Eriu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images26.fotosik.pl/8/5c32ab55723cb88d.jpg Jaka dzielna, takiego wielkiego potworka się nie bała :loveu: Rośnie jak na drożdżach - jestem ciekawa jaka będzie duża ;) Ona faktycznie jest taka jasnobrązowa, jakby przysypana mąką, czy tylko na tych fotkach tak wychodzi? :) Nie zauważyłam Twojej wypowiedzi. Ona właśnie ma taki kolorek, na zdjęciach czasem nawet za ciemny wychodzi. Poza tym wyrosły jej białe włoski gdzieniegdzie, dlatego pewnie to wrażenie mączne ;). A oto nowe fotki z toru dla crossowców. Dziewczyny miały tam ubaw po pachy, bo teren do latania super. Zwłaszcza, że Beza lubi piasek. Ponadto już przestała się bać cioci Tiny i ciągle ją zaczepia do zabawy. Socjalizację z dużymi psami mogę uznać za udaną ;). No ale oto dziewczyny na crossie: Tu Tina się wspina na górkę Odpoczynek przy wodopoju, czyli "o jaka fajna kałuża, wytaplamy się w niej" Sepia, bo kolory na zdjęciu wyszły beznadziejne ;) Quote
Eriu Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 I kolejne "I czego się ciotka obijasz? Lecimy dalej" "Mówisz i masz dzieciaku" Tu pomijamy oczywisty błąd ucięcia TZa, ale daję to zdjęcie bo poza Bezy jest ciekawa A tu ja i Tina próbujemy zrobić sobie zdjęcie Tu ponownie razem z moją głupią miną ;) Oba zdjęcia prześwietlone, ale cicho ;) Quote
Dobcia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ładne foteczki, maluszek dzielnie nadąża za dużą koleżanka;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 http://images23.fotosik.pl/12/246778d1babbbde7.jpg Biedna Tina musi uciekać przed rozwścieczonym bachorem.. :evil_lol: Ale za to jakim pięknym :loveu: Kiedy wyjeżdżasz? Quote
Patikujek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Piękne fotki a jak ona rośnie:loveu: Chciałabym znów ją na żywo zobaczyć:) Quote
Eriu Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Pianka, dziękujemy :eviltong:. Dobcia, ona normalnie sprinter jest. Nie chwaląc się jest wszechstronnie uzdolniona :loveu: :eviltong:. Bo lubi wskakiwać sobie na różne rzeczy (agility), skacze do zabawek (frisbee), węszy sporo (jak wrócę to mam w planach zacząć jakieś elementy tropienia). No po prostu cud, nie pies (ależ ja skromna ;) ). [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images23.fotosik.pl/12/246778d1babbbde7.jpg Biedna Tina musi uciekać przed rozwścieczonym bachorem.. :evil_lol: Ale za to jakim pięknym :loveu: Kiedy wyjeżdżasz? 10ego lipca. Więc już niedługo. A papiery na uczelnie jeszcze nie złożone :roll:. Już mi tak na nerwy działa ta cała rekrutacyjna biurokracja, że szok :angryy:. Z tym rozwścieczonym bachorem to masz rację całkowitą. Pyskówa się z niej zrobiła. Gania Tinę i jej skacze do pyska i szyji, żeby popodgryzać. Ogółem chyba preferuje tego typu zabawy, bo już ma trzy psy, z którymi bawi się poprzez podgryzanie i memlanie. Pati, pożyjemy zobaczymy :). Trochę mi szybko wakacje zlecą, bo teraz polecę, to wrócę dopiero 16 sierpnia, 25 szykuje mi się wesele, a 27 wyjeżdżam nad morze. Ale za to jaki komfort mamy obie: te wakacje do końca września :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zobaczysz - zleci jak z bicza strzelił... :diabloti: Quote
Dobcia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Diabełek z niej wychodzi:cool3: Taaa wakacje są bardzo długie, te 3 msc:loveu:;) Quote
Patikujek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Najdłuższe wakacje w zyciu:):multi: A ja chcę znów nowych fotek. Mam nadzieję ze się nie obrazisz ale wszystkie fotki jakie tu wklejasz zapisuję regularnie na płycie jej byłej pani:) Quote
Eriu Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Hehehe, nie obrażę się ;).Nowych fotek raczej już nie będzie :-(. Bo już się powoli przygotowuję do wyjazdu. Właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Beza miała swoją pierwszą kompleksową kąpiel (nie licząc mycia podwozia i łapek). Nie podobało jej się zbytnio, a jak już stała taka zmokła kura to tylko żałowałam, że jeszcze nie mam tego aparatu. Quote
Patikujek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Haha już sobie wyobrażam ta obrażoną minkę Bezy:evil_lol: Szkoda że więcej fotek nie będzie ale będziemy z niecierpliwością na twój powrót czekać!!! Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Witam wszystkich po długiej przerwie. Wróciłam już do Polski i zakupiłam aparat :cool3:. Zdjęcia z Anglii zamieszczę innym razem, ponieważ gdzieś mi je wcięło. A póki co zapraszam do obejrzenia głównej bohaterki :). Najpierw zdjęcia ze spacerku: Jak przewidywałam Beza jest nakręcona maksymalnie na piłkę Aczkolwiek na spacerach trzeba sobie po tą piłkę samemu pójść ;) (nie to co w domu) Bydlak waży już 8 kilo I uwielbia obserwować świat Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 I na siedząco i na leżąco I węszenie też jest jej hobby "Oj, piłeczka" A tu z moim TZem na balkonie I tu again Reszta będzie później :) Quote
Ad@ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 jaka piękna sunia:loveu::loveu:obejrzałam wszystkie zdjęcia i jestem zachwycona, a jak ona szybko rośnie. Quote
Patikujek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Boska wyrosła:loveu: Cudna jest:loveu: A poznała cię jak wróciłaś?? urosła niesamolwicie, w mojej galerii są zdjęcia jej braciszka już wyrośniętego:) Quote
Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jaka ona już duża!!! Ślicznie wyrosła:loveu: Quote
Eriu Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Poznała :) Cieszyła się jak głupia, a potem łaziła wszędzie za mną. Generalnie to się tak rozdziadoszyła, że szok. Mama kupiła jej flexi i psina ciągnęła na zwykłej (na szczęście już to opanowałam). Ponadto na śniadanko to nie było zwykłej karmy, a jakieś specjały gotowane :p. I robiła jej to moja mama, która kiedyś nie lubiła psów :razz: . Ada, Dobciu dziękujemy :loveu: Rzeczywiście rośnie i rośnie. Quote
Patikujek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No proszę jak rodzice się zmieniają...co to potrafi zrobiś szczeniak z dorosłą panią:evil_lol: Quote
Pianka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jeee nowe zdjęcia:multi: Ona jest cudna:loveu: Quote
Eriu Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 No to jeszcze dla smaczku parę zdjęć i żegnam się ponownie, bo jedziemy nad morze. Wrócę to będzie jeszcze więcej fotek :). Tu moje pierwsze makra: Wiadomo, że nie są jakieś super udane :). I tu mina Bezy ;] Quote
Pianka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Przepiekna:loveu: Znów nas opuszczasz:-( Baw się dobrze. I czekamy na foteczki;) Quote
Recommended Posts