LittleMy Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 a ja wciaz nie moge sie nadziwic jaka Lunka jest grzeczna :) gdyby tylko tyle nie szczekala, bylaby psem idealem :) mi tam szczekanie nie przeszkadza tak bardzo jak innym, chociaz milo byloby gdyby ktores z nich umialo przestac , jak sie poprosi ;) Quote
LittleMy Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 wlasciciel popredni sie nie zglosil, a byly i plakaty i ogloszenie w wyborczej, jakby szukal juz dawno by znalazl... a my sie tak przywiazalismy do Lunki, ze nie wiem, czy ja w ogole oddamy ;) Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='LittleMy']wlasciciel popredni sie nie zglosil, a byly i plakaty i ogloszenie w wyborczej, jakby szukal juz dawno by znalazl... a my sie tak przywiazalismy do Lunki, ze nie wiem, czy ja w ogole oddamy ;)[/quote] Zostanie z Wami na zawsze? :cool3: Quote
LittleMy Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 bazarek na sterylke . zapraszam :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5822126#post5822126[/URL] Quote
malagos Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 a ja to sie cieszę, ze suczydło ma szansę zostać u Was...tak jakby Was sobie wybrała, cwaniara jedna :cool3: a do szczekania mozna sie przyzwyczaić (no, troszkę....), ale to lepsze od najlepszego alarmu! Quote
_beatka_ Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 jaka ona sliczna, aż dziw że nikt jej nie szuka:shake: Quote
LittleMy Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 zdjecie Lunki z Mysza z lotu ptaka . [IMG]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-46619dfb0a2f1.jpg[/IMG] Quote
LittleMy Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 siostrzyczki , ale czasami sie tak podgryzaja to w koncu nie wiem, czy sie bawia czy nie ... diabelki :razz: Quote
Gosiapk Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='LittleMy']siostrzyczki , ale czasami sie tak podgryzaja to w koncu nie wiem, czy sie bawia czy nie ... diabelki :razz:[/quote] Jak to w rodzeństwie, normalka :) Quote
LittleMy Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 a z ta sierscia to co ja mam robic? tylko wyczesywac czy przystrzyc ja jak sznaucerka? :cool3: Quote
Gosiapk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja bym na sznaucerka ostrzygła. Będzie jej chłodniej w upały, a do zimy znowu porośnie :) No i będzie stylowo wyglądała :) Quote
LittleMy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ha, no to ja zaprowadze na obciecie, bo na razie to wycinam jej tylko koltuny ;) ale to w drugiej kolejnosci, najpierw trzeba wysterylizowac biedactwo... Quote
zuziaM Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czy sunia jest do adopcji ? Bo w Jeleniej Gorze pani szuka malej suni. Quote
Gosiapk Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='zuziaM']Czy sunia jest do adopcji ? Bo w Jeleniej Gorze pani szuka malej suni.[/quote] A może być szczeniaczek 8 tygodniowy od małej suni? (patrz mój podpis - tam jest list do Adelki :) ) Quote
LittleMy Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 tak, prosze znalezc inna sunie do oddania, ta raczej juz u mnie zostanie ... :loveu: Quote
ronja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='LittleMy']tak, prosze znalezc inna sunie do oddania, ta raczej juz u mnie zostanie ... :loveu:[/quote] JUUUHUUUU!!!!! LittleMy - słuszna decyzja!!!! Quote
_beatka_ Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 sunia super, mam nadzieje ze ją poznam jak się umówimy na przekazanie bazarków:cool3: Quote
Gosiapk Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ale dopiero po fryzjerze, dziewczyna musi się dobrze prezentować. :eviltong: Quote
_beatka_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Gosiapk']Ale dopiero po fryzjerze, dziewczyna musi się dobrze prezentować. :eviltong:[/quote] wg mnie taka jest wlaśnie fajna, ma swój urok:cool3: Quote
LittleMy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 pewnie, ze ma :) moze postaram sie ja wziac, ale nie wiem, czy ona lubi podroze metrem - trzeba sie bedzie przekonac.. Quote
_beatka_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 mój to old metra i kominikacji miejskeij to najchętniej trzymalby się jak nhajdalej a metro już w szczególności, taki halas i tlum ludzi trochę go przeraża:roll: ale mam nadzieję, że ona jest bardziej odważna:cool3: Quote
LittleMy Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Mysza bardzo lubi jezdzic to moze i ona polubi... ale z dwoma to ja sie na jazde nie pisze ;) jak jeszcze bedzie przed sterylka to ja wezme. i sie pochwale, a co :cool3: Quote
_beatka_ Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jasne, że tak! a już widzę, że decyzja ostateczna, bo i tytul zmieniony:razz: Quote
Recommended Posts