Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

soboz4 napisał(a):
To tłuścioszek sie z niego zrobił, czy był źle zważony?
Wcześniej miał opis "pies drobnej budowy", a teraz to tłuścioszek :p On chyba przez tą swoją słodką mordkę dostaje podwójny obiad ;) Zrobi te błagalne oczęta, że niby taki głodny...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dziś Tores miał ochotę na szaleństwa z pluszakiem, dzięki temu mogłam sprawdzić (wreszcie) jak reaguje na zabieranie zabawki i mam dobre wieści: moja ręka jest cała! Co prawda ciężko mu ją zabrać z pyska, ale w ogóle nie warczał, mogłam cały czas „majstrować” przy ząbkach. :bigcool:

• 3 weeks later...
Posted

Dziś miałam PIERWSZY telefon w sprawie Toresika. Chłopak miałby mieszkać w Żywcu, w ciągu dnia na dworze, na noc w domu. Spacery po pracy właścicieli też miałby zapewnione. Jednak Pan, który dzwonił chciał mieć pewność, że Tores toleruje małe dzieci, gdyż w najbliższej przyszłości planuje potomstwo. Ma też przejrzeć stronę schroniska i ewentualnie adoptować innego psa. Pan bardzo miły, kontakt z psami już miał, wie czego chce. Zobaczymy...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Parę tygodni temu Tores został trafiony strzałą Amora :loveu:, najpierw nie dawał spokoju czarnej, niskopodłogowej suni, a ostatnio zdecydowanie woli... chłopców (Eliota i Pana Billa).
Dziś też wychodząc na autobus zobaczyłam młodego mężczyznę z Toresem na smyczy - myślałam, że psina idzie do domu, jednak okazało się, że Tores jest ulubieńcem tegoż młodzieńca i również zabiera go na spacery :crazyeye:

Posted

[quote name='Sinelka']Dziś też wychodząc na autobus zobaczyłam młodego mężczyznę z Toresem na smyczy - myślałam, że psina idzie do domu, jednak okazało się, że Tores jest ulubieńcem tegoż młodzieńca i również zabiera go na spacery :crazyeye:[/QUOTE]

Właśnie się zdziwiłam, czemu Tores jest drugi raz na spacerze ;) Ale z tego co wiem, to on nie przychodzi zbyt często do schroniska, więc ci go raczej nie zabierze :eviltong:

Posted

Dziś Tores pod koniec wolontariatu o mały włos nie poszedł do domu... Wypatrzyła go pewna starsza Pani z Czeladzi, która niby ma domek i Tores miałby tam super. Jednak jak już poszła do biura, okazało się, że nie ma dowodu a jak usłyszała o wizycie poadopcyjnej to nagle okazało się, że nie ma pieniędzy i korzysta z pomocy społecznej... Także taka sytuacja...