Jump to content
Dogomania

Rudolf - w nowym domku. Powodzenia dla niego i jego nowej rodziny :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='"jamor"']

A ten dzis pobił sie z kolegami. Poszło i PIS czy PO, nie wiem. NIe on zaczął. Wynik - ma dziure na łapie, rozdarta skóra wielkosci 2 zł. Vet stwierdził ze nie ma co szyc bo bedzie sie maslic. wygolona sierść, antybiotyk i do wesela sie zagoi.[/quote]

biedactwo nasze.

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]jamor[/B]

A ten dzis pobił sie z kolegami. Poszło i PIS czy PO, nie wiem. NIe on zaczął. Wynik - ma dziure na łapie, rozdarta skóra wielkosci 2 zł. Vet stwierdził ze nie ma co szyc bo bedzie sie maslic. wygolona sierść, antybiotyk i do wesela sie zagoi. [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG]

Jak miewa się nasz rozbójnik ? Łapka już w porządku ?

Posted

Na wątku Przygarnę psa jest ogłoszenie: [quote name='Dakota111'][h=2]Przygarnę średniego lub dużego psa Warszawa[/h]Witam, poszukuję średniego lub dużego psa w charakterze stróża.

Szukam psa z podszerstkiem gdyż Pies nocował by na dworzu oczywiście w ocieplanej budzie. ( nie na łańcuch). Rasa nie gra roli wiek właściwie też nie o ile nie jest przeciwskazaniem do mieszkania na podwórzu. Zapewniam w dzień spacery i towarzystwo, w nocy ogrodzony wybieg 4 ha.
Warunki konieczne:
1.Pies musi tolerować inne zwierzęta : suki, koty, konie WARUNEK BEZWZGLĘDNY bo będzie Z nimi przebywał
2.kastracja
3.czujność ( nie szukam psa agresywnego, ma jedynie robić wrażenie :)
szukam psa z okolic Warszawy gdyż konieczne będzie zapoznanie go z moimi 2 pozostałymi psami.

Pies nie musi być ani rasowy ani młody( choć fajnie by było) ani piękny ważne żeby miał " to coś" i został zaakceptowany przez moją sunię.[/QUOTE]

Posted

nic nie wiem jak Rudolf do kotów, niestety. nie ma jak sprawdzić w hotelu, na psy - tak, na koty - nie.. konie -= wielka niewiadoma.

565 mamy do zapłaty za hotel.
przyznam, ze sie zgapiłam, że to juz nowy miesiąc sie zaczal..

Posted

[quote name='sylwija']a Szu sprawdzony na koty? konie - to chyba mało psów miało doświadczenia..[/QUOTE]

tego nie wiem ...
gdyby ktoś był zainteresowany najlepiej zadzwonić do Jamora
po info

Posted

[quote name='sylwija']nic nie wiem jak Rudolf do kotów, niestety. nie ma jak sprawdzić w hotelu, na psy - tak, na koty - nie.. konie -= wielka niewiadoma.

565 mamy do zapłaty za hotel.
przyznam, ze sie zgapiłam, że to juz nowy miesiąc sie zaczal..[/QUOTE]

faktura dotarła, jutro pójdzie przelew

Posted

[quote name='Nikaragua']Robię szalowo-kominowy bazar: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249336[/URL] (mam tylko problem ze zdjęciami)
20% na Rudolfa[/QUOTE]

te, które już widać warto oglądać :)
wiem, co mówię, byłam, widziałam - tyle śliczności, że mam problem z wyborem.....
"osiołkowi w żłoby dano..." ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']Robię szalowo-kominowy bazar: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249336[/URL] (mam tylko problem ze zdjęciami)
20% na Rudolfa[/QUOTE]
Bazar gotowy, zapraszam

Posted

[quote name='sylwija']Rudolf ślicznie dziękuje :)[/QUOTE]

BNona ze swoim kobiecym urokiem przyłącza się i też dziękuje.....
alez piękna para byłaby z Bony i Rudolfa - jedno i drugie duże, piękne, dostojne :)

Posted

[quote name='mari23']faktura dotarła, jutro pójdzie przelew[/QUOTE]

przelew poszedł :)

[quote name='sylwija'][B]mari23,[/B]
a można prosić o info o wpływach, bo powinny jakieś być z bazarku na FB, fanty są wysyłane, a czy zapłacone? ;-)[/QUOTE]

ostatnie wpłaty już podaję, przepraszam za opóźnienie w informacji

20,- Iwona D.-Ł. z Bolechowoc - bazarek dla Rudolfa (26.11.)
35,- Ewelina Z. z Ostrołęki dla Rudolfa (27.11.)
14,- Barbara Justyna P. z Żywca (28.11.)
27,- Bogusława S. z Bujakowa (28.11.)
38,- Iwona G. z Warszawy - ksiązka + wysyłka (29.11.)
85,- Agata W. z Warszawy (28.11.)
225,- Joanna J. i Bożena S. (29.11.)
30,- Agata Magdalena G. z W-wy - za namiot dla kota (29.11.)
87,41 zł - wpłata zagraniczna 25 EUR(102,41 - 15zł opłaty) 02.02. - brak danych nadawcy
10,-Tobiasz i Basia M. (04.12.)
30,- Elżbieta Teresa P. z Łańcuta - kubki oraz gryzak (05.12.)

Posted

pytałam jak Rudolf się miewa, bo nie mam kiedy całkiem pojechać w odwiedziny..

[INDENT]sylwija napisał(a):jak się miewa 'mój' Rudolf? Xawery go nie męczy, nie denerwuje?

jaki on - Rudolf - ma temperament? pamiętliwy jest, zraził się do tych psów, co bójkę z nim zaczęły?

Żądna informacji jestem [IMG]http://*********/forum/images/smilies/icon_e_wink.gif[/IMG]
zdjęciem nowym też bym się pocieszyła..
[/INDENT]

[COLOR=#0000ff]Rudolf jest bardzo aktywny. Czy pamietliwy ? raczej tak, wiec biega sam lub tylko z jakims dziadkiem lub tuptusiem. nie potrzeba nam awantur. Bardzo ciekawy ma sposób dawania innym psów do zrozumienia, że pan jest jego. Ciałem blokuje dostep innym psom ktore chcą do mnie podbiec. ustawiua sie bokiem i przesuwa nie pozwalajac na zbyt bliski kontakt.
Zdjecia zrobie jak pogoda bedzie lepsza.[/COLOR]