Oscar Patric Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Moja babka jest złośliwa, wredna, agresywna i do tego robi obrzydliwe rzeczy, My z siostrą jej nie chcialysmy, to mama się umarła aby zabrać ją do Nas.A teraz tylko męka jest, dobrze że mam prace i szkołę, wiec jej tak dużo nie widzę. Fajnie z psem spać, a Ty masz aż trzy :) Quote
phase Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 jaka wariatka :D http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/072-3_zpshkqcknqv.jpg Quote
agutka Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Oscarowa- Sagat mazakaz do łóżka :p Phase- to jest pies masakra :p dziś wracałam z dwoma całymi we krwi.... Norze dałam piłkę siatkową do zabawy... przegryzła sobie chyba wargę, nie zlokalizowałam do teraz.. krew się lała curkiem , Leda do niej podbiegała i się cała mazała ... miny ludzi bezcenne :p Quote
*Magda* Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Przyznaj się, że urządzasz walki psów :P Teraz jak masz dwa psy mordercy, to nikt nie uwierzy w inną wersję :D Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 krew się lała curkiem , Leda do niej podbiegała i się cała mazała ... miny ludzi bezcenne :P Chociaż ten york był smaczny? :p Quote
Alicja Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 no to już teraz wszyscy będą wiedzieć ,ze walki psów organizujesz :) Quote
agutka Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 ha,ha ha :p ale jesteście... takie zdanie o mnie macie ? :p ogólnie to przepraszam że w wasze tematy nie zaglądam ale czasu chwilowo brak ...no... :( Quote
Erykowa Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Hej Jak nie masz czasu nie zaglądaj-sama mam z tym problem ale pokazuj i pisz jak najwięcej jak tam życie z 3 ką i zdjęcia,zdjęcia Ciekawa jestem czy jak żyje się z 2 psami na co dzień to 3 ci to duże zmiany?Czy to już "z górki" ;) Mnie ostatnio bardzo kusił dobek,który szuka domu ale chyba jednak nie dam rady :( Może jak dzieci będą satrsze Niby juz nie maluchy ale jeszcze sporo uwagi potrzebują -i miejsca w samochodzie ;) Ale za jakies 5-6 lat mam nadzieję,że uda się mieć die bestie ;) Quote
*Magda* Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Erykowa, zawsze można kupić większe auto :D Quote
Erykowa Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Madabroy juz to przerabiałam ;) mieliśmy sedana a po pojawieniu się Ermana zmienialiśmy szybko na kombi,choć poprzednie uwielbiałam :) ale d 2 dzieci w fotelikach + pies ( ok.30 kg) na tylnej kanapie było trochę za dużo ;) Bardzo mnie ten Tango kusi ;) -nawet właśnie pojawiło sie nowe wydarzenie na FB ale tu chodzi tez o to,że my dużo spędzamy czasu na wyjazdach takich po znajomych i dla niektórych 1 (wielki-ich zadaniem) pies to już jest wyzwanie ;) .Do tego nie ukrywajmy to koszty i ew. leczenie i nawet karma.Bo nie chce mieć dylematów czy kupić dobre jadło dla 70 kg psa czy np wysłać dzieci na wycieczkę :( Quote
*Magda* Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Kombi jest małe :P Ja mam van'a 7-mio osobowego, więc mieszczę 1 dziecko+drugie w drodze,a w bagażniku zmieści się pies i wózek bez składania ;) Quote
agutka Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 kurde... skasowało mi się wszystko.... nie piszę raz jeszcze :p macie moje glizdy :p karateka ze swoją fumfelą Rastą i strażnik Teksasu :p ONOMATO- dzięki za kolejną porcję fajnych foteczek ;) Quote
Erykowa Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Cudne sa te zdjęcia. Sagacik i zabawy bardzo fajnie ale nie mogę się skończyć zachwycać tymi "kopiami".Panienki z okienka podziwiałam na FB ale te śpiace królewny są równie świetne. Wyglada na to,ze już się całkiem dogadały.Czy to tylko pozory ;) ? Quote
Guest TyŚka Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Mnie też się wydaje, że już chyba się lubią? ;) No, chyba że to tylko pozory. Świetnie razem wyglądają, nie ma to jak dwa psy jednej rasy :) A Sagacik czemu w kagańcu? Quote
agutka Posted November 6, 2015 Author Posted November 6, 2015 Zuza- wiesz... ja dopiero poznaję Norę, Leda atakowała w szale, Nora atakuje przy zabawie i niby super zabawa i zaraz słyszę zamieniający się wark w potyczkę. Jest to do opanowania bo wrzasnę i psy się rozchodzą. ógólnie wszystko opanowane ;) Każda z nich potrzebuje nauki obchodzenia się sobą ;) Magda- no takie właśnie widoki chcę codziennie ;) Quote
agutka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Nora była w takim idealnym stanie... zero zadrapań,czyściutka a teraz to faktycznie dwa klony brudasy :p Ledzia choć grzyba niema ma cały czas taki brązowy nalot... długo jej nie kąpałam ...może pora :p Tyska mam nadzieję że najgorsze za nami choć pewnie przyjdzie jeszcze ten okres gdzie Nora się do końca otworzy i może będzie chciała pokazać że ona w tym domu też się liczy , że jej pozycja musi być o szczebel wyżej. Oby nie .... z Sagatem to przechodziłam i łatwo nie było bo przez dobre 2 mc strzelali spojrzeniami i zaraz walki . Dziś za diabła nie jestem wyspana...mimo że spałam sama to psy obrały sobie bardzo niewygodne miejsca dla mnie... a sumienia brak żeby wywalić je na posłanie... my palimy w piecu, zimą jest bardzo chłodno w nocy... jestem w kropce ;p Quote
Guest TyŚka Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Zazwyczaj pełny charakter psa ujawnia się w ciągu dwóch pierwszych miesięcy życia w nowym domu. ;) Wcześniej pies się aklimatyzuje, trzymam jednak kciuki, by obeszło się u Was na spokojnie. Musisz kupić drugie łóżko :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ja myślę, że łóżko takie 180x200cm wystarczy, żeby się psy wyspały :D Quote
agutka Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Tyska- sądzę że Norka dość szybko zaaklimatyzowała się, ma już swoje miejsce na klatce bo tam jest też jej punkt obserwacujny z okna na ogród , zaczyna wiedzieć że jak zbliża się pora wieczorowa to przychodzimy pod kołderkęa nie szukamy zabaw... i to chyba jest lepsze od posiadania szczyla :p Myślę że podstawą jest u Nory wybieganie , z nią jest łatwo - wchodzę w las biorę patyka i ciśniemy :) Wczoraj był tak piękny wieczór że wzięłam Ledę na spacer do siory, wypiłam piwko którego bardzo dawno nie piłam i stwierdziłam że biorę resztę psów i spokojnie okrążę dzielnicę, spacer trwał 2 godziny .Dziś obiecałam Ledzinie porządny wybieg ale wiatrzysko okropne ;/ Majoka- to że padło mi na głowę adoptując 3 psa nie oznacza że padnie mi jeszcze bardziej i polecę na podłogę :p Madzia- moje łóżko ma gdzieś 170 na 200 :p kołdra ma 180 na 200 i lekko wystaje więc te wymiary tomałe dalej :p Quote
Guest TyŚka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Świetnie, że Nora już czuje się u Ciebie dobrze. Ja też wolę dorosłe psy, bo ze szczeniakiem więcej zabawy ;) I urok papsa to jedyny plus posiadania malucha. Quote
Recommended Posts