Istar19 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 oj przepraszam, mogłam Ci podesłać link - gapa ze mnie :( oj tam, myślałam, że mam wątek zapisany..ale okazało się, że nie...ach ta nowa dogo. No to szukałam w śląskich psiakach do adopcji ;) nie pomyślałam o katowickim wątku :P jak coś zrobię inne :) Quote
Sinelka Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 A jak ten banerek dodać do mojego profilu? Quote
Istar19 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 musisz wejść w MOJE USTAWIENIA, następnie w ZMIEŃ SYGNATURĘ potem musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy w wstawiony banerek (w wybrany) i skopiować adres url grafiki - w edycji sygnatury klikasz OBRAZEK i tam wklejasz adres url (tak samo jak wstawiasz zdjęcia na wątek) krok drugi to wracasz do banerka i klikając prawym przyciskiem myszy wybierasz KOPIUJ ADRES LINKU, w edycji sygnatury zaznaczasz banerek i klikasz ikonkę LINK, tam wklejasz adres a potem zapisujesz zmiany :) inaczej nie umiem tego wytłumaczyć ^^ Quote
Sinelka Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 A tutaj wątek Toresa na FB https://www.facebook.com/events/298519823691223 Zapraszamy Quote
saphira18 Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 ładnie się Toresik prezentuje, taki spokojny na zdjęciach a w lesie włącza się głupawka ;) Quote
Patrycja* Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Tores z racji, że w schronisku siedzi już wieki, a wczoraj psiaki zbiorowo miały pobieraną krew, również się załapał ;) Podobnie jak Vita, ma podwyższone lekko dwa wskaźniki, a jeden obniżony, ale i w tym przypadku to podobno nic znaczącego i wszystko jest w porządku. Oczywiście jego krew również załapie się na biochemię. Oto jego wyniki morfologii: Quote
Sinelka Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Teraz Tores musi podleczyć chorą trzustkę i przejść na specjalistyczną karmę. Quote
Patrycja* Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Ostatnio dwa wory karmy dla trzustkowców zamawiałam, więc jeżeli pracownicy karmę podają, to trzustka Toresika na pewno zostanie podreperowana ;) Quote
choba Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Koło boksu każdego psiaka potrzebującego specjalistycznej karmy stoi teraz wielki pojemnik ;) Quote
saphira18 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Toresik to może w końcu do domku pójdziesz ? kurcze szkoda go bardzo, teraz tyle psiaków domki znalazło Quote
Sinelka Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Dziś Toresik poznawał nowe tereny z Renią, oto kilka fotek z dzisiejszej wycieczki Quote
Patrycja* Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Nie mogę się napatrzeć na ten jego uśmiech :D Quote
aniah Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Mi się ten jego jęzor tutaj podoba najbardziej :D Quote
Recommended Posts