Jump to content
Dogomania

MOZART - piękny owczarek długowłosy. Już w nowym ukochanym domku!!! HURRA!!! :)))

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale cudowne wiadomości...:ghost_2: :Cool!: :bigcool: :sweetCyb: :ghost_2: :smilecol: :laola: :cunao:
dobrze ze wczoraj nie czytałam bo wyła bym jak bóbr taki miałam dzień...:diabloti:

Posted

Ooo, widzę że jak poszłam spać, to i druga dobra Duszyczka czuwała nad Mozartem...:loveu:

Dziewczyny, ze spokojem, jeszcze nic nie wiemy na 100%...:shake:
Ja też się cieszę, ale wolę z dystansem podchodzić. :roll:

MOZARCIK kochany do góry!!! :multi: A Ciotki kciuki niech trzymają cały czas!!!

Posted

Mozart czeka i marzy, aż w końcu coś się wydarzy...:loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/394/93c4678fb6dc7caf.jpg[/IMG][/URL]

A ja przestępuję tylko z nogi z nogę...:eviltong:

Posted

slodki pieknis z tego mozarcika. a oczka rzeczywiscie slicznie mruzy podczas glaskania. chyba problemu ze znalezieniem do mu nie bedzie mial. :)

Posted

[quote name='nyna']Hej
Moge zaadoptowac pieska ale dopiero za ok miesiac...
Pozdrawiam[/quote]

Jeżeli mogłabym prosić trochę więcej informacji o Tobie, to proszę napisz do mnie pv lub na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].
Jeżeli nie znajdzie się do tego czasu nikt, to możemy o tym pomyśleć, ale muszę więcej się o Tobie dowiedzieć.

Posted

No Kochani...:eviltong: Musicie się domyślić...:eviltong:
Wszystko wskazuje na to, że Mozart jutro pojedzie do nowego domku!!! :loveu:
Ale nadal mocno trzymajcie kciuki, żeby już nic się nie zmieniło!!!

Posted

Kochani, chyba mogę już powiedzieć, że jestem bardzo, bardzo szczęśliwa...:loveu:
Chciałam zaczekać do wieczora, kiedy Pani do mnie zadzwoni i potwierdzi jutrzejszy dzień. I tak się stało...:loveu:
Jutro wielki dzień dla MOZARTA!!! :multi:
To jego ostatnia noc w schronisku, Pani jest już w pełni przgotowana, obroża i smycz nowiutkie kupione!!! I nie może się doczekać jutra.
Powiedziała, że przeżywa to wszystko wyjątkowo...:loveu: To wspaniała osoba i wierzę, że Mozart będzie tam bardzo, bardzo szczęśliwy...:loveu:
Już nie mogę się doczekać...:lol:
MOZART będzie miał dom!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dodam jeszcze, że jestem bardzo wzruszona...cały dzień tak dziś mam...ale to ze szczęścia...:loveu: bo i dla Tinki pojawiło się światełko w tunelu...:loveu:
Moje kochane Mordeczki...:loveu:

Posted

Ja cos tak czułam, że tym razem to już będzie TEN domek. Widocznie tak miało być, że Mozart nie pojechał do Żywca, bo miał TEN domek :loveu: