niunia32 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no, no. tyle ciekawy zwierzaczkow :loveu: super galeryjka :0 pozdrawiamy Tajfun i niunia Quote
WinterGirl Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Comic Sans MS]co za nosek, oczka i malutkie łapki rozkoczny obrazek, maluch[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aż się prosi o tulaski więc zostawiamy ogromnego [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]& KUDŁAKI[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT] Quote
Patikujek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Eriu proszę o fotki mojej Czeko:mad: Śliczne szynszylki. Moja kuzynka kiedyś hodowała ale białe też fajne były. A i jeszcze jedno ci powiem żę zwierzęta chore którym starasz się pomóc są bardziej przywiązane do ciebie niż te zdrowe. Moja świnka morska chora na raka była tak wdzięczna chodź jeździłam z nią do weta który sprawiał jej ból zaszczykami. Nigdy więcej nie miałam tak mądrego zwierzaka:shake: A i mam pytanko jaką dużą masz tą klatkę dla szyli?? Quote
Eriu Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 niunia32, bGirl, wiq witamy, witamy :) Pianko, Pati - foty będą jak najszybciej się da. Czekam na przekazanie mi ich na moją skrzynkę. Wysyła je mój chłopak już pare dni (wiadomo, jak to facet), ale myślę, że dziś już je dostanę w łapki. Biały szczyl to moje marzenie, razem z czarnym. Ale odległe i całkiem możliwe, że niespełnione :). Klatka: to taka hybryda, bo mam połączone dwie. Jedna ma wymiary 58x53x36 z dwoma półeczkami - taka standardowa dla szczyli, a druga jest wbudowana w regał - wyższa, ale węższa niż ta zwykła. Quote
zaba14 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Cześć Eriu! ale Ci sunia ślicznie rośnie! :loveu: a ten ogonem ma świetny! tka antenka :) Quote
Patikujek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To czekamy na twojego boya:D:D:D niech się pośpieszy:mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No właśnie - fotki chcemy, za długo już czekamy :mad: Quote
Eriu Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Żaba witamy i dziękujemy za ciepłe słowa :). Wreszcie dostałam zdjęcia. Oto sesja pt. "Łóżko i ja". "Zdominuję tego chłopa. Co się będzie panoszyć!" "Lubię się rozpychać na łóżeczku i leżeć sobie" "Czego się tak pchasz wielkoludzie?" "Ja Cię kocham, a Ty śpisz" "Umiem robić słodkie minki" Kolejna mina sierotki Polowanie na bizona Nawet polując na bizona można mieć minę sierotki Jak widać łóżko powoli staje się miejscem strategicznym. O dziwo cwaniara już potrafi na nie sama wskakiwać. Od niedzieli intensywnie ćwiczymy sikanie na dworze, bo już jesteśmy po kwarantannie. Swoją drogą muszę zrobić zdjęcia z takiego spaceru. No starczy tego dobrego :). Pozdrawiamy z Beziakiem. Quote
Patikujek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Bezucha moje cudeńko:loveu: Ślicznie rośnie a jaka rozpieszczona:loveu: Kogo ona tam tak molestowała??? Quote
Patikujek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 P.S widzę że puszczek sie jej powoli wydłuża i robi jamnikowaty:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cóż za słodkie maleństwo :loveu: i już rządzić chce :evil_lol: Quote
Eriu Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Bezucha moje cudeńko:loveu: Ślicznie rośnie a jaka rozpieszczona:loveu: Kogo ona tam tak molestowała??? Mojego chłopaka :). No największą tajemnicą dla nas jest co z niej wyrośnie :D [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cóż za słodkie maleństwo i już rządzić chce No wiadomo, trzeba chłopów zdominować :D. Quote
Patikujek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bezucha trzymaj się i nie daj się facetowi:D:D:D Quote
Eriu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 A co by sie miała dawać :D. Póki co nie mam nowych fotek, więc niebardzo mam co wklejać. Swoją drogą wypadł mi wyjazd na cały lipiec do Anglii. Beziak zostaje z moją mamą. Ciekawa jestem, jak sobie poradzą i czy mała mnie pozna, jak wrócę ;). Szkoda mi z jednej strony, bo ona teraz dorasta, a mnie nie będzie szmat czasu przy niej. A z drugiej strony się cieszę, bo trochę zarobię pieniędzy i zobaczę coś nowego. pozdrawiamy z Częstochowy Quote
Pianka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A do lipca troche jeszcze czasu. Licze na nowe fotki przed wyjazdem:p Quote
Eriu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Obiecuję, że się pojawią :) Porobię jakieś na spacerkach. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Na pewno Cię pozna :) Będziesz do niej telefonować i szczekać do słuchawki :cool3: Szybko minie :) A jak wrócisz to zobaczysz jak ten Skarb szybko rośnie :) Quote
Eriu Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Dzięki za pocieszenie :). Potrzebne mi było. No ciekawie będzie jak wrócę, a tu takie bydle będzie czekać ;). Liczę na to, że będę tam mieć internet, to będę Wam tu stękać z wysp. Quote
Dobcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Miesiąc to nie jest aż tak długo, wytrzymasz;) Beza jest jeszcze malutka, zastaniesz większą sunieczkę, ale na pewno Cię pozna;) Quote
Patikujek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dorotko a czy przed twoim wyjazdem mamy szanse na jakieś jeszcze fotki??? I czy ktos podczas twojego wyjazdu czasem może cos wstawi??? Quote
Recommended Posts