Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_']Wysłałam parę rzeczy do gazzy na bazarek dla Orkana i Ząbala, coś tam jeszcze dorzucę, może uda się jakieś pieniążki jeszcze uzbierać...[/QUOTE]

No tak ..ale czy nasza dogociotka zrobi bazarek? jak tak to ja tez coś tym biedulkom dołoże..

Posted

Rzeczy ode mnie na bazarek dla Orkana i Ząbala doszły już do gazzy, mam nadzieję, że uda się wkrótce wystawić bazarek i że się coś sprzeda.. Wtedy troszkę kaski by wpadło...

Posted

[quote name='_Aga_']Rzeczy ode mnie na bazarek dla Orkana i Ząbala doszły już do gazzy, mam nadzieję, że uda się wkrótce wystawić bazarek i że się coś sprzeda.. Wtedy troszkę kaski by wpadło...[/QUOTE]

Super ! :loveu:bardzo dziękujemy...Kazdy grosik się liczy..aby zaplacic hoteli za styczen...
Ja tez coś poszukam i dołoże:lol:

Posted

[quote name='gazzy']Wydrukowałam ogłoszenie. Wywieszę w sklepie zoologicznym. Orkan ma też 90 zł. W poniedziałek przeleję. :)[/QUOTE]

Super!!! :loveu:Buziaczko od Serduszka !!!:multi:

Posted

[quote name='maja602']Orkan ma także ogłoszenia w NECIE i allegro. Niestety nie jest wyróżnione. Mam nadzieję, że ktoś go wypatrzy.[/QUOTE]

To :loveu:SUPER !Każde ogłoszenie sę liczy...A można jeszcze to ogłoszenie wyróżnić...Uzbieramy z bazarku na wyróznienie...
MIK-Jozefów gdzie jesteś.?..Jak wygłada obecnie jego konto?:lol:

Posted

przychodze tu przez Ick, a raczej przez reklame bazarków w jej sygnaturze.....słuchajcie Orkan jest urody wielkiej.........własnie chciałam pytac czy allegro miał wyróżnione bo powiem Wam , ze zwykłego allegro to sie nie opłaca kupować........no i róbcie dziewczyny plakaty i ogłoszenia na miescie i wsadzajcie gdzie sie da :) bede tu zagladac

Posted

[quote name='ick']Super ! :loveu:bardzo dziękujemy...Kazdy grosik się liczy..aby zaplacic hoteli za styczen...
Ja tez coś poszukam i dołoże:lol:[/QUOTE]
Ja też coś jeszcze może znajdę :)

Posted

[quote name='dominikabankert']przychodze tu przez Ick, a raczej przez reklame bazarków w jej sygnaturze.....słuchajcie Orkan jest urody wielkiej.........własnie chciałam pytac czy allegro miał wyróżnione bo powiem Wam , ze zwykłego allegro to sie nie opłaca kupować........no i róbcie dziewczyny plakaty i ogłoszenia na miescie i wsadzajcie gdzie sie da :) bede tu zagladac[/QUOTE]
Allegro wyróżnione robiłam mu osobiście chyba z 7-8 razy. Były osoby, które obserwowały Orkana. Nie były to tłumy ale jedna dwie osoby na aukcji. Niestety nikt się nie zgłosił. Ma także przez cały czas ogłoszenia na stronach na których mam konta. Wiem, że inne osoby też robiły i robią mu ogłoszenia w wielu miejscach. Piesek jest istotnie ładny, zadbany i z dobrym charakterem. Niestety brakuje mu szczęścia, bo długo już czeka na swojego człowieka.

Posted

[quote name='ewatonieja']nie jest kaleki, brzydki, zapuszczony, głupi, wredny... no to do jasnej anielki dlaczego nie ma domu ?[/QUOTE]

też tego pojąć nie mogę. Pies niemal idealny, a zainteresowania kompletny brak i to już tyle czasu