Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja wciaz nie moge sie nadziwic jaka Lunka jest grzeczna :) gdyby tylko tyle nie szczekala, bylaby psem idealem :) mi tam szczekanie nie przeszkadza tak bardzo jak innym, chociaz milo byloby gdyby ktores z nich umialo przestac , jak sie poprosi ;)

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasciciel popredni sie nie zglosil, a byly i plakaty i ogloszenie w wyborczej, jakby szukal juz dawno by znalazl...

a my sie tak przywiazalismy do Lunki, ze nie wiem, czy ja w ogole oddamy ;)

Posted

[quote name='LittleMy']wlasciciel popredni sie nie zglosil, a byly i plakaty i ogloszenie w wyborczej, jakby szukal juz dawno by znalazl...

a my sie tak przywiazalismy do Lunki, ze nie wiem, czy ja w ogole oddamy ;)[/quote]
Zostanie z Wami na zawsze? :cool3:

Posted

a ja to sie cieszę, ze suczydło ma szansę zostać u Was...tak jakby Was sobie wybrała, cwaniara jedna :cool3:
a do szczekania mozna sie przyzwyczaić (no, troszkę....), ale to lepsze od najlepszego alarmu!

Posted

[quote name='LittleMy']siostrzyczki , ale czasami sie tak podgryzaja to w koncu nie wiem, czy sie bawia czy nie ... diabelki :razz:[/quote]
Jak to w rodzeństwie, normalka :)

Posted

[quote name='zuziaM']Czy sunia jest do adopcji ? Bo w Jeleniej Gorze pani szuka malej suni.[/quote]
A może być szczeniaczek 8 tygodniowy od małej suni? (patrz mój podpis - tam jest list do Adelki :) )

Posted

[quote name='LittleMy']tak, prosze znalezc inna sunie do oddania, ta raczej juz u mnie zostanie ... :loveu:[/quote]
JUUUHUUUU!!!!!
LittleMy - słuszna decyzja!!!!

Posted

mój to old metra i kominikacji miejskeij to najchętniej trzymalby się jak nhajdalej
a metro już w szczególności, taki halas i tlum ludzi trochę go przeraża:roll:

ale mam nadzieję, że ona jest bardziej odważna:cool3:

Posted

Mysza bardzo lubi jezdzic to moze i ona polubi... ale z dwoma to ja sie na jazde nie pisze ;) jak jeszcze bedzie przed sterylka to ja wezme. i sie pochwale, a co :cool3: