pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Uf! Jak to dobrze, że są jeszcze normalni weci na tym świecie! Ogromnie się cieszę, że to nic poważnego - teraz będzie już tylko lepiej! :loveu: Quote
anetta Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ło matko, przeczytałam o Bezie.... Co u was? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Eriu, wracajcie szybko! Czekamy na wieści! :multi: Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dobrze że z Bezą już wszystko OK! :multi: Quote
Eriu Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Hej hej, z Bezą już jest ok :). Nie widać śladu po uczuleniu. Mało tu ostatnio zaglądam, bo mam inne rzeczy na głowie i dlatego też nie zaglądam do Waszych galerii. W najbliższym czasie nie przewiduję poprawy, więc się nie obrażajcie :). Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Eriu, najważniejsze, że z małą wszystko w porządku :) Myślimy o Tobie i zaglądaj od czasu do czasu, chociaż do siebie :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ciesze sie że z Bezą już ok :loveu: my to chyba dopiero po sesji odetchniemy... :roll: Buziaki dla Bezy :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Co u Was? Sesja sie jeszcze nie skończyła? :razz: u mnie już po :multi: i jak tam Bezowe zdrówko? Quote
Eriu Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 U mnie nie było nawet takiej normalnej sesji, bo nie mieliśmy egzaminów. Ale w związku z tym, że i tak mam mało czasu wolnego, to wolę go poświęcić na np. szkolenie Bezy niż bycie na bieżąco w galeriach :). Zwłaszcza, że w maju wybieramy się na obóz klikerowy i chcę, żeby mała pokazała się z jak najlepszej strony :). Quote
Patikujek Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No ale na cyknięcie chociaż kilku fotek znajdziesz chyba troszkę czasu????:plissss.... Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Patikujek napisał(a):No ale na cyknięcie chociaż kilku fotek znajdziesz chyba troszkę czasu????:plissss.... właśnie właśnie!!! Quote
Eriu Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Ok, za chwilę coś pozmniejszam i wrzucę ;). Bo Beza ma nowego znajomego, że tak powiem. Sznaucerka. Zresztą zobaczycie na zdjęciach. Najpierw trochę samej Bezy Węszolek Poćwirz ;) Again No i galopik za piłeczką Quote
Eriu Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 I znów Beza I ponownie Z uciętym TZem ;) I galopik Quote
agaciaaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://images34.fotosik.pl/150/a95b05496c50fca2.jpg Beza jest :loveu: Ale nowego kolegi nie widze ;) Quote
Eriu Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Jakie to to niecierpliwe ;) Więc oto nowy przyjaciel. Zapomniałam jak ma na imię ;). Beza na początku go ignorowała, bo to był okres pocieczkowy, kiedy psy jej się wydawały nie za bardzo, ale potem się rozkręciła i chciała z nim szaleć. Beza lecąca za kamieniem i kolega stojący ze stoickim spokojem A tutaj niuchalstwo pocieczkowe Na dwóch końcach :) ponownie Quote
Pianka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Śliczna Beza:loveu: http://images33.fotosik.pl/151/3e7da7571b3f412b.jpg jak mu uszko staneło:loveu: Quote
Patikujek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://images30.fotosik.pl/162/68a19548c994a783.jpg Ale fajnie ujęłaś oszołomka:loveu: Quote
anetta Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Eriu :multi: Jak miło że wpadłaś :lol: Beza :loveu: Wszędzie jej pełno. Fajnego ma kolege. Quote
Eriu Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dzięki dziewczyny za odwiedziny. Kolega (o ile sobie przypominam Maksiu ;)) ma tak zawsze to jedno ucho do góry a drugie klapnięte:). Strasznie mi się to podoba. A teraz trochę o dylemacie, który mam. Jest u nas w Czewie klub agility i ostatnio sie dowiadywałam co i jak. Tyle, że nie wiem, czy jest to aktualnie na moją kieszeń 15 zł od zajęć (można też kupić karnet taniej). Bo z drugiej strony mogę kupić Bezie frisbee i też będzie radocha, a zapłacimy tylko raz. Chyba muszę to przedyskutować z mamusią ;) (naciągnąć na karnet). A Wy co byście wybrały? Przypomnę, że Beza nigdy nie skakała jeszcze. Quote
agaciaaa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja żebym miała możliwość, bardzo chciałabym spróbować z Sarą agility :) ale mamy daleko.. Ja bym radziła spróbować- zawsze możesz zrezygnować, jeśli nie dasz rady finansowo, lub jeśli wam się nie spodoba ;) Quote
Eriu Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 No, byłyśmy dzisiaj pierwszy raz. Pogoda dopisała, może nawet aż za bardzo, bo pieskowi grzało w pychola, ale generalnie bardzo jej się podobało. Oczywiście to dopiero początki, więc robiłyśmy leżące hopki, króciutki tunel i tą taką kładkę ze strefami. Tu już jest problem, bo Beza zeskakuje pod koniec, ale jakoś sobie z tym poradzimy. Generalnie było ok, aczkolwiek wolałabym to sobie móc zrobić tak na spokojnie, że mam swoje przeszkody i mogę spokojnie robić sesje szkoleniowe na każdą. Wyklikać jej strefy itp. No ale TZ obiecał, że może coś zmajstruje :). Quote
Recommended Posts