obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Czy [B]TERAZ[/B] Stivi może się zacząć pakować? :) Dowiedz się Iza jak z rozliczeniem, bo jak płaci się zaliczkę a resztę po dowiezieniu, to ja resztę na transport wpłacę Magdzie na prywatne konto. I jak już będzie ustawiony transport to daj koniecznie znać - trzeba na wszelki wypadek powysyłać PW do wszystkich, ktorzy deklarowali pomoc a być może nie zaglądają tu codziennie. UFF! Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Maruda666']29 zł do transportu dołożę - będzie już tylko 140 do zdobycia;)[/QUOTE] Dziękujemy kolejnemu Aniołowi :loveu: Stivi, chłopaku, szkoda że Ty nie wiesz co tu się dzieje :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 I ja przepraszam, że tak pospieszam, ale Weni [*] wyjechała do Magdy w ostatnim momencie. Babcia miała chore nerki i też już by jej nie było, gdyby w porę nie trafiła pod troskliwą opiekę Hałabajówki. Zakładam więc, że Stiwi ma równie mało czasu. Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Maruda ślicznie dziekuje :) Właśnie rozmawiałam z Panem i wstępnie jesteśmy umówieni na wtorek ... pan jeszcze ma potwierdzic . Przy starcie mam zapłacić 500 zł a resztę mam Panu dosłać po powrocie bo wtedy Pan zrobi rozliczenie . Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Mortes']Maruda ślicznie dziekuje :) Właśnie rozmawiałam z Panem i wstępnie jesteśmy umówieni na wtorek ... pan jeszcze ma potwierdzic . Przy starcie mam zapłacić 500 zł a resztę mam Panu dosłać po powrocie bo wtedy Pan zrobi rozliczenie .[/QUOTE] Czyli na Twoje konto, tak? Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Nie , niestety Magduś powiedziała że do piatku nie da rady bo dopiero w piatek skoczy się u niej budowac kojec . Tak że po moim kolejnym tel umówieni jesteśmy z Panem na koniec tyg ( jeszcze dogadamy szczegóły) Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Czyli na Twoje konto, tak?[/QUOTE] Tak :) W IMIENIU PANA OD PRZEWOZU PROSZĘ KOCHANE CIOTECZKI O PRZESZUKANIE SWOICH APTECZNYCH ZAPASÓW ...PAN POTRZEBUJE LEKU DOSTINEX... W APTECE JEST BARDZO DROGI Quote
Maruda666 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Edytowałam na 20zł - ta dziewiątka wskoczyła mi zamiast 0, ale skoro już jestem zacytowana - to 30zł ( 29 trochę dziwnie wygląda ;) ). Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='ranias']dołoże do transportu 20zł[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Maruda666']Edytowałam na 20zł - ta dziewiątka wskoczyła mi zamiast 0, ale skoro już jestem zacytowana - to 30zł ( 29 trochę dziwnie wygląda ;) ).[/QUOTE] ja się domyśliłam, że to błąd - metodą dodawania i odejmowania :) dziękujemy za hojność - Iza, Ty widzisz co się dzieje? Anioły spadają z nieba :) Quote
dorcia2 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 przybywam na zaproszenie Cioci Mortes i dokładam do transportu 20zł, życzę Misiaczkowi szczęścia:multi: dziękuję Quote
ewab Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='poczwarka']Koszty do 500zł. jestem w stanie opłacić. Nie orientuję się w formalnosciach, więc proszę o informację kiedy i gdzie przelać pieniądze.[/QUOTE] [quote name='ranias']dołoże do transportu 20zł[/QUOTE] [quote name='Maruda666']Edytowałam na 20zł - ta dziewiątka wskoczyła mi zamiast 0, ale skoro już jestem zacytowana - to 30zł ( 29 trochę dziwnie wygląda ;) ).[/QUOTE] [quote name='dorcia2']przybywam na zaproszenie Cioci Mortes i dokładam do transportu 20zł, życzę Misiaczkowi szczęścia:multi: dziękuję[/QUOTE] Podsumujmy deklaracje na transport 570 zł. Pan wstępnie oszacował koszt na 660 zł. Zatem potrzeba jeszcze 90 zł. Kasę na transport wysyłamy na konto Mortes (info na pw). Przypominam, że brakuje jeszcze 30 zł deklaracji stałych. Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Właśnie dorcia się dołożyła jeszcze :) Quote
ewab Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Właśnie dorcia się dołożyła jeszcze :)[/QUOTE] Uzupełnione:lol: Quote
ewelinka_m Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dziewczyny a czy szukałyście też nieco tańszego transportu? 600 zł to ogromna kwota... sporo psiaków (i nie tylko ;) bo wysyłałam równiez surowicę na parwo po całej polsce) udało nam się za darmo lub za śmieszne groszowe pieniądze wysłać za pomocą portalu blablacar. Sprawdziłam są osoby, które jadą we wtorek, środę bądź też niedziele..może warto też zapytać tutaj nim wydamy aż taką kwotę na samo paliwo? [URL]http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna-jazda-wynik?fn=kielce&fc=50.8660773|20.6285677&tn=białogard&tc=54.0029007|15.9921375&sort=trip_date&order=asc&initial=1&limit=10&page=1[/URL] Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 A nie znałam tego portalu, dzieki za link :) Pewno, że warto zapytać Quote
obiezyswiat75 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 niedziela 5 stycznia to trochę późno :( Quote
ewelinka_m Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']niedziela 5 stycznia to trochę późno :([/QUOTE] nie zauważyłam, że to styczeń :( stale pojawiają się nowe oferty, wpisałam też trasę do kołobrzegu i jest również kilka ofert. Quote
ewab Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='ewelinka_m']nie zauważyłam, że to styczeń :( stale pojawiają się nowe oferty, wpisałam też trasę do kołobrzegu i jest również kilka ofert.[/QUOTE] Dzięki Matadorze za podpowiedź. Quote
Nadziejka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Nadleciala czarownica czyli ja ...na zaproszenie Mortes, doloze się choćby grosikami paroma, zaraz poczytam o cudnym niuniusiu :glaszcze:, teraz obecnie bez zadnego grosika:shake:jestem ale za 2, 3 dni będzie wyplatka . Quote
Mortes Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Pani Ewo mnie wychodzi 280 stałych :) [B]Deklaracje dla Stiviego[/B] (potrzebne 300 zł/m-c) [B]stałe:[/B] ewab - 120 zł [SIZE=4][SIZE=2]Anetaks 10 zł Beataczl 5 zł Krzysiu 5 zł Mortes 5 zł głuchypies 5 zł natie 10 zł ranias 5 zł andzia69 10 zł Mazowszanka2 10 zł WIGA 10 zł (przez rok) obieżyświat75 10 zł LILUtosi 10 zł Panna Marple 20 zł teresaa118 35 zł MALWA 10 zł [/SIZE][/SIZE] Quote
Nadziejka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Slijcie num konta :iloveyou::iloveyou::iloveyou:sciskam ogromnie za dziadziunia kowboja:buzi:ciesze się ze jedzie do Halaboajowki , zapiszcie mnie na stala -5 zl, zaplace za kilka m-cy razem . Quote
Recommended Posts