Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images26.fotosik.pl/8/5c32ab55723cb88d.jpg

Jaka dzielna, takiego wielkiego potworka się nie bała :loveu:

Rośnie jak na drożdżach - jestem ciekawa jaka będzie duża ;)

Ona faktycznie jest taka jasnobrązowa, jakby przysypana mąką, czy tylko na tych fotkach tak wychodzi? :)
Nie zauważyłam Twojej wypowiedzi. Ona właśnie ma taki kolorek, na zdjęciach czasem nawet za ciemny wychodzi. Poza tym wyrosły jej białe włoski gdzieniegdzie, dlatego pewnie to wrażenie mączne ;).

A oto nowe fotki z toru dla crossowców.
Dziewczyny miały tam ubaw po pachy, bo teren do latania super. Zwłaszcza, że Beza lubi piasek. Ponadto już przestała się bać cioci Tiny i ciągle ją zaczepia do zabawy. Socjalizację z dużymi psami mogę uznać za udaną ;).
No ale oto dziewczyny na crossie:

Tu Tina się wspina na górkę

Odpoczynek przy wodopoju, czyli "o jaka fajna kałuża, wytaplamy się w niej"

Sepia, bo kolory na zdjęciu wyszły beznadziejne ;)

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I kolejne
"I czego się ciotka obijasz? Lecimy dalej"

"Mówisz i masz dzieciaku"

Tu pomijamy oczywisty błąd ucięcia TZa, ale daję to zdjęcie bo poza Bezy jest ciekawa

A tu ja i Tina próbujemy zrobić sobie zdjęcie

Tu ponownie razem z moją głupią miną ;) Oba zdjęcia prześwietlone, ale cicho ;)

Posted

Pianka, dziękujemy :eviltong:.

Dobcia, ona normalnie sprinter jest. Nie chwaląc się jest wszechstronnie uzdolniona :loveu: :eviltong:. Bo lubi wskakiwać sobie na różne rzeczy (agility), skacze do zabawek (frisbee), węszy sporo (jak wrócę to mam w planach zacząć jakieś elementy tropienia). No po prostu cud, nie pies (ależ ja skromna ;) ).

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images23.fotosik.pl/12/246778d1babbbde7.jpg

Biedna Tina musi uciekać przed rozwścieczonym bachorem.. :evil_lol: Ale za to jakim pięknym :loveu:

Kiedy wyjeżdżasz?
10ego lipca. Więc już niedługo. A papiery na uczelnie jeszcze nie złożone :roll:. Już mi tak na nerwy działa ta cała rekrutacyjna biurokracja, że szok :angryy:.

Z tym rozwścieczonym bachorem to masz rację całkowitą. Pyskówa się z niej zrobiła. Gania Tinę i jej skacze do pyska i szyji, żeby popodgryzać.
Ogółem chyba preferuje tego typu zabawy, bo już ma trzy psy, z którymi bawi się poprzez podgryzanie i memlanie.

Pati, pożyjemy zobaczymy :). Trochę mi szybko wakacje zlecą, bo teraz polecę, to wrócę dopiero 16 sierpnia, 25 szykuje mi się wesele, a 27 wyjeżdżam nad morze.
Ale za to jaki komfort mamy obie: te wakacje do końca września :evil_lol:

Posted

Najdłuższe wakacje w zyciu:):multi:
A ja chcę znów nowych fotek.

Mam nadzieję ze się nie obrazisz ale wszystkie fotki jakie tu wklejasz zapisuję regularnie na płycie jej byłej pani:)

Posted

Hehehe, nie obrażę się ;).Nowych fotek raczej już nie będzie :-(. Bo już się powoli przygotowuję do wyjazdu.
Właśnie wróciłyśmy ze spaceru i Beza miała swoją pierwszą kompleksową kąpiel (nie licząc mycia podwozia i łapek). Nie podobało jej się zbytnio, a jak już stała taka zmokła kura to tylko żałowałam, że jeszcze nie mam tego aparatu.

Posted

Haha już sobie wyobrażam ta obrażoną minkę Bezy:evil_lol:
Szkoda że więcej fotek nie będzie ale będziemy z niecierpliwością na twój powrót czekać!!!

• 1 month later...
Posted

Witam wszystkich po długiej przerwie. Wróciłam już do Polski i zakupiłam aparat :cool3:. Zdjęcia z Anglii zamieszczę innym razem, ponieważ gdzieś mi je wcięło. A póki co zapraszam do obejrzenia głównej bohaterki :).
Najpierw zdjęcia ze spacerku:

Jak przewidywałam Beza jest nakręcona maksymalnie na piłkę

Aczkolwiek na spacerach trzeba sobie po tą piłkę samemu pójść ;) (nie to co w domu)

Bydlak waży już 8 kilo

I uwielbia obserwować świat

Posted

I na siedząco i na leżąco

I węszenie też jest jej hobby

"Oj, piłeczka"

A tu z moim TZem na balkonie

I tu again

Reszta będzie później :)

Posted

Boska wyrosła:loveu: Cudna jest:loveu:
A poznała cię jak wróciłaś?? urosła niesamolwicie, w mojej galerii są zdjęcia jej braciszka już wyrośniętego:)

Posted

Poznała :) Cieszyła się jak głupia, a potem łaziła wszędzie za mną. Generalnie to się tak rozdziadoszyła, że szok. Mama kupiła jej flexi i psina ciągnęła na zwykłej (na szczęście już to opanowałam). Ponadto na śniadanko to nie było zwykłej karmy, a jakieś specjały gotowane :p. I robiła jej to moja mama, która kiedyś nie lubiła psów :razz: .
Ada, Dobciu dziękujemy :loveu: Rzeczywiście rośnie i rośnie.

Posted

No to jeszcze dla smaczku parę zdjęć i żegnam się ponownie, bo jedziemy nad morze. Wrócę to będzie jeszcze więcej fotek :).
Tu moje pierwsze makra:

Wiadomo, że nie są jakieś super udane :).
I tu mina Bezy ;]