Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weronika13']IKA, ja myślę, że to może być przybłęda, psy mają teraz okres godowy i "gonią się" więc może on znika całymi dniami, bo łazi za sukami.

Zmysł, nie mam pojęcia.[/quote]
No trudno, może uda mi się jakoś znaleźć. Kogoś kojarzyłem, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, Ika, to ja już nie wiem.. Być może ta opcja "MA 'właściciela'" jest prawdopodobna... :shake: Ale cóż to za "właściciel" ?! Dobrze, że chociaż masz dla niego DT !! Chwałości !! Oby tylko udało się go złapać ... :shake:

Posted

Przypatrzyłam się wczoraj działowi "ogłoszenia" w "Przyjaciel Pies" i...
za ogłoszenie - sumy astronomiczne !! :angryy:
Jedynie ogłoszenie drobne ewentualnie by się opłacało, bo 12 zł, ale znów gdyby było ze zdjęciem to fota kosztuje 50 zł... masakra :shake:

Posted

Witajcie, wróciłam.
Jestem nieco odrealniona w tym dusznym powietrzu i w dodatku bez telefonu, więc zajmie mi trochę czasu zanim w pełni "wrócę" ;). Jeszcze nawet nie byłam w domu :roll:
Na razie poproszę więc tylko o zwrot Krówka (jeśli p. Kasi z nim ciężko ;) - lub jeśli nie, może tam troszkę zostac, bo byc może jeszcze na kilka dni wyjadę).

Jak są jakieś sprawy w terenie z psiakami, to chętnie, przy kompie nie mam siły siedziec, a i tak tyle wątków do nadrobienia, widzę, że Wy nie mieliście ani trochę odpoczynku :shake:.
Powrót z raju jest jednak dośc ciężki, trzeba powoli :roll:

Ale mega się stęskniłam, ciągle myślałam co się tutaj dzieje. Zwlaszcza ze w Bieszczadach ludzie bardzo dbaja o zwierzaki i jest malo psow. Na szczeniaka czeka sie i trzeba zamawiac.
To zaskakujace. Na wiekszosci bram tabliczki [I]uwaga pies, [/I]a psa nie ma... A jesli gdzies jest to ladny i odkarmiony. Chodza na spacery lub sa puszczane. Podobnie zwierzeta gospodarskie i dzikie. Wszystkie maja swoje miejsce i role, sa traktowane na miare ich potrzeb. Zadnego zbednego okrucienstwa, glodzenia.
Naprawde mozna ociac sie od reszty swiata.

Posted

Tak sobie czytam Wasze poczynania :loveu: i widzę, że muszę częściej wyjeżdżac :multi:
Dodatkowo jeszcze Hanek na pw podniosła na duchu... Uf, a przyznam się, że bałam się powrotu i jakiegoś nagłego nawału spraw. Na szczęście niepotrzebnie.
Dzielne ciotki. Tak dalszej z perspektywy o wiele lepiej widać jak dzielne i jak zgrane :loveu:

Posted

Podaje nowa informacje otrzymana z UM Trzebinia, dotyczaca bezdomnych kotow i psow z terenu miasta i gminy, za kastracje takich zwierzat mozemy sie zwracac o pokrycie kosztow w UM w Trzebini.:loveu:

Posted

Jest domek chętny na Wilka (Trzebinia), ale nie ma go czym przewieźć - przydałoby się combi. Czy ktoś z Was mógłby pomóc? Bo ja się pogubiłam i nie wiem kto dysponuje combi, oprócz Uli. Wstępnie umówiłam się z Państwem na poniedziałek około 19, ale można zmienić.

Posted

Super informacja z tymi kastracjami ! :loveu:

Gdyby trzeba było ewentualnie założyć wątek tej suni z Libiąża (jeśli zdecydujecie się zająć jej adopcją) - to służę pomocą.

Posted

Już na 100% nigdzie nie jadę, bo świnka mojej siostry będzie miała operację amputowania oczka i musi być ktoś w domu, żeby się zająć - więc mogę odebrać Krówka od p. Kasi.
Telefon może uda mi się załatwić już w przyszłym tygodniu, taki wszyty w ciało :roll:

Kiedy jest jakieś spotkanie?

Posted

Zapraszam na stronę - [url]http://proanimals.genobis.pl[/url]. Jak wszystko OK, to Ulaa może zrobić przekierowanie i wtedy adres będzie ten sam, co zawsze.

Jutro hanek napisze do TiMa, żeby zaparkowali domenę na "moich" DNSach, wtedy wejście przez proanimals.org będzie szybsze i nie będzie reklam.

Posted

Genobis zajrzalam na stronke tylko chwilunie a wiem ze zajme mi to sporo czasu zeby zobaczyc wszystko. :crazyeye: Jestem pozytywnie zszokowana. :lol::lol::lol: Warto bylo czekac tak dlugo.[B][/B]

Posted

Goniu jak rozmawialam z mama ostatnio to powiedziala mi ze bedzie miala goscia, ty wiesz kogo i trzeba by bylo zabrac sunie na te trzy dni to juz lepiej poczekajmy az gosc wyjedzie zeby nie mieszac psince w glowce.