Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawie cały czas psiak był zamknięty w domu, z którego prawie nie wychodził!!! Jakiś czas temu został zostawiony sam, bez jedzenia, w zamknięciu na tak długo, że jego błagalne wycie o pomoc usłyszeli sąsiedzi. Z wielkim trudem znaleziono właściciela posesji.
Remus był szkieletem psa!!!! :-(
Właścicielowi zakazano ciągłego trzymania psa w domu (oczywiście pod groźbą kar) i wtedy Remus wylądował na stałe na dworze.
Jest dokarmiany i teraz wygląda dużo lepiej. Ale pies jest w poważnych tarapatach. Właścicielowi jest już niepotrzebny i chce się go jak najszybciej pozbyć. :mad: Nie zgadza się, by psiak pozostawał dłużej na jego terenie. Teren ten jest zresztą nie cały ogrodzony i zaraz przy ruchliwej drodze przelotowej.
Psiak wybiega między samochody chcąc dostać się na drugą stronę!!! Chce biec za panią, która dokarmia go. Ta Pani niestety nie może Remusa zabrać do siebie, bo ma już kilka swoich psów.
Remus to młody, nieco płochliwy piesek, ale przychodzi do osoby, która go dokarmia.
Remus pilnie szuka domu!!! :modla: :modla: :modla: :modla:

Remus jest tylko pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt „Maja”, bo nie ma gdzie go zabrać!!

Kontakt do fundacji:
Fundacja w Obronie Zwierząt "MAJA"
Zielonka, ul. Wesoła 4
Tel. 0 507 132 363

PILNY APEL !!!
Fundacja MAJA opiekuje się obecnie wieloma psiakami, którym uratowała życie. Fundacja nie ma żadnych dotacji i działa od niedawna. Fundacja jest organizacją pożytku publicznego.
W klinice, gdzie fundacja leczy psiaki urósł dług za leczenie i pilnie potrzebna jest pomoc na jego spłacenie. TO DRAMAT!! Zajrzyj na wątek Pomoc dla Przytuliska w Zielonce

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogłabym go dać na żółte strony tylko nie wiem czy w takiej sytuacji mogę. Psiak właściwie jest u kogoś.
On jest młody,wilczurowaty,myślę, że mogło by być sporo chętnych.
Jaki on ma wogóle charakter?

Posted

Może Anashar wrzuci go na swoją strone owczarków w potrzebie:roll: przecież to taki piekny psiak.......pomyśle chociaż nad jakims DT ale narazie nic mi do głowy nie przychodzi:placz::placz::placz: