Jump to content
Dogomania

Beza i reszta - czyli galeria szalonych bab (i nie tylko)

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agatko, dziewczyny się zawstydziły ;).
Żabciu, z tym zdrówkiem to ostatnio trochę gorzej :shake: złapałam jakieś przeziębienie.
Jadzia, puchate to to jest, ale za chiny się nie da pogłaskać ;).
Pianka, wytłumaczyć się mogę, że to nie wina aparatu, a natury :D.
Pimpkowa, śniegu trochę mało, tak na wierzchu leży. Szkoda, bo Beza bardzo polubiła wariactwa śniegowe.
Pati, dziewczyny wycałowane, a mnie nie było, bo mam intensywne tygodnie. W przyszłym mam codziennie kolokwia, a w niektóre dni nawet po dwa.
Poza tym kupiłam nowy komputer, dzięki czemu mi chodzą simsy 2 z dodatkami, więc korzystam jak mogę :evil_lol:. Także jutro dopiero postaram się Was odwiedzić:oops:
no ale oto trochę zdjęć:

Posted

"Zamorduję cwaniaka"

"No dobra, dziś mu daruję.."

"To może ofiarą będzie pan kółko"

"Jak coś to posądzą Cię tylko o współudział"

"Nieno, szkoda go"

Posted

Agatko, ten nosek mnie zauroczył od początku i miałam ciągle nadzieję, że nie zmieni już kolorku.
Pati, to nie tylko wygląd :diabloti:
Pati_Lilly witamy serdecznie i cieszymy się, że wpadłaś:).
Pamiętacie jak wcześniej pisałam, że Beza ma cieczkę? Od wczoraj się potwierdziło, mała dostała krwawienia. Już dziś rano miałam przedsmak amatorów latających za nami cały czas:shake:
Na tych zdjęciach strasznie chuda wyszła, sobie nie myślcie, że jej nie karmie;)

Posted

Beziak w nowej obróżce

A tu już zagryzanie nudy

Przewalanki dalej

"piłka piłka piłka" (wybaczcie za jasność)

"Hihihi, piłeczka :D"

Posted

Agatko, w sumie tego śniego to było troszeczkę, także nawet nie było jak poszaleć.
Cieszę się, że się Wam podoba kolorek :). Aczkolwiek teraz chodzimy raczej na flexi, żeby wynagrodzić Bezie niewolę ;).
Pati, nie rób tego, teraz ją podpasłam, żeby na święta więcej mięsa było ;).:diabloti:

wybaczcie jakość zdjęc, były robione na zoomie.

"mówiłam już, że uwielbiam piłkę?"

"może jednak pani rzuci, mimo, że nie przyniosłam różowej piłki"

"nic z tego, trzeba przynieść"

"sama się pobawię"

"a co to się tam dzieje?"

Posted

Dziękuję wszystkim za życzenia :).

Diabelkowa, to on taki psi arystokrata :D;)
Pianka, po jej zakupie mam zakaz na kupowanie więcej ;) bo mam jakieś trzy komplety.
Agatko, mnie to po prostu wszyscy wmawiają, że kopiowany musiał być :diabloti: a tu psikus bo nie ;).
Jadziu, ona tak może aż padnie.
No, kto to do nas zawitał :multi:. Teraz to mogę spokojnie przeżywać te święta :)

No tak na chwilkę wpadłam, lecę dalej szykować papu :). Jeszcze raz wesołych świąt ludziska :).