agutka Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 hejka, hejka :) Sagat bez długich spacerów ma się dobrze , wydaje mi się że pogorszeniem stanu łap była gwałtowna zmiana pogody ... moja babcia także ledwo chodziła w tych dniach (raczej pełzała) tak czy siak czas coś zrobić z Sagatem . Ledę zaś czego usuwanie zęba ... wczoraj papa jej spuchła :/ brak słów... Quote
Guest TyŚka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Biedny Sagat... :( To spuchnięcie pyszczka jest czymś konkretnym wywołąne? Quote
agutka Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Tyska - tak sinym zębem ... miał być usunięty ale nie był w takim stanie żeby to było na już Quote
Guest TyŚka Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 aaaj, chyba nie doczytałam wcześniej :( Niefajnie. Quote
Erykowa Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Hej I jak tam Sagacik -poprawiło mu się z pogodą? I co z Ledziną,już bez ząbka czy trzeba czekać aż zejdzie opuchlizna? Quote
agutka Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Sagat po "nie" bieganiu czuje się bardzo dobrze ;) Leda zaś już doszła do formy ;) antybiotyk dostała 3x teraz przebadamy serduszko bo nawet głupiego jasia się boję i wyrywamy :p Do końca miesiąca muszę i tak odczekać bo zapomnieliśmy o ubezpieczeniu auta które trzeba było opłacić i całe oszczędności poszły.. Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 To dobrze,że lepiej.A jak nie boli to zawsze może poczekać. Ja właśnie boję się kastracji właśnie ze względu na narkozę ale niestety "wyrok" co raz bliżej ;) Quote
Erykowa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nie wiem czy to do mnie czy do agutki ale jak do mnie to ja nie mam pojęcia o narkozach.Na szczęście ani ja ani żaden mój zwierzak jeszcze z żadnej nie korzystał więc nie wiem nawet że są jakieś opcje.Pewnie będę się dowaiadywać przed zabiegiem a to najwczesniej w czerwcu. Quote
Alicja Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Lejducha będzie scerbata :) Ozzy'emu zamówiłam Cortaflex-inflamex , ziołowy specyfik p/bólowy i p/zapalny , czasem ma problem z zejściem z góry po schodach , badanie serducha też by się przydało , ale maskotka mojego TZta ( czytaj samochód ) u mechanika i cza kasy dozbierać . Pewnie w czerwcu wyrwę do kliniki Ozzulka pobadać . Quote
agutka Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Alicja nooo te auta :/ czasami bym się pozbyła tego mechanizmu :p ale mój tź zarabia tym autem i niestety jeszcze jakiś czas muszę dzielić się kasą :p Tylko czy te zioła faktycznie pomogą ? :/ Quote
Oscar Patric Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Sagat po "nie" bieganiu czuje się bardzo dobrze ;) Leda zaś już doszła do formy ;) antybiotyk dostała 3x teraz przebadamy serduszko bo nawet głupiego jasia się boję i wyrywamy :P Do końca miesiąca muszę i tak odczekać bo zapomnieliśmy o ubezpieczeniu auta które trzeba było opłacić i całe oszczędności poszły.. dobrze że jest już lepiej :) Quote
kropi124 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Ale ślicznosci! Biały pasuje do wszystkiego! Quote
phase Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 o mamo jaka piękna różyczka :D http://oi61.tinypic.com/iykm4y.jpgnaprawdę cudeńko!! Quote
agutka Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 ha,ha dzięki dziewczynki :p Leda jest teraz najbrudniejszym bulkiem w trójmieście ;) tarza się w ziemi ogrodowej i glinie także pozostawiam Wam to Waszej wyobraźni :p Nie kąpię jej do czasu uporządkowania wszystkiego na działce więc o wizycie u weta nawet niech nie marzy bo ja się za nią nie będę wstydzić :p Quote
pcheelkaa Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 http://oi61.tinypic.com/iykm4y.jpgno pieknego masz wiosennego króliczka na działce :D Megaśna obroża *.* Quote
Recommended Posts