Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to zaskoczylam, warto by tam tez przy okazji zajrzec, moze do tej pory juz sie nauczyl szczekac a facetowi trzeba powiedziec zeby na starosc kilka ksiazek o psach sobie kupil i poczytal, i niech troche mozg przy okazji pocwiczy, wyjdzie mu to tylko na dobre. Quote
Jade_Natalia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja dzisiaj już oficjalnie ogłosiłam zbiórkę karmy w mojej szkole:cool3:. Moja wychowawczyni mówiła, że postara sie przynieść karmę dla kota:p. Plakaty są świetne, powiesiłam je w dwóch miejscach, w których przewija się codziennie prawie każdy uczeń:eviltong: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Natalia dziekujemy w imieniu glodnych zwierzakow, mam do ciebie dwie prosby, pierwsza zagladaj na nasze watki i rob prosze psiakom ogloszenia a druga prosby to jest wizyta u ciebie w Zagorzu gdzie pani przygarnela sunie, mozna by jej zrobic fotki a dane tej osoby podam ci na PW. Quote
Weronikaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Natalia dziekujemy w imieniu glodnych zwierzakow, mam do ciebie dwie prosby, pierwsza zagladaj na nasze watki i rob prosze psiakom ogloszenia a druga prosby to jest wizyta u ciebie w Zagorzu gdzie pani przygarnela sunie, mozna by jej zrobic fotki a dane tej osoby podam ci na PW.[/quote] Widzę, że Natalia ostro pracuje :razz: :) A ja też mogłabym coś pomóc, jeśli jeszcze są jakieś zadania ;) Bazarek na pewno zrobię na Felusia, a w ogóle to będę na bieżąco bazarki robić, bo mi się tak to spodobało (opłaciły się namowy Hanek na to, żebym spróbowała ;):p)! a może jest coś jeszcze do roboty ? :oops: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Weroniko; ogloszenia, ogloszenia i jeszcze raz ogloszenia w necie i gdzie sie tylko da. Quote
Weronikaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']Weroniko; ogloszenia, ogloszenia i jeszcze raz ogloszenia w necie i gdzie sie tylko da.[/quote] Okey, bazarki i ogłoszenia ! Rozumiem ! :p Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Weronika13']Widzę, że Natalia ostro pracuje :razz: :) [/quote] Od dawna i bardzo systematycznie :loveu: Nieoceniona jest :multi: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ale za to Weronika umie juz bazarki robic a to jest jeden plus dla niej.:lol: Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Trzeba dopilnować kilku sterylek suń, które poszły do adopcji. Już pora na nie: [B]1). Kolorowa [/B]([URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94656[/URL]). Mieszka w Trzebini [B]2). Debor[/B]a ([URL]http://www.proanimals.republika.pl/domy/d38-debora.htm[/URL]) Mieszka w Płazie [B]3). Adusia-Sara [/B]([URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101696[/URL]). Mieszka w Trzebini [B]4). Tina[/B] ([URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87831[/URL]) Mieszka w Trzebini [B]5). Doda [/B]([URL]http://www.proanimals.republika.pl/domy/d25-doda.htm[/URL]) [I] STERYLKA GRATIS W LECZNICY[/I]. Mieszka w Libiążu [B]6). Żabka[/B] ([URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99121[/URL]). Mieszka w Psarach Kto chce pomóc w rozmowach z ludźmi, wyślę namiary na pw. Ja mogę tylko na orange, i to niewiele :shake: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ulka mozesz wyslac mi nr. tel. a jak przyjdziesz po karme to powiem ci o ofercie w oranz, znow zapomnialam jak sie dzis widzialysmy :oops: Quote
Weronikaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ulaa']Od dawna i bardzo systematycznie :loveu: Nieoceniona jest :multi:[/quote] No ja też się staram :oops: I nabieram coraz większego doświadczenia ;) [quote name='Ada-jeje']Ale za to Weronika umie juz bazarki robic a to jest jeden plus dla niej.:lol:[/quote] Dziękuję :loveu: I bazarki i ogłoszenia w necie (a to za sprawą Hanek, która mnie nauczyła :cool3:).. Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No to czas do roboty Weroniko :mad::evil_lol::lol: Quote
Weronikaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']No to czas do roboty Weroniko :mad::evil_lol::lol:[/quote] Oj tak tak, w ostatnim czasie mało pomagałam, bo miałam urwanie głowy w szkole, ale teraz.. luz :lol: I właśnie już przymierzam się do wystawienia bazareczku na Felusia :p Quote
hanek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Benuś zabrany! Przez weta Maćka z dziewczyną:multi::multi::multi: Będzie sobie mieszkał nad lecznicą i może będziemy go widywać czasami jak patroluje teren:loveu: Ale się cieszę:) Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Ha! A tak sie wkurzylas, ze nie byly oglaszane... Rozchodza sie jak cieple buleczki :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 I znow Benus, :angryy: dopiero co glowe sobie lamalam nad Diablo :angryy: a tu juz cos nowego, dla jasnosci sytuacji pisz chociaz ze o koty chodzi ktore mialas na DT. :evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 teraz juz wiemy, gdzie beda szly kotki na DT :evil_lol::loveu::multi: Hanek im szczescie przynosi! :loveu: Quote
hanek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ada-jeje']I znow Benus, :angryy: dopiero co glowe sobie lamalam nad Diablo :angryy: a tu juz cos nowego, dla jasnosci sytuacji pisz chociaz ze o koty chodzi ktore mialas na DT. :evil_lol:[/quote] A, no przepraszam;) Jeszcze tylko Behemotuś - Saska nam została. W czwartek ją zawieziemy do Libiąża, takie plany są. I nie będzie już żadnych słodkich kuleczek u mnie w domu:placz: Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='hanek']A, no przepraszam;) Jeszcze tylko Behemotuś - Saska nam została. W czwartek ją zawieziemy do Libiąża, takie plany są. I nie będzie już żadnych słodkich kuleczek u mnie w domu:placz:[/quote] Fankifank ma prosiaczka morskiego rozetka do adopcji :cool3: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A to Fankifank pseudohodowle swinek ma taaaaaaaak,:mad: a to sie zalatwi to US trzeba zglosic.:evil_lol: Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Hehe, pseudohodowle to raczej ja moge miec :cool3: Bo mam samiczke i 2 samce ;) Fankifank ma na DT świnke po przejściach, która znudziła się... Jest chuda, ma zgrubienia na uszkach i chyba nie widzi na jedno oczko. Młodziutka, przyjazna i śliczna. Jest samczykiem i ma na imię Robin. Chciałabym, żeby został, ale Pączek go gwałci :oops: Quote
dominik_a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [B][COLOR=darkred]Hankifank ma świnkę do oddania, a ja mam do oddania glonojada do akwarium, ale tylko w dobre rece :cool3: Może ktoś chce???[/COLOR][/B] :cool3: Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Moze Paczkowi przejdzie z tym sexem,:mad: moje sunie tez na siebie czasem skacza bo Jeje juz przestal sie interesowac Buba.:angryy: Quote
Weronikaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='dominik_a'][B][COLOR=darkred]Hankifank ma świnkę do oddania, a ja mam do oddania glonojada do akwarium, ale tylko w dobre rece :cool3: Może ktoś chce???[/COLOR][/B] :cool3:[/quote] Gdybym miała hodowlę rybek to owszem :p Ale na razie mam Tofka i 2 chomiki :razz: Quote
Ulaa Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='dominik_a'][B][COLOR=darkred]Hankifank ma świnkę do oddania, a ja mam do oddania glonojada do akwarium, ale tylko w dobre rece :cool3: Może ktoś chce???[/COLOR][/B] :cool3:[/quote] Zrób fotkę i opis, wstawimy na stronkę :D A kastrowany czy nie? Bo bez kastracji to nie ma szans! Quote
Recommended Posts