Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie im nas bedzie tam wiecej tym lepiej, napewno bedziemy rozdawac ulotki, kwestowac do puszek i przeprowadzac rozmowy. Plakat ze poszukujemy Dt jest ciagle na czasie. Wezmiemy ze soba tez pieski ktore szukaja domkow a moze i ze dwa kotki. Wszystko bedzie zalezec od tego ile nas sie wybiera na to spotkanie.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Przełom zawalił ogłoszenia na ten tydzień na całej linii. Nie wiem czy zwróciliście uwagę - nie dość, że bez fotek, to jeszcze chyba z nieba wzięte i pomieszane, nie ma ani jednego które miało być :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Chyba nie jest tak zle, a zglosila go osoba ktora przywiozla nam Bobika.
Pies zaraz po potraceniu trzymal lape w gorze ale teraz juz tylko lekko kuleje ale staje i biega na czterech lapach. Ja mysle ze to bylo uderzenie ktore rowniez jest bardzo bolesne, bo gdyby to bylo zlamanie to pies nadal biegal by na trzech lapach.

Posted

pisała pewna Pani, odezwała się jeszcze na stare ogłoszenie które dodałam wtedy, gdy moja mama chciała oddać kota. Pani która pisała jest zainteresowana adopcja kota, oraz jej córka również. Ona poszukuje kota rudo- czarnego (hmmm), natomiast jej córka całego rudego. Oczywiście podałam numer do Pani Joli. Pozdrawiam :p

Posted

Zapraszam na kolejny bazarek filmikowy! :multi:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10710043#post10710043[/url]
I tak jak poprzednio, proszę o komentarze, sugestie i podrzucanie :razz:

Posted

A ja chciałam zapytać jeszcze odnośnie tych Psar.. Bo nie mogę się w necie doszukać - 23.sierpnień o godzinie 17:00, ale w jakim miejscu ? jaka ulica ???
<wiem, że to wieś, ale pytam, bo boję się, że mogę nie trafić> :cool3:

Posted

Mamy roczne zezwolenie na zbiorki publiczne na terenie calego wojewodztwa Malopolskiego. Mozemy kwesowac wszedzie za zgoda organizatorow imprez, jak rowniez postawic skarbonki w miejsca publiczne za zgoda wlasciecieli objektow na dobrowolne datki. :multi::multi::multi: