruchu :shake:[/quote]
On chyba sam nie wie co chce :-(:-( ma nr telefonu jakby chciał pewnie skontaktował by się już i umówił :-( :-( I obejrzał Dinka. Fałszywy alarm :( pewnie :-( A tak z drugiej strony to przecież rozmawiał z Tobą przez telefon i mówił że ma kilka psów :( :shake: nie wiem ściema jakaś... :-(:-(

A Dino dalej szuka domu :(:-(:-(:-(

Posted

przemyka sie,zbliza sie tylko po jedzenie.....zalosc bierze.
czasem mysle,ze to niemoralne wciskac ludziom stare psy,ktorych nawet wlasciciele nie chcieli......dlaczego ktos mialby go wziac?

Posted

ALE takiej słodkiej psinki nie ma!Dinko zasługuje na najlepszy domek pod słońcem! To taki słodziak! A właścicielowi(temu co go oddał do schronu) :mad::mad::mad:
Domku znajdź się pliss!

Posted

Na szczęście są różni ludzie, nie każdy oczekuje lizania po twarzy przy pierwszym spotkaniu;). A jemu to chyba najważniejsze by zapewnić przez pewien okres święty spokój.
Szukamy cierpliwego człowieka!!!!!!!!!