Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

moja dobra kolezanka o wielkim sercu postanowila dokladac sie do hotelu Orkana:evil_lol:Marta, napisze Ci na Fb jak sie nazywa, oki?niezmiernie sie ciesze bo przynajmniej bedzie mniej stresow co miesiac czy starczy pieniedzy czy bedzie dlug

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie.
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale straciłam psa i nie mialam głowy do zaglądania na wątek :(
Lolaola wpłata doszła, zapisałam w 1 poście- bardzo dziękujemy, Panca super wieści z dodatkową deklaracją- wielkie dzięki :)

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Nie udało się :( to był naczyniako-mięsak i w ciągu 3 tyg po operacji zajął wszystkie narządy, do tego jeden z guzów pękł, był krwotok wewnętrzny :( nic się nie dało zrobić :([/QUOTE]

Przykro mi :-(. Wiem jak BARDZO musi być Ci smutno.

Posted

[quote name='gazzy']Ick przyszły fotki ciuszków na bazarek na maila ? Nie mogę pw wysyłać :/[/QUOTE]
Nie nic nie przyszło.................
A co u slychać u :loveu:Serduszka ?

Posted

[COLOR=darkgreen][I]my chcemy wiedziec co u Serduszka!!!!!!!!!!:)
a jakies nowe fotki moze poprosimy.......................a ogloszonka sa???moze trzeba tekst zmienic troszke,cos odswiezyc,rozpalic troche na nowo watek Serduszka:)
[/I][/COLOR]

Posted

Styczeń jest zapłacony, jak już powtarzałam wiele razy wszelkie rozliczenia są w pierwszym poście. Muszę zapłacić za luty, a jak widać mamy 60zł.
Bardzo proszę deklarujących o wpłaty, bo sytuacja znowu beznadziejna... :(

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Styczeń jest zapłacony, jak już powtarzałam wiele razy wszelkie rozliczenia są w pierwszym poście. Muszę zapłacić za luty, a jak widać mamy 60zł.
Bardzo proszę deklarujących o wpłaty, bo sytuacja znowu beznadziejna... :([/QUOTE]
Pytam ,bo w rozliczeniach zapisany jest tylko 180 zl za styczeń...a to tylko połowa...
Ale ja zapłacony to...teraz zbieramy na luty...........pozdrawiam

Posted

Trzeba bazarek zrobić, może akurat coś się sprzeda.. Rzeczy przeznaczyłam na Ząbala i Orkana.. Mam jeszcze pierścionek srebrny i może coś się jeszcze znajdzie..

Posted

[quote name='Lolalola'][COLOR=darkgreen][I]my chcemy wiedziec co u Serduszka!!!!!!!!!!:)
a jakies nowe fotki moze poprosimy.......................a ogloszonka sa???moze trzeba tekst zmienic troszke,cos odswiezyc,rozpalic troche na nowo watek Serduszka:)
[/I][/COLOR][/QUOTE]
Narazie walczymy z zimą.Znowu bardzo duze mrozy:-(.Orkanka przeniosłam do pomieszczenia.