Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Czas jest chyba do jutra. Będą przejeżdżać pewnie przez Warszawę lub niedaleko więc od razu mógłby być na miejscu. Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 tak ale jakby Puszek pmiał jechac do Warszawy to porozmawiałabym z pajunia wczesniej i moze zamiast niego mogłaby zabrac moja Lolę...:oops: Quote
pajunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jesli Puszek znalazl domek, to moze by mogla do mnie przyjechac tym samym transportem sunia z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82846 Sonia jest z Zamoscia, to chyba nie tak daleko. Skontaktujcie sie prosze z Lidka z Zamoscia. przeciez nie bedzie sie wydawalo 500 zl na transport dla jednej sunieczki, jesli by byla mozliwosc dowiezienia ich obu. Pamietajcie o skontrolowaniu tego domku w Warszawie przed adopcja. Puszek zbyt duzo w zyciu przeszedl, aby w nieznane jechac. Czyli ja dzwonie na rancho i informuje, ze Puszek nie przyjedzie, czy tak? Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 pajunia absolutnie nie dzwoń i nie neguj przyjazdu Puszka... ja nic o tej adopcji nie wiem... a n a wrazie czego to mogłaby jechac ode mnie Lola, która jest u mnie na tymczasie.:oops: Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 bardzo prosze nie robic zamieszania - ja o żadnym domku nie wiem :oops: Nie będę ryzykowac niesprawdzonym domem. Puszek za wiele przeszedł:shake: Quote
Puchatek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pajunia z tym Zamościem to kawał drogi wbrew pozorom. Mnie trasa wyszła o ponad 200 km dłuższa. Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Puszek Jedzie Na Ranczo Do Pajuni. Ja Nic O żadnym Domku Nie Wiem I Nie Będę Ryzykować! Quote
agamika Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 JA TYLKO NA RAZIE DAŁAM KONTAKT CHETNEJ OSOBIE Z OGŁOSZENIA DO IWOP :oops: (podałam meila i nr tel) domek dla Puszka jest hipootetyczny na razie :oops: tylko i nie wiadomo czy wogóle cos z tego będzie aaale namieszania zrobiłam :oops: ja o domku tez nic wiecej nie wiem ponadto ze to osoba z Warszawy, dlatego dałam namiar na Iwop zeby bezpośrednio sie skontaktowała chetna i zeby Iwop mogła ewent jakies decyzje podjac :oops: Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 nikt do mnie nie dzwonił. Dezyzja jest niezmieniona. Puszek jedzie do pajuni! Quote
pajunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 okay :loveu::loveu: Czekamy jutro na dziewczynke i chlopczyka. Jutro bedzie ciekawie na ranchu :evil_lol:, przyjedzie 5 psiakow z Ostrody, przyjedzie Mama z 7 dzieciakami z Olsztyna, przyjedzie Mili z Puszkiem. Na ranchu mamy gosci - rodzice Corinny przyjechali w odwiedziny ( Corinna, to ta pani, ktora w moim imieniu ranchem sie opiekuje), przyjedzie Przemek ( z Olsztyna) z mama ( oni wlasnie psiaki z Ostrody przywioza) Jaka szkoda, ze mnie tam nie ma. Bylaby okazja wodki sie napic.:evil_lol: Quote
iwop Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 pajunia ale psy wyjadaA dopiero wieczorem wic bedą dopiero w niedziele rano...:oops: Quote
jotpeg Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 trzymamy za spokojna podroz! psiaki, badzcie grzeczne! Quote
iwop Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Puszek z Mila dojechali dzisiaj do Starogardu na ranczo do pajuni. Bardzo dobrze zniosł podróż ale troche podobno powarkuje na inne pieski...:oops: Oby tylko jak najszybciej znalazł z Mila domek :oops: Quote
jotpeg Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 moze to stres po podrozy i zmiana otoczenia?... przejdzie mu. dobrze, ze jest bezpieczny, teraz >tylko< poszukiwania domu... Quote
pajunia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Puszek zamieszkal razem z Bogusiem z Ostrody i doskonale sie zgadzaja. Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wpadłam poznać kolegę Boguśka :) naszego Kochanego :calus: Quote
iwop Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Ciekawa jestem jak czuje sie Puszek i Mila...:oops: Quote
pajunia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 troche ciemne, ale obiecuje lepsze:lol: Quote
agamika Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a ja mam pytanie, bo w sumie tylko jedno ogłoszenie Puszkowi zrobiłam (chyba, musze top sprawdzić :oops::oops: ) ale nie wiem jakie namiary tam teraz dać :oops: Quote
jotpeg Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pusiu jeszcze chyba troche przestraszony... ale bezpieczny! Quote
Sonata78 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Super że widać jakiej jest wielkości:lol: przyda się to do ogłoszeń:cool3: A czy istnieje możliwość zważenia go? Quote
Recommended Posts