Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka, hejka :)

Sagat bez długich spacerów ma się dobrze , wydaje mi się że pogorszeniem stanu łap była gwałtowna zmiana pogody ... moja babcia także ledwo chodziła w tych dniach (raczej pełzała) tak czy siak czas coś zrobić z Sagatem . 

Ledę zaś czego usuwanie zęba ... wczoraj papa jej spuchła :/ brak słów...

Guest TyŚka
Posted

Biedny Sagat... :(

To spuchnięcie pyszczka jest czymś konkretnym wywołąne?

Guest TyŚka
Posted

aaaj, chyba nie doczytałam wcześniej :( Niefajnie.

Posted

Sagat po "nie" bieganiu czuje się bardzo dobrze ;) Leda zaś już doszła do formy ;) antybiotyk dostała 3x teraz przebadamy serduszko bo nawet głupiego jasia się boję i wyrywamy :p 

Do końca  miesiąca muszę i tak odczekać bo zapomnieliśmy o ubezpieczeniu auta które trzeba było opłacić i całe oszczędności poszły.. 

Posted

To dobrze,że lepiej.A jak nie boli to zawsze może poczekać.

Ja właśnie boję się kastracji właśnie ze względu na narkozę ale niestety "wyrok" co raz bliżej ;)

Posted

Nie wiem czy to do mnie czy do agutki ale jak do mnie to ja nie mam pojęcia o narkozach.Na szczęście ani ja ani żaden mój zwierzak jeszcze z żadnej nie korzystał więc nie wiem nawet że są jakieś opcje.Pewnie będę się dowaiadywać przed zabiegiem a to najwczesniej w czerwcu.

Posted

Lejducha będzie scerbata :)

Ozzy'emu zamówiłam Cortaflex-inflamex , ziołowy specyfik p/bólowy i p/zapalny , czasem ma problem z zejściem z góry po schodach , badanie serducha też by się przydało , ale maskotka mojego TZta ( czytaj samochód ) u mechanika i cza kasy dozbierać . Pewnie w czerwcu wyrwę do kliniki Ozzulka pobadać .

Posted

Alicja nooo te auta :/ czasami bym się pozbyła tego mechanizmu :p ale mój tź zarabia tym autem i niestety jeszcze jakiś czas muszę dzielić się kasą :p 

Tylko czy te zioła faktycznie pomogą ? :/

Posted

Sagat po "nie" bieganiu czuje się bardzo dobrze ;) Leda zaś już doszła do formy ;) antybiotyk dostała 3x teraz przebadamy serduszko bo nawet głupiego jasia się boję i wyrywamy :P

Do końca  miesiąca muszę i tak odczekać bo zapomnieliśmy o ubezpieczeniu auta które trzeba było opłacić i całe oszczędności poszły.. 

dobrze że jest już lepiej :)

Posted

ha,ha dzięki dziewczynki :p

Leda jest teraz najbrudniejszym bulkiem w trójmieście ;) tarza się w ziemi ogrodowej i glinie także pozostawiam Wam to Waszej wyobraźni :p  Nie kąpię jej do czasu uporządkowania wszystkiego na działce więc o wizycie u weta nawet niech nie marzy bo ja się za nią nie będę wstydzić :p