Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to katastrofa. Ja nie dostałam w tym miesiącu takich dodatkowych pieniędzy za jedną fuchę, więc chyba do listopada nie dam rady nic wyskrobać... :(

Posted

[quote name='Sabina02']Ja zaplacilam za wrzesien i pazdziernik, ale nie jest to wpisane.

A ile brakuje w tej chwili?[/QUOTE]

w trzecim poście jest ta wpłata uwzględniona (paulinken nie ma dostępu do internetu i nie może edytować drugiego postu dlatego jest taki bałagan)

dlatego bardzo wszystkich proszę o pisanie z jaki miesiąc płacicie żebym mogła to jakoś ogarnąć

brakuje w tym miesiącu 165 zł i musimy zapłacić do 24 października

Posted

A rozumiem. Asiu, tą moją wpłatę zaksięguj na październik, bo listopadowa pójdzie drugiego. Zaraz pchnę 65 zł dodatkowo, ale stówki już nie wyczaruję...

Posted

[quote name='asikowska']napisałam pw do wszystkich i Ci którzy płacą to płacą a reszta cisza[/QUOTE]

o rany jakieś ciężkie czasy przyszły na dogo :-(

Posted

Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake:

Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd!

Posted

[quote name='Sabina02']Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake:

Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd![/QUOTE]

no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka

dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam

Posted

[quote name='asikowska']no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka

dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam[/QUOTE]

to prawda, już strach jakiekolwiek psiaki do hotelików wysyłać :-(

Asikowska na pewno nie zostawimy Cię samej, qrczę szkoda, że czasu ciągle za mało... Tak to by dało się z bazarków trochę pieniążków ukulać :-(

Posted

[quote name='asikowska']zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233572-Szaliki-torebki-i-ciuchy-dla-Kilerka-i-Bartusia-do-30-10-2012-godzina-20-00[/URL][/QUOTE]

dziękuję, oby cieszył się powodzeniem :)

Posted

u Reksia mam to samo, nie wiem co jest grane :-(

jejku jakbym miała chociaż trochę czasu to bym porozsyłała wątki po ludziach, ale na razie z tym czasem to mam tragedię :-(

Posted

Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:)

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:)[/QUOTE]

Otwierasz tutaj nowy wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek[/URL] w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia

w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący

a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście
ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopouj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek

Posted

[quote name='asikowska']Otwierasz tutaj nowy wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek[/URL] w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia

w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący

a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście
ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopiuj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek[/QUOTE]

jak coś to pisz postaram się pomóc:)