Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]co za nosek, oczka i malutkie łapki
rozkoczny obrazek, maluch[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aż się prosi o tulaski
więc zostawiamy ogromnego

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]& KUDŁAKI[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]

[/FONT]

Posted

Eriu proszę o fotki mojej Czeko:mad:
Śliczne szynszylki. Moja kuzynka kiedyś hodowała ale białe też fajne były.

A i jeszcze jedno ci powiem żę zwierzęta chore którym starasz się pomóc są bardziej przywiązane do ciebie niż te zdrowe.

Moja świnka morska chora na raka była tak wdzięczna chodź jeździłam z nią do weta który sprawiał jej ból zaszczykami. Nigdy więcej nie miałam tak mądrego zwierzaka:shake:

A i mam pytanko jaką dużą masz tą klatkę dla szyli??

Posted

niunia32, bGirl, wiq witamy, witamy :)

Pianko, Pati - foty będą jak najszybciej się da. Czekam na przekazanie mi ich na moją skrzynkę. Wysyła je mój chłopak już pare dni (wiadomo, jak to facet), ale myślę, że dziś już je dostanę w łapki.

Biały szczyl to moje marzenie, razem z czarnym. Ale odległe i całkiem możliwe, że niespełnione :).
Klatka: to taka hybryda, bo mam połączone dwie. Jedna ma wymiary 58x53x36 z dwoma półeczkami - taka standardowa dla szczyli, a druga jest wbudowana w regał - wyższa, ale węższa niż ta zwykła.

Posted

Żaba witamy i dziękujemy za ciepłe słowa :).

Wreszcie dostałam zdjęcia.
Oto sesja pt. "Łóżko i ja".

"Zdominuję tego chłopa. Co się będzie panoszyć!"

"Lubię się rozpychać na łóżeczku i leżeć sobie"

"Czego się tak pchasz wielkoludzie?"

"Ja Cię kocham, a Ty śpisz"

"Umiem robić słodkie minki"

Kolejna mina sierotki

Polowanie na bizona

Nawet polując na bizona można mieć minę sierotki

Jak widać łóżko powoli staje się miejscem strategicznym. O dziwo cwaniara już potrafi na nie sama wskakiwać. Od niedzieli intensywnie ćwiczymy sikanie na dworze, bo już jesteśmy po kwarantannie. Swoją drogą muszę zrobić zdjęcia z takiego spaceru.

No starczy tego dobrego :). Pozdrawiamy z Beziakiem.

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Bezucha moje cudeńko:loveu:
Ślicznie rośnie a jaka rozpieszczona:loveu:
Kogo ona tam tak molestowała???

Mojego chłopaka :).
No największą tajemnicą dla nas jest co z niej wyrośnie :D

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Cóż za słodkie maleństwo i już rządzić chce

No wiadomo, trzeba chłopów zdominować :D.

Posted

A co by sie miała dawać :D.
Póki co nie mam nowych fotek, więc niebardzo mam co wklejać.
Swoją drogą wypadł mi wyjazd na cały lipiec do Anglii. Beziak zostaje z moją mamą. Ciekawa jestem, jak sobie poradzą i czy mała mnie pozna, jak wrócę ;). Szkoda mi z jednej strony, bo ona teraz dorasta, a mnie nie będzie szmat czasu przy niej. A z drugiej strony się cieszę, bo trochę zarobię pieniędzy i zobaczę coś nowego.
pozdrawiamy z Częstochowy

Posted

Dzięki za pocieszenie :). Potrzebne mi było.
No ciekawie będzie jak wrócę, a tu takie bydle będzie czekać ;).
Liczę na to, że będę tam mieć internet, to będę Wam tu stękać z wysp.