yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Marta72']dotknięcie nosem to nie byle jakie dotknięcie:) bardzo sie ciszę:)[/QUOTE] Prawda?i to nie bylo takie przypadkowe dotkniecie,ono bylo wyrazne... Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Oby tak dalej:):):) Szamku, otwieraj się, Przyjacielu!!!!! Quote
bric-a-brac Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji']Bo sie nie interesujesz?:cool3:[/QUOTE] Bo nie zaprosiłaś! :eviltong: Sama musiałam wygrzebać! Quote
Radek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Ciekaw jestem, kiedy się psisko otworzy na dobrego ludzia? Ciężko "oswoić" takiego niedotykalskiego, ale nie ma rzeczy niemożliwych:) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Bylam szalenie przejeta,bo pierwszy raz zalozylam watek,myslalam,ze sobie bedzie cichutko gnil,a tu Marycha sciagnela tabuny znajomkow i zglupialam. Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Radek']Ciekaw jestem, kiedy się psisko otworzy na dobrego ludzia? Ciężko "oswoić" takiego niedotykalskiego, ale nie ma rzeczy niemożliwych:)[/QUOTE] Gdybym miala wiecej czasu....ale ponad 20 psow i stado klopotow.On jest staruszkiem,ale naprawde z nadzieja lecialam rano do boksu,zeby sprawdzic,jak zareaguje. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji']Bylam szalenie przejeta,bo pierwszy raz zalozylam watek,myslalam,ze sobie bedzie cichutko gnil,a tu Marycha sciagnela tabuny znajomkow i zglupialam.[/QUOTE] Hi, hi, bo tak jest, że ktoś komuś powie o fajocha wątku i się pycha Ekipka zbierze:) Bardzo się cieszę, że tu nam tak miło!!! Asik, ucałujesz wkrótce Szamka, jak się otworzy to już pójdzie:) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Jest zaje...film na fb,taki krotki jakiejsc amer org ratujacej psy,wlasnie o "przelamanych psach...ja rzadko placze,ale to bylo niesamowite...tu mozna wrzucic link?czy zostane zabita przez jakosciowego? Quote
cancer43 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji']Jest zaje...film na fb,taki krotki jakiejsc amer org ratujacej psy,wlasnie o "przelamanych psach...ja rzadko placze,ale to bylo niesamowite...tu mozna wrzucic link?czy zostane zabita przez jakosciowego?[/QUOTE] Wrzucaj,jakościowy nie będzie raczej protestował Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Hi, hi, wrzucaj Asik, biorę zabicie na siebie jak coś:) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [url]http://www.youtube.com/watch?v=mvK6l4cdQSM[/url] Quote
bric-a-brac Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='yumanji'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=mvK6l4cdQSM[/URL][/QUOTE] Wyciskacz! Jestem za cienias, żeby takie coś oglądać :roll: Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Eee tam, takiś za cienias, że jesteś częścią tego:):):) Łzy szczęścia w gałkach kwitną, ale Ludkowie to nasi ziomale, jeno z USA:):):) Taka Dogo tylko z kasiorką zdaje się większą;) Brawa dla nich:):):) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Ja sie tez poplakalam,ale na mnie to dziala ,jak zastrzyk pozytywnej energii...ta koncowka z tymi radosnymi psiaki,ktorym wystarczylo tylko podac lape,bo mialy w sobie te otwartosc na czlowieka ,ktora jest pochodna tysiecy lat wspolnego bytowania tych dwoch gatunkow...pojechalam,nie?:lol: Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Marycha ma racje,no ziomale:evil_lol: Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Po całości pojechałaś Asik;):) Ale fakt, dla mnie to też radosne!!! Smutaski, pozostawione, samotne, a potem taka odmiana, zaufanie, miłość, a wszystko jeno dlatego, że człek łapę im podał:) Tylko tyle!!!!! Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 No wlasnie,kurcze,tylko tyle...a niektorym sie nie chce,nie wierza itd itp.Teraz tez "pojade"...jak dostaje piany,ze ktos mi wcisnal psa,zostawil,orznal,olal,to potem nagroda jest wlasnie ta koncowka. Quote
Marycha35 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Masz absolutnie rację, nagrodą zawsze jest psiaka spojrzenie, przytulenie, merdnięcie nieśmiałe lub TRĄCENIE NOCHALEM ROZKOSZNIE ZIMNYM I MOKRYM:):):):) Quote
yumanji Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Marycha35']Masz absolutnie rację, nagrodą zawsze jest psiaka spojrzenie, przytulenie, merdnięcie nieśmiałe lub TRĄCENIE NOCHALEM ROZKOSZNIE ZIMNYM I MOKRYM:):):):)[/QUOTE] DOKLADNIE...i tym optymistycznym akcentem zegnam sie i zycze milych,slodkich snow:loveu: Quote
Amadorka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Przeczytałam cały wątek Szamana,który reklamowała Marycha u Pimpusia ,chyba widziałam tego psa też na fb.Super, że znalazł opiekę,też coś dorzucę proszę o numer konta. Quote
yumanji Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Amadorka']Przeczytałam cały wątek Szamana,który reklamowała Marycha u Pimpusia ,chyba widziałam tego psa też na fb.Super, że znalazł opiekę,też coś dorzucę proszę o numer konta.[/QUOTE] Oooo...to znaczy,ze za wczesnie poszlam spac:lol:dzien dobry ...juz wysylam. Quote
yumanji Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Amadorka']Przeczytałam cały wątek Szamana,który reklamowała Marycha u Pimpusia ,chyba widziałam tego psa też na fb.Super, że znalazł opiekę,też coś dorzucę proszę o numer konta.[/QUOTE] On mial rok temu wydarzenie na fb,rzeczywiscie,potem ja go wzielam na DT ,no a potem..zostalismy sobie sami... Quote
Gusiaczek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No, to się galantnie zryczałam, na II szychtę pójdę zapuchnięta ;) Dobrego dnia :) Quote
Recommended Posts