Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesli Puszek znalazl domek, to moze by mogla do mnie przyjechac tym samym transportem sunia z tego watku

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82846

Sonia jest z Zamoscia, to chyba nie tak daleko. Skontaktujcie sie prosze z Lidka z Zamoscia. przeciez nie bedzie sie wydawalo 500 zl na transport dla jednej sunieczki, jesli by byla mozliwosc dowiezienia ich obu.
Pamietajcie o skontrolowaniu tego domku w Warszawie przed adopcja.
Puszek zbyt duzo w zyciu przeszedl, aby w nieznane jechac.
Czyli ja dzwonie na rancho i informuje, ze Puszek nie przyjedzie, czy tak?

Posted

pajunia absolutnie nie dzwoń i nie neguj przyjazdu Puszka... ja nic o tej adopcji nie wiem...
a n a wrazie czego to mogłaby jechac ode mnie Lola, która jest u mnie na tymczasie.:oops:

Posted

bardzo prosze nie robic zamieszania - ja o żadnym domku nie wiem :oops:
Nie będę ryzykowac niesprawdzonym domem. Puszek za wiele przeszedł:shake:

Posted

JA TYLKO NA RAZIE DAŁAM KONTAKT CHETNEJ OSOBIE Z OGŁOSZENIA DO IWOP :oops: (podałam meila i nr tel)
domek dla Puszka jest hipootetyczny na razie :oops: tylko i nie wiadomo czy wogóle cos z tego będzie
aaale namieszania zrobiłam :oops:
ja o domku tez nic wiecej nie wiem ponadto ze to osoba z Warszawy, dlatego dałam namiar na Iwop zeby bezpośrednio sie skontaktowała chetna i zeby Iwop mogła ewent jakies decyzje podjac :oops:

Posted

okay :loveu::loveu:
Czekamy jutro na dziewczynke i chlopczyka.
Jutro bedzie ciekawie na ranchu :evil_lol:, przyjedzie 5 psiakow z Ostrody, przyjedzie Mama z 7 dzieciakami z Olsztyna, przyjedzie Mili z Puszkiem. Na ranchu mamy gosci - rodzice Corinny przyjechali w odwiedziny ( Corinna, to ta pani, ktora w moim imieniu ranchem sie opiekuje), przyjedzie Przemek ( z Olsztyna) z mama ( oni wlasnie psiaki z Ostrody przywioza) Jaka szkoda, ze mnie tam nie ma. Bylaby okazja wodki sie napic.:evil_lol:

Posted

Puszek z Mila dojechali dzisiaj do Starogardu na ranczo do pajuni. Bardzo dobrze zniosł podróż ale troche podobno powarkuje na inne pieski...:oops:
Oby tylko jak najszybciej znalazł z Mila domek :oops: