Poker Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Szmaragd oczywiście,popatrz na jego wzrok i bródkę :crazyeye: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ================================================== Obywatelko Poker ;)- bardzo prosze o niewysuwanie daleko idacych wnioskow. Moj Wojtus tez ma brodke ale do Geremka bu daleko :lol:. Szmaragd jest przystojny, jedyny i niepowtarzalny, inteligentny, mlody i ujmujacy i szczerze mowiac na prof. G. bym go w zyciu nie zamienila......:evil_lol: ================================================== Quote
Poker Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 koniku,ja tez bym go, nia zamieniła,ale popatrz na to spojrzenie w dal :roll:,cud ,miód,a tak naprawdę ,to jest komplement dla prof.G;) ,czyż nie ?:evil_lol: Quote
samoglow Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 niezasluzony, patrzac na to, co profesor ostatnio wyprawia....:shake: Quote
lookata Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 no.. mam nadzieję, że Szmaragdowi nie dokucza brak jajuszek ;-) Quote
kon trojanski suwalki Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ==================================================== [quote name='lookata']no.. mam nadzieję, że Szmaragdowi nie dokucza brak jajuszek ;-)[/quote] Wszystko ladnie sie goi, co prawda jajeczka ktorych nie ma ;) sa opuchniete, ale wet. powiedziala ze tak byc musi po zabiegu. Dzis moj Wojtus kupil siatke ogrodzeniowa, ocynkowana, z dobrego, sprezystego i mocnego drutu - dlugosci 20 m, wys 1,5 i grubego (3,2 mm). Drut jest bardzo sprezysty i pies nie bedzie mogl go ani wyciagnac ani rozciagnac. Normalnie taka siatka kosztuje ponad 280 zl, ale po znajomosci udalo nam sie ja kupic za 230 zl :) W poniedzialek i we wtorek zrobimy rekonesans u miejscowych stolarzy - chcemy sprawdzic czy taniej bedzie zamowic bude czy kupic juz gotowa. Chwilowo przez brak samochodu (stoi w naprawie) pozyczylismy samochod od tesciow wiec troche nas to ogranicza ale chcemy to zalatwic jak najszybciej. ------------------------------------------------------- Wczoraj wieczorem Szmaragd mial bliskie spotkanie 3 stopnia ;) Jego prowizoryczny "dom" najwyrazniej spodobal sie dla jeza. Mlody narobil rabanu na cala wioske, bo jez-chytrus wlazl mu do budy a gdy Szmaragd chcial delikwenta ze swojego domu "wyprosic" - niegrzeczmy jez zaczal na niego fukac i syczec!!! :evil_lol: Szmaragd nie bardzo mogl wybadac co to za cudo pojawilo sie na jego terenie i probowal go obwachiwac i tracac nosem- swoja droga "swietny" pomysl tracanie nosem kolczastej kulki, ale jak inaczej nasz niewidomy szkrab mogl wybadac tego tajemniczego stwora... Tak wiec dopoki interweniowal Wojtek, "panowie" soobie ciutke "pogawedzili" i delikwent zostal wyniesiony poza teren ogrodzenia....:loveu: =================================================== Quote
Poker Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 kochany klejnocik i jego opiekunowie,teściowie też, ciiii,to na ucho powiedziane Quote
kon trojanski suwalki Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ========================================= [quote name='samoglow']i jez fajny też!:loveu:[/quote] hehe :loveu: ========================================= Quote
Angelika8 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='samoglow']fajny też!:loveu:[/quote] Bo jeż to fajny zwierz :loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 =================================================== Wszystkie pieniazki, ktore przyszly do tej pory od Cioteczek dla Szmaragda :multi: [B][COLOR=Blue]1 - Angelika8 - 30 zl :loveu: 2 - basiagk - 10 zl :loveu: 3 - Kamila Korzeniowska ( Kam ) - 20 zl 4 - Jan Ruszkowski (czyzby pidzej?:razz:) 10 zl :loveu: 5 - Aldona Blach - 30 zl :loveu: 6 - Zdrojka - 10 zl :loveu: 7 - Lookata - 10 zl :loveu: ------------------------------------------------------------ W sumie: 120 zl [/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=Magenta]Wszystkim cioteczkom Szmaragda - OGROMNIE DZIEKUJEMY !!!!!!!!:calus::Rose:[/COLOR][/SIZE][/B] =================================================== Quote
Poker Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 w niedzielę wszyscy odpoczywaja,a może nie?może kojec buduja i nie mają czasu napisac co u Klejnocika słychać ?:lol: Quote
pidzej Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Chciałam spróbować powiesić dzis ogłoszenie w osiedlowej, małej bibliotece. Bo on chyba dzieci lubi, prawda? Quote
IgUsIoLeK Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [COLOR=royalblue]Hihi.. no to odwiedzinki mial Szmaragdzik. ;) hiehie.. ;)[/COLOR] [COLOR=royalblue][/COLOR] [COLOR=royalblue]Bedzie miał się z kim "pobawić" ;) ;P [/COLOR] [COLOR=royalblue][/COLOR] [COLOR=royalblue]A może tylko odwiedzinki jeżyk mu zrobił ;P[/COLOR] Quote
kon trojanski suwalki Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ================================================= Zaskakujace jest to ze On nie tylko lubi dzieci - On wrecz wszytkich kocha... Po tylu strasznych rzeczach ktorych doswiadczyl - nie miesci mi sie to w glowie... Gdyby byl czlowiekiem, obawiam sie ze nam wszystkim byloby do Niego daleko - bo On w przeciwienstwie do mnie - mimo zlych doswiadczen z ludzmi - wiary w ludzi nie stracil - a ja niestety w wielu przypadkach tak... Wczoraj bylismy u Skarbusia - przytulalismy go na zmiane - ja, Wojtus i moja Mama... :) Wczoraj pierwszy raz tak pieknie sie otworzyl - totalnie zaufal... Wylozyl sie "kopytkami" do gory, glaskalismy go po brzuszku, pod paszkami - a Szmaragd lezal rozplaszczony jak zabka na trawie i chrumkal ze szczescia...Wygladal jakby sie usmiechal i widac ze bylo Mu baaaaaaardzo dobrze :loveu: Tak milo bylo patrzec na jego rozesmiany, pogodny pycholek :) Niestety gdy odjezdzalismy plakal niesamowicie - do tej pory slysze ten skowyt = boziu - strasznie mi przykro miec te swiadomosc, ze nie ma On jeszcze swojego Pana, ktory bedzie drapal go za uszkiem do konca zycia. A przeciez to mlody psiak i tyle zycie przed nim. Znajdziemy dom - wiem to - tylko trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Dziekuje wszystkim cioteczkom myslacym cieplo o Szmaragdzie i pomagajacych nam ratowac tego Wspanialego Psiaka...........:calus: ================================================== Quote
Poker Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a ja z uporem maniaka :lol: będę pytac u wizytę u okulisty :evil_lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ================================================== Poker - musimy dac jajeczkom sie wygoic. On i tak przeszedl tak wiele ostatnio. Nie chcemy go targac samochodem w takim stanie - poczekajmy jeszcze chwilke - niech Mu opuchlizna z klejnotow zejdzie i wtedy bedziemy dzialac dalej. Wet, ktora widziala jego oczka przed zabiegiem kastracji - powiedziala, ze wg Jej wiedzy nie ma szans... Nie ma 100 % pewnosci bo to jednak nie specjalistka od oczu ale cholernie smutno mi sie zrobilo...... ================================================== Quote
kon trojanski suwalki Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 =================================================== Wszystkie pieniazki, ktore przyszly do tej pory od Cioteczek dla Szmaragda (uaktualniam na biezaco ) [B][COLOR=Blue]1 - Angelika8 - 30 zl :loveu: 2 - basiagk - 10 zl :loveu: 3 - Kamila Korzeniowska ( Kam ) - 20 zl 4 - Jan Ruszkowski (czyzby pidzej?:razz:) 10 zl :loveu: 5 - Aldona Blach - 30 zl :loveu: 6 - Zdrojka - 10 zl :loveu: 7 - Lookata - 10 zl :loveu: ------------------------------------------------------------ W sumie: [SIZE=3][COLOR=Red][U]120 zl [/U][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Magenta][COLOR=Blue]4.VI - wplynely pieniadze - z bazarku[/COLOR] [COLOR=Blue]wystawionego przez -----------------[/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red]aldona_b[/COLOR][/SIZE] :cool2::bigok: [COLOR=Blue]ktora to sliczna puszeczke----------- [/COLOR][SIZE=3][U][COLOR=Red]za kwote 100 zl[/COLOR][/U] [/SIZE] [COLOR=Red]wylicytowala -------------------------[/COLOR][U][COLOR=Blue][SIZE=3][COLOR=Red]Angelika8[/COLOR][/SIZE] [/COLOR]:calus::Rose::thumbs:[/U] [/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=Blue] [U][SIZE=3] Dziewczyny - co moge powiedziec - jestescie WIELKIE ![/SIZE][/U][/COLOR][/B] [B][SIZE=3][COLOR=Magenta] [COLOR=Black][/COLOR][U][COLOR=Black]------Tak wiec mamy na dzisiaj [COLOR=Red]kwote 220 zl[/COLOR] !!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U] [/COLOR][/SIZE][/B] =================================================== Quote
Poker Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jasne,.ze jak mu się miejsce po klejnotach wygoi,oby coś się dało zrobić.Nikt przecież nie wie czy on kiedyś widział.Z drugiej strony gdzieś od urodzenia był,ktos jakoś się nim zajmował przez te 4 lata,więc może jednak widział,a jak oślepł to go wywalili.:mad: Quote
Poker Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a co tu taka cisza zaległa? :placz: żadnych nowin o Klejnociku nie ma? :crazyeye: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 =============================================== [quote name='Poker']a co tu taka cisza zaległa? :placz: żadnych nowin o Klejnociku nie ma? :crazyeye:[/quote] Pokerku - zaraz z Wojtusiem jedziemy do Szmaragda. Najswiezsze info beda wiec poznym wieczorkiem :loveu: Nie bojcie zaby - cioteczki - wszystkie zmiany w Jego zyciu juz tylko na lepsze :multi: ================================================= Quote
kon trojanski suwalki Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ====================================================== [SIZE=3][COLOR=Magenta][B][U] [COLOR=Blue]DZIS O 12 W NOCY[/COLOR] KONIEC AUKCJI [COLOR=Blue]PIEKNEJ DAMSKIEJ TOREBKI[/COLOR] Z PRZEZNACZENIEM DLA SZMARAGDA - ----- [/U][U] [COLOR=Blue]OSTATNIA SZANSA !!! - - - -ZAPRASZAM DO LICYTACJI - [/COLOR][/U] --------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----------:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69801[/url] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/20/torebkadlaszmaragdaiv2.jpg[/IMG][/URL] ======================================================= Quote
Recommended Posts