Zmysł Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Weronika13']IKA, ja myślę, że to może być przybłęda, psy mają teraz okres godowy i "gonią się" więc może on znika całymi dniami, bo łazi za sukami. Zmysł, nie mam pojęcia.[/quote] No trudno, może uda mi się jakoś znaleźć. Kogoś kojarzyłem, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć Quote
Weronikaa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurcze, Ika, to ja już nie wiem.. Być może ta opcja "MA 'właściciela'" jest prawdopodobna... :shake: Ale cóż to za "właściciel" ?! Dobrze, że chociaż masz dla niego DT !! Chwałości !! Oby tylko udało się go złapać ... :shake: Quote
Weronikaa Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Przypatrzyłam się wczoraj działowi "ogłoszenia" w "Przyjaciel Pies" i... za ogłoszenie - sumy astronomiczne !! :angryy: Jedynie ogłoszenie drobne ewentualnie by się opłacało, bo 12 zł, ale znów gdyby było ze zdjęciem to fota kosztuje 50 zł... masakra :shake: Quote
Lintie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zajrzyjcie na bazarek Nerusi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117044[/url] Bo pusto tam, głucho i wicher wyje ;) Quote
Ulaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Witajcie, wróciłam. Jestem nieco odrealniona w tym dusznym powietrzu i w dodatku bez telefonu, więc zajmie mi trochę czasu zanim w pełni "wrócę" ;). Jeszcze nawet nie byłam w domu :roll: Na razie poproszę więc tylko o zwrot Krówka (jeśli p. Kasi z nim ciężko ;) - lub jeśli nie, może tam troszkę zostac, bo byc może jeszcze na kilka dni wyjadę). Jak są jakieś sprawy w terenie z psiakami, to chętnie, przy kompie nie mam siły siedziec, a i tak tyle wątków do nadrobienia, widzę, że Wy nie mieliście ani trochę odpoczynku :shake:. Powrót z raju jest jednak dośc ciężki, trzeba powoli :roll: Ale mega się stęskniłam, ciągle myślałam co się tutaj dzieje. Zwlaszcza ze w Bieszczadach ludzie bardzo dbaja o zwierzaki i jest malo psow. Na szczeniaka czeka sie i trzeba zamawiac. To zaskakujace. Na wiekszosci bram tabliczki [I]uwaga pies, [/I]a psa nie ma... A jesli gdzies jest to ladny i odkarmiony. Chodza na spacery lub sa puszczane. Podobnie zwierzeta gospodarskie i dzikie. Wszystkie maja swoje miejsce i role, sa traktowane na miare ich potrzeb. Zadnego zbednego okrucienstwa, glodzenia. Naprawde mozna ociac sie od reszty swiata. Quote
Ulaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Tak sobie czytam Wasze poczynania :loveu: i widzę, że muszę częściej wyjeżdżac :multi: Dodatkowo jeszcze Hanek na pw podniosła na duchu... Uf, a przyznam się, że bałam się powrotu i jakiegoś nagłego nawału spraw. Na szczęście niepotrzebnie. Dzielne ciotki. Tak dalszej z perspektywy o wiele lepiej widać jak dzielne i jak zgrane :loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Podaje nowa informacje otrzymana z UM Trzebinia, dotyczaca bezdomnych kotow i psow z terenu miasta i gminy, za kastracje takich zwierzat mozemy sie zwracac o pokrycie kosztow w UM w Trzebini.:loveu: Quote
Ulaa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 HURAAAAAA!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: A od kiedy? Quote
hanek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jest domek chętny na Wilka (Trzebinia), ale nie ma go czym przewieźć - przydałoby się combi. Czy ktoś z Was mógłby pomóc? Bo ja się pogubiłam i nie wiem kto dysponuje combi, oprócz Uli. Wstępnie umówiłam się z Państwem na poniedziałek około 19, ale można zmienić. Quote
IKA & SONIA Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 To wspaniale!!! Ja niestety nie mogę pomóc w transporcie. Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Przed nami stoi nowe zadanie, rozpracowanie pseudo hodowli, zgloszono rowniez 6 miesieczna suka do adopcji, Alaskan Malamut z Libiaza. Quote
Weronikaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Super informacja z tymi kastracjami ! :loveu: Gdyby trzeba było ewentualnie założyć wątek tej suni z Libiąża (jeśli zdecydujecie się zająć jej adopcją) - to służę pomocą. Quote
Ulaa Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Już na 100% nigdzie nie jadę, bo świnka mojej siostry będzie miała operację amputowania oczka i musi być ktoś w domu, żeby się zająć - więc mogę odebrać Krówka od p. Kasi. Telefon może uda mi się załatwić już w przyszłym tygodniu, taki wszyty w ciało :roll: Kiedy jest jakieś spotkanie? Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Czekamy na nowa znajoma p. prawnik i dobrze by bylo zebysmy wszystkie mogly sie z nia spotkac, a to moze byc dzis lub jutro czekam na telefon. Quote
hanek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Ulaa']Dominika ma kombi..[/quote] I pomoże w transporcie Wilka:multi:. Ulaa, rezerwuj sobie poniedziałkowy wczesny wieczór:) Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 6 miesieczna sunia Alaskan Malamut trafila spowrotem do pseudohodowcy :angryy::angryy::angryy: Quote
genobis Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zapraszam na stronę - [url]http://proanimals.genobis.pl[/url]. Jak wszystko OK, to Ulaa może zrobić przekierowanie i wtedy adres będzie ten sam, co zawsze. Jutro hanek napisze do TiMa, żeby zaparkowali domenę na "moich" DNSach, wtedy wejście przez proanimals.org będzie szybsze i nie będzie reklam. Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Genobis zajrzalam na stronke tylko chwilunie a wiem ze zajme mi to sporo czasu zeby zobaczyc wszystko. :crazyeye: Jestem pozytywnie zszokowana. :lol::lol::lol: Warto bylo czekac tak dlugo.[B][/B] Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [B][SIZE=7][COLOR=red]DZIEKUJEMY[/COLOR][/SIZE][/B] :modla::modla::modla::modla::modla: :laola: Quote
hanek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jeśli macie jakieś uwagi i propozycje to dawajcie teraz, żeby zmienić zanim strona ujrzy szersze światło dzienne:) Quote
saganka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wow! Strona bardzo fajna! Profesjonalna, czytelna, super! Quote
gonia1985 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 osobiście, stronka bardzo mi się podoba :) A teraz z innej beczki: Moja mama pyta o tę sunię której miała dać DT Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mam jedno pytanie, czy nie moglo by byc od razu na stronce jak sie ja otworzy nasze dane t.z. nr.KRS, NIP no i nr. konta? Quote
Ada-jeje Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Goniu jak rozmawialam z mama ostatnio to powiedziala mi ze bedzie miala goscia, ty wiesz kogo i trzeba by bylo zabrac sunie na te trzy dni to juz lepiej poczekajmy az gosc wyjedzie zeby nie mieszac psince w glowce. Quote
Recommended Posts