Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 20.01.2022 o 09:53, guccio napisał:

Trzymajcie się.

Dnia 20.01.2022 o 18:49, Aska7 napisał:

🤞

Bardzo dziękuję za wsparcie.

Posted

Wyniki małej mordki skonsultowane z naszą panią doktor. 
Część wyników jest w górnej granicy normy i nasza pani doktor zaleciła USG. Chodzi o nerki i wątrobę. USG mamy we wtorek o 19:30. Może nie padnę z nerwów przed badaniem i w oczekiwaniu na wyniki. Jak nie padnę, dam znać co i jak. Bardzo proszę o wsparcie. 

• Like 2
Posted
Dnia 21.01.2022 o 22:55, Radek napisał:

Wyniki małej mordki skonsultowane z naszą panią doktor. 
Część wyników jest w górnej granicy normy i nasza pani doktor zaleciła USG. Chodzi o nerki i wątrobę. USG mamy we wtorek o 19:30. Może nie padnę z nerwów przed badaniem i w oczekiwaniu na wyniki. Jak nie padnę, dam znać co i jak. Bardzo proszę o wsparcie. 

Uszy w górę!!!! Będzie dobrze!

• Like 1
Posted

Cały jestem w nerwach, a mała mordka ma spokojną głowę.
Dzisiaj Gajulka miała dzień dreptania. Szliśmy na spacerach tam, gdzie Gajka chciała i wyszły z tego całkiem długie wyjścia.

31cd45d9626252d4.jpg

Wieczorem mała mordka zaległa na posłanku.

• Like 2
Posted
Dnia 23.01.2022 o 22:59, Radek napisał:

Cały jestem w nerwach, a mała mordka ma spokojną głowę.
Dzisiaj Gajulka miała dzień dreptania. Szliśmy na spacerach tam, gdzie Gajka chciała i wyszły z tego całkiem długie wyjścia.

31cd45d9626252d4.jpg

Wieczorem mała mordka zaległa na posłanku.

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

• Like 1
Posted
Dnia 25.01.2022 o 10:45, Radek napisał:

USG dopiero o 19:30, a ja już nie mogę myśleć o niczym innym. A pracować trzeba.

Rozumiem doskonale, kciuki mocno tu trzymamy.

• Like 1
Posted

Bardzo dziękujemy za kciuki. Wróciłem po 21 i zanim się ogarnąłem zrobiło się po 22. 
Jesteśmy po USG. Pani doktor przeprowadzająca badanie powiedziała, że stan narządów wewnętrznych jest adekwatny do wieku i stanu zdrowia. Gajulka ma lekkie zwyrodnienie wątroby posterydowe, tutaj będziemy ustalać z naszą panią doktor, jak chronić wątrobę. Nerki lekko zwyrodnieniowe, musimy o nie dbać. Pani doktor, która badała małą mordkę powiedziała, żeby się nie denerwować. Teraz trzeba znowu ustalić termin konsultacji z naszą panią doktor. 
Cieszę się z tych wyników. 

• Like 2
Posted
Dnia 25.01.2022 o 22:12, Radek napisał:

Bardzo dziękujemy za kciuki. Wróciłem po 21 i zanim się ogarnąłem zrobiło się po 22. 
Jesteśmy po USG. Pani doktor przeprowadzająca badanie powiedziała, że stan narządów wewnętrznych jest adekwatny do wieku i stanu zdrowia. Gajulka ma lekkie zwyrodnienie wątroby posterydowe, tutaj będziemy ustalać z naszą panią doktor, jak chronić wątrobę. Nerki lekko zwyrodnieniowe, musimy o nie dbać. Pani doktor, która badała małą mordkę powiedziała, żeby się nie denerwować. Teraz trzeba znowu ustalić termin konsultacji z naszą panią doktor. 

Czyli nie jest źle.U mnie jak po tomografii powyskakiwakiwalo coś tam z lekka to mi lekarz powiedział- no PESEL....

Tak trzymać-cieszyc się.

Posted
Dnia 25.01.2022 o 22:12, Radek napisał:

Dnia 25.01.2022 o 22:27, Radek napisał:

Cieszę się, naprawdę. 

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie teddy szare

• Like 1
Posted

Konsultacje z naszą panią doktor będą pewnie w drugim tygodniu lutego. Przed konsultacją zrobimy jeszcze raz krew, żeby pani doktor miała do oglądania coś więcej, niż tylko USG 😉
Dzisiaj na porannym spacerku złapał nas wiatr połączony ze śniegiem z deszczem i Gajulka tak trochę zmokła.

424e83e951651395.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 30.01.2022 o 18:11, Radek napisał:

Konsultacje z naszą panią doktor będą pewnie w drugim tygodniu lutego. Przed konsultacją zrobimy jeszcze raz krew, żeby pani doktor miała do oglądania coś więcej, niż tylko USG 😉
Dzisiaj na porannym spacerku złapał nas wiatr połączony ze śniegiem z deszczem i Gajulka tak trochę zmokła.

424e83e951651395.jpg

19 Clip Art ideas | clip art, teddy bear pictures, bear pictures

• Like 1
Posted
 Z nadzieja na lepsze wszystkim wszytkim istotom  wujenku pozdrawiam ogromnie cala Wasza druzynke , oby wiosnka zajrzala w promieniach spokojnosci  ciepla cala
ktora juz za kilka tygodni  
  • Like 1
Posted

Skorzystaliśmy z tego, że mam ferie i na trochę wybraliśmy się nad morze. Było przyjemnie, bo pusto 🙂
Gajulka, jak zwykle, dzielnie zniosła podróż, a na miejscu był czas na wszystko, co mała mordka lubi najbardziej.
Był czas na wędrówki po lesie

d2f4c08479efa4e4.jpg

Były wyprawy na plażę

99b4f33f3933f7e7.jpg

e94c986ad95425f1.jpg

Nawet kąpiel w morzu się trafiła, a po kąpieli Gajka wyglądała tak

7df6fd37767faaca.jpg

Po powrocie Gaja zaległa. Śpi i chrapie.

• Like 2