__Lara Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Trzeba by się odezwać do tych, którzy deklarowali. Quote
asikowska Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='__Lara']Trzeba by się odezwać do tych, którzy deklarowali.[/QUOTE] napisałam pw do wszystkich i Ci którzy płacą to płacą a reszta cisza Quote
asikowska Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 1/3 miesiąca i wpłynęły tylko trzy deklaracje martwię się ze Bartuś będzie musiał wrócić do schronu jak tak dalej pójdzie Quote
Bjuta Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 No to katastrofa. Ja nie dostałam w tym miesiącu takich dodatkowych pieniędzy za jedną fuchę, więc chyba do listopada nie dam rady nic wyskrobać... :( Quote
Sabina02 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja zaplacilam za wrzesien i pazdziernik, ale nie jest to wpisane. A ile brakuje w tej chwili? Quote
Bjuta Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Sabinko Twoje wpłaty poszły 4-go września jeszcze na konto Paulinken. Quote
asikowska Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Sabina02']Ja zaplacilam za wrzesien i pazdziernik, ale nie jest to wpisane. A ile brakuje w tej chwili?[/QUOTE] w trzecim poście jest ta wpłata uwzględniona (paulinken nie ma dostępu do internetu i nie może edytować drugiego postu dlatego jest taki bałagan) dlatego bardzo wszystkich proszę o pisanie z jaki miesiąc płacicie żebym mogła to jakoś ogarnąć brakuje w tym miesiącu 165 zł i musimy zapłacić do 24 października Quote
Bjuta Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 A rozumiem. Asiu, tą moją wpłatę zaksięguj na październik, bo listopadowa pójdzie drugiego. Zaraz pchnę 65 zł dodatkowo, ale stówki już nie wyczaruję... Quote
Mysia_ Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [quote name='asikowska']napisałam pw do wszystkich i Ci którzy płacą to płacą a reszta cisza[/QUOTE] o rany jakieś ciężkie czasy przyszły na dogo :-( Quote
Sabina02 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake: Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd! Quote
asikowska Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='Sabina02']Ja dorzuce na Bartusia dodatkowe 50 zl, ale dopiero poczatkiem listopada razem z moja nastepna deklaracja. Jak moze ktos za mnie te 50 zl zalozyc zeby mozna bylo wyslac przed 24 pazdziernika to by bylo super, a jak nie, to bedzie na "łatanie dziur" w nastepnym miesiacu, bo pewnie znow bedzie brakowac. :shake: Starsznie mnie denerwuje brak odpowiedzialnosci u ludzi. :angryy: Jak mozna zadeklarowac sie i tak po prostu olac? Rozumiem, ze rozne nieprzewidziane sytuacje zyciowe moga sie wydarzyc i ktos moze juz nie byc w stanie placic, ale to trzeba uczciwie powiedziec, a nie tak sobie olac. Wstyd![/QUOTE] no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam Quote
Mysia_ Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='asikowska']no niestety tak to już jest, dlatego wydaje mi się że jak się zbiera deklaracje to zawsze trzeba te 50 czy 100 zł mieć dodatkowo i dopiero wysyłać psa bo zawsze się ktoś wykruszy a tak przez jakiś czas zbierze się nadwyżka dzięki kochani że nie zostawiacie mnie z tym samą, ja w sobotę zrobię bazar ale wcześniej nie dam rady bo full roboty mam[/QUOTE] to prawda, już strach jakiekolwiek psiaki do hotelików wysyłać :-( Asikowska na pewno nie zostawimy Cię samej, qrczę szkoda, że czasu ciągle za mało... Tak to by dało się z bazarków trochę pieniążków ukulać :-( Quote
asikowska Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 w tym miesiącu sytuacja opanowana dzięki Bjucie i Pani Bożence wpłynęły pieniążki od nich, co nie oznacza że mamy spokój bo na kolejny miesiąc braknie Quote
Mysia_ Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 No to póki co bardzo dziękuję Pani Bożence i Bjutce! :) Przydałby nam się ktoś kto ma trochę wolnego czasu i mógłby zając się bazarkami....... Quote
asikowska Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233572-Szaliki-torebki-i-ciuchy-dla-Kilerka-i-Bartusia-do-30-10-2012-godzina-20-00[/URL] Quote
asikowska Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 przypominam o deklaracjach dla Bartusia Quote
Mysia_ Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='asikowska']zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233572-Szaliki-torebki-i-ciuchy-dla-Kilerka-i-Bartusia-do-30-10-2012-godzina-20-00[/URL][/QUOTE] dziękuję, oby cieszył się powodzeniem :) Quote
asikowska Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 zapłaciłam za hotelik i martwi mnie że nic nie wpływa, bazarkiem uratujemy kolejny miesiąc ale co potem? Quote
Mysia_ Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 u Reksia mam to samo, nie wiem co jest grane :-( jejku jakbym miała chociaż trochę czasu to bym porozsyłała wątki po ludziach, ale na razie z tym czasem to mam tragedię :-( Quote
madziak25 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:) Quote
asikowska Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='madziak25']Cioteczki nazbierałam parę rzeczy na bazarek. Chciałabym zrobić i podzielić kasę między Bartusia, Lady i Ksenię. Czy któraś mogłaby napisać w skrócie jak taki bazarek zrobić? :) Proszę o wyrozumiałość pierwszy raz będę robić:)[/QUOTE] Otwierasz tutaj nowy wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek[/URL] w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopouj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek Quote
asikowska Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='asikowska']Otwierasz tutaj nowy wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek[/URL] w tytule bazarku wpisujesz rzeczy, cel bazarku i termin zakończenia w pierwszym poście można wkleić zdjęcia psiaków z linkami do ich wątków, zasady bazarku czy kup teraz czy licytacja i że przesyłkę pokrywa kupujący a potem w kolejnych postach fanty ( w każdym poście można umieścić 5 zdjęć czyli teoretycznie pięć rzeczy) drugi post można sobie zarezerwować na roliczenia ale niekoniecznie bo możesz potem edytując wpisać wszystko w pierwszym poście ja zdjęcia wrzucam na picasse i potem można klikajac na zdjęcie kopiuję (kopiuj adres URL grafiki)obrazek i wrzucam na bazarek[/QUOTE] jak coś to pisz postaram się pomóc:) Quote
madziak25 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='asikowska']jak coś to pisz postaram się pomóc:)[/QUOTE] Ok, dziękuję:) Quote
Mysia_ Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Madziu, miałam własnie Ci odpisać na PW, ale widzę, że sytuacje opanowana ;) ja to z tymi bazarkiem to wciąż jestem na bakier, nie idą mi jakoś :-( Quote
madziak25 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Luzik Mysiu:) postaram się jakoś pomóc:) zbliża się 1 listopada to będę miała czas:) Quote
Recommended Posts