Panca Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 moja dobra kolezanka o wielkim sercu postanowila dokladac sie do hotelu Orkana:evil_lol:Marta, napisze Ci na Fb jak sie nazywa, oki?niezmiernie sie ciesze bo przynajmniej bedzie mniej stresow co miesiac czy starczy pieniedzy czy bedzie dlug Quote
Lolalola Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Orkanku ciocia wrocila:multi::multi: czy doszly moje pieniadze dla Serduszka??wyslalam na poczatku tygodnia???? jak sie miewasz Ty maly pechusiu???? Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :iloveyou::iloveyou:Boziu,Boziu Walentynki a tu nikt do Serduszka nie zaglada????????wstyd ciotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz tu ode mnie:buzi: Quote
Donka5 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Orkanek miewa się dobrze. Jego serce pięknie się prezentuje -nie tylko w Walentynki:-) Quote
ewatonieja Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 buziaki dla serdusia i życzenia szybkiego znalezienia domu! Quote
Piromanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Walentynkowe serduszka dla Orkanka [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTYEH6PsVvkHs9xsmfvOfIu8hizoZtWJ1lLXWEDB-PmuZcdC4jCfw&t=1[/IMG] Quote
MiK-Jozefow Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Witajcie. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale straciłam psa i nie mialam głowy do zaglądania na wątek :( Lolaola wpłata doszła, zapisałam w 1 poście- bardzo dziękujemy, Panca super wieści z dodatkową deklaracją- wielkie dzięki :) Quote
Panca Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 bosh Marta....jednak nie udalo sie/???tak mi przykro....trzymaj sie dzielnie ..buuuuuuuuuuuuuuuuuu:((( Quote
Lolalola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ojej Marta strasznie mi przykro:(:( trzymaj sie,wiem,ze to bardzo boli,znam z doswiadczenia............:( Quote
MiK-Jozefow Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Nie udało się :( to był naczyniako-mięsak i w ciągu 3 tyg po operacji zajął wszystkie narządy, do tego jeden z guzów pękł, był krwotok wewnętrzny :( nic się nie dało zrobić :( Quote
Donka5 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='MiK-Jozefow']Nie udało się :( to był naczyniako-mięsak i w ciągu 3 tyg po operacji zajął wszystkie narządy, do tego jeden z guzów pękł, był krwotok wewnętrzny :( nic się nie dało zrobić :([/QUOTE] Przykro mi :-(. Wiem jak BARDZO musi być Ci smutno. Quote
ewatonieja Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam nadzieję, że Twoje psisko nie cierpiało :( współczuję i zapalam ['] Orkanie szukamy tego domu Quote
2010 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 A jak wygłada jego konto...? Czy styczeń udało się już zapłacić ? Quote
gazzy Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ick przyszły fotki ciuszków na bazarek na maila ? Nie mogę pw wysyłać :/ Quote
Lolalola Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Serdusiek a jak Ty sie miewasz???moze jakas cioteczka napisze pare slow o naszym Orkanku:cool3: Quote
2010 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='gazzy']Ick przyszły fotki ciuszków na bazarek na maila ? Nie mogę pw wysyłać :/[/QUOTE] Nie nic nie przyszło................. A co u slychać u :loveu:Serduszka ? Quote
gazzy Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ick podaj mi jeszcze raz maila. Może literki poprzestawiałam. Quote
Lolalola Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [COLOR=darkgreen][I]my chcemy wiedziec co u Serduszka!!!!!!!!!!:) a jakies nowe fotki moze poprosimy.......................a ogloszonka sa???moze trzeba tekst zmienic troszke,cos odswiezyc,rozpalic troche na nowo watek Serduszka:) [/I][/COLOR] Quote
MiK-Jozefow Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Styczeń jest zapłacony, jak już powtarzałam wiele razy wszelkie rozliczenia są w pierwszym poście. Muszę zapłacić za luty, a jak widać mamy 60zł. Bardzo proszę deklarujących o wpłaty, bo sytuacja znowu beznadziejna... :( Quote
2010 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='MiK-Jozefow']Styczeń jest zapłacony, jak już powtarzałam wiele razy wszelkie rozliczenia są w pierwszym poście. Muszę zapłacić za luty, a jak widać mamy 60zł. Bardzo proszę deklarujących o wpłaty, bo sytuacja znowu beznadziejna... :([/QUOTE] Pytam ,bo w rozliczeniach zapisany jest tylko 180 zl za styczeń...a to tylko połowa... Ale ja zapłacony to...teraz zbieramy na luty...........pozdrawiam Quote
_Aga_ Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Trzeba bazarek zrobić, może akurat coś się sprzeda.. Rzeczy przeznaczyłam na Ząbala i Orkana.. Mam jeszcze pierścionek srebrny i może coś się jeszcze znajdzie.. Quote
Donka5 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Lolalola'][COLOR=darkgreen][I]my chcemy wiedziec co u Serduszka!!!!!!!!!!:) a jakies nowe fotki moze poprosimy.......................a ogloszonka sa???moze trzeba tekst zmienic troszke,cos odswiezyc,rozpalic troche na nowo watek Serduszka:) [/I][/COLOR][/QUOTE] Narazie walczymy z zimą.Znowu bardzo duze mrozy:-(.Orkanka przeniosłam do pomieszczenia. Quote
Recommended Posts