Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

generalnie sytuacja wyglada wszedzie kiepsko........ludzie na wakacjach.....nie mysla o takich rzeczach!!!na niektorych watkach nie ma nikogo:(cioteczki powyjezdzaly i juz..
wierze,ze po wakacjach sprawa sie ruszy i nasze Serduszko znajdzie swego ludzia:)to musi byc taki wyjatkowy ludz;)

Posted

wrzutka fotki z hoteliku :) z poprzedniego piątku
Wasz słodziak Orkanek dość ostro i zębato wita się z gośćmi ;)

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/674/img4714k.jpg[/IMG]

Posted

Próbowałam zrobić rozliczenie, ale znowu dogo cos szwankuje, w kazdym razie zrobiłam Donce przelew za drugą połowę lipca i zostało ok 240zł jeszcze na następny miesiąc więc nie jest źle..

A w sobotę jadę znowu do Radomia więc Orkan szykuj sie na spacer z ciotką i na nową sesję zdjęciową :):)

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Próbowałam zrobić rozliczenie, ale znowu dogo cos szwankuje, w kazdym razie zrobiłam Donce przelew za drugą połowę lipca i zostało ok 240zł jeszcze na następny miesiąc więc nie jest źle..

A w sobotę jadę znowu do Radomia więc Orkan szykuj sie na spacer z ciotką i na nową sesję zdjęciową :):)[/QUOTE]
Zapraszamy,zapraszamy:-) :-) :-).Proszę o tel .o której godz,bo mam pewna uroczyst.,rodzinną.

Posted

[quote name='*Monia*']Podsumowałam bazarek Orkanka i wyszło 246,86 zł + 3 zł. Dziękujemy :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No prosze i coś się uzbierało...będzie cośik na jego hotelik...:lol:
ale następne miesiace ..już.nadchodzą..:p
Ale on będzie miał jescze to aktualne allegro ?
To szczególnie wazne!!!Allegro jest najlepsze!!!!!!!

Posted

Byłam u Orkana nie w sobotę, a wczoraj, wyszliśmy na spacerek, porobiliśmy zdjęcia...

Chłopak nabrał masy, wystające żebra zniknęły, rozbudowała mu się klata, wygląda jak paker :), sierść super, humorek jeszcze lepszy i ogólnie kondycja na celujący...

Wielkie podziękowania dla Donki, która tego dokonała.

Zdjecia wstawię jutro, bo dzisiaj cały dzień była zajęta i padam...