Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

Mam książki jakieś, gazety o zwierzakach może (?) i jakieś duperelki. Tylko wszystkiego nie mam w jednym miejscu (nie wzięłam filmów do rodziców), więc jak będę miała czas to obfocę i wystawię bazarek. Będę porządki świąteczne robić to jeszcze coś ciekawego pewnie wygrzebię. Dużo z tego kasy nie będzie, ale zawsze coś ;).

[SIZE=1][SIZE=2]Dzisiaj podczas prezentacji rozdziału pracy ogłosiłam Orkanka, ale nikt się nie zdecydował :roll:. A moich kundli śpiących w łóżku to mi zazdroszczą :mad:. Prezentacja była o psach (a jakże by inaczej) i poruszałam akurat temat znaczenia terenu i dodatkowo tego jak pies reaguje na lustro (Orkan się zainteresował swoim odbiciem w kuchni).[/SIZE]

Ktoś nam bezczelnie wjechał w ogrodzenie i muszę wychodzić z psami na podwórko żeby młodej się nie zachciało przedłużać gatunku z jakimś przygodnym wskakiwaczem przezpłotowym :mad:. Więc czasu jeszcze mniej...[/SIZE]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co wy na to żeby wykastrować Orkana teraz jak przebywa u P. Aliny??
Brakuje nam 120zł...

Monia ja też będę robiła świąteczne porządki to wygrzebie co się da i może uzbieramy tą brakującą sumę na kastrację...
Powiesiłam dzisiaj plakat Orkana u siebie na wydziale, miejmy nadzieję że komuś się spodoba nasze cudo :)

Posted

Marta , jutro bedzie dzwonila do Ciebie moja kolezanka w sprawie Orkana - nazywa sie Kasia:)
powiedz mi prosze czy on jest agresywny do samcow? dom na Mazurach ,super warunki ale jest tam jzu samiec...

Posted

Z tego co my zauważyłyśmy w schronie to Orkan nawet na atakujące go psy nie zwracał uwagi. Teraz jak już się zadomowił u pani Aliny to pewnie pokazał swoje prawdziwe oblicze i oby tylko miał same dobre cechy (za miłość do kotów jest moim ideałem :loveu:). Moim zdaniem nie powinien mieć większych problemów o ile się nie rozkręcił (wiadomo, w schronie był w stresie). Poczekamy co pani Alina nam powie o jego stosunku do psów.

Posted

Podzielam zdanie Moniki, wydaje mi się że Orkan nie jest agresywny do psów...
Dzwonił do mnie dzisiaj jakiś 501 ale od rana do 21 byłam na uczelni i nie miałam jak rozmawiać, jutro jak wrócę bo mam krócej zajęcia to przedzwonię na ten nr.
Panca możesz przeprosić ode mnie koleżankę i powiedzieć ze się odezwę albo niech zadzwoni jutro po 18...

Posted

rozmawialam z Kasia :wczoraj probowala sie dodzwonic do Marty a ze nie mogla pojechala na Paluch i znalazla sunie ktora od roku siedzi w klatce, nawet wolontariusze z nia nie wychodza :(.Poszla z nia na spacer i chyba owa sunia zawladnela sercem Kasi ...nie mam sto procent pewnosci jaka jest decyzja ale jesli wezmie ta biedaczke to super bo Orkanek na razie zle nie ma i tylko funduszy brakuje...zadzwonie chyba do Marleny bo ona na watku sie przestala pojawiac.Kasia odezwie sie do Ciebie dzis po 18 stej - moze jednak to bedzie Orkan ..pisze tylko co sie dowiedzialam

Posted

Kasia jednak szukała suczki, ponieważ ma 10 letniego psa setera i boi się konfliktów.
Masz racje Panca bardzo jej się spodobała ta sunia z Palucha, ale nie wyklucza możliwości adopcji jakiejś innej.
W każdym razie chce przygarnąć sunie, która była trzymana w złych warunkach, taką totalną bidę i bardzo się z tego cieszę :)

A Orkan nadal szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nie zapomniałam o Orkanie, zaglądam rzadziej, ale zawsze (maturzystka, 5 psów i mama biegająca z miotłą usilnie próbująca te psy policzyć = brak czasu).
Na dzień dzisiejszy ilość tymczasów nie pozwala mi na wzięcie kolejnego, ale jak tylko się coś zwolni będę trzymac miejsce dla krówka. Podeślijcie proszę jeszcze raz numer konta na pw to wpłacę cosik Orkanowi - inteligentnie wyczyściłam skrzynkę :razz:

Posted

sluchajcie, trzeba zrobic jak najwiecej ogloszen Orkanowi bo tymczasy Marleny moga jeszcze dlugo u niej przebywac a nie mamy stalych deklaracji na pobyt Orkana w hotelu
zaczynam sie martwic cala ta sytuacja...moge porobic ogloszenia ale potrzebuje tekst oraz ten bannerk Orkan jest nie podlinkowany,a chetnie chcialbym go umiescic u siebie w podpisie

Posted

Ja mam te zdjęcia z przywiezienia do hoteliku, ale on na nich taki jeszcze smutny był. Teraz to ogonek w górze i szaleje chłopak :loveu:.
Czekamy na fotki :).

Tekstu nie napiszę, bo nie mam talentu do tego :roll:

Posted

Finanse są rozliczane na 1 stronie wątku, zostało nam 80zł, kurcze kiepsko to wszystko wygląda i nie wiem co to będzie.

Monia w weekend wygrzebie to co mogę dać na bazarek i trzeba będzie to wystawić...

Orkan jest rozwieszony na mojej uczelni, w kilku miejscach w Warszawie, jest w głównej kartotece gazety angora (koleżanki mama tam pracuje i udało mi się go tam wcisnąć) ma parę ogłoszeń w internecie ale narazie cisza :(

Nikt nie dzwonił:(:(:(:(

Posted

W takim razie obfocę to co mam i Ci prześlę. Chyba że ja mam wystawić? Bo w sumie trochę więcej na dogo siedzę i mogę na bieżąco bazarku pilnować. Tylko mnie w weekend nie ma w ogóle, nawet nie będę miała zasięgu telefonicznego :roll:. W niedzielę wieczorem/poniedziałek po południu dopiero wrócę do cywilizacji.