Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zawsze drżę kiedy oni maja takie zabawy :) kot ma przeszło rok i nie umie ie chyba za bardzo bawić jak szczeniak
A za to młody myśli ze kot się z nim bawi choć czasem muszę interweniować bo sie po prostu boje o małego kiedy kot bierze zamach swoją wielka łapka z pazurkami :)

Posted

Patikujek napisał(a):
A gdzie tam zabawa pies był przekąską i workiem treningowym, Iberia za pewne walki kotów urządza i najprościej na psach je agresji uczyć:evil_lol:

Ja?? walki kotów??

nieee
u mnie odbywały sie walki psów z królikami :)

Posted

[quote name='Patikujek']Albo mi się przyśniło albo przed chwilą widziałam 3 ogroooomniaste foty, tylko po przeładowaniu zniknęły???
czary mary....
pojawia się i znika :crazyeye:

zaraz beda mniejsze a potem mniejsze mniejsze mniejsze mniejsze mniejsze mniejsze.....

Posted

może to troszke bedzie taki off ale czy Tuptus jest wykastrowany? U mojego chłopaka w domu jest królik miniaturka wariat...obsikuje wszystko, rzuca sie na wszystkich i tak strasznie gryzie że szok, czy Tuptus też taki jest? Pytam bo mój Max juz nie raz był o "pół skoku" od ugryzienia w nos...

Posted

Nie jest kastrowany - nie myślałam o tym. zachowuje sie trochę dziko ale zwalam to na to ze jest młody jeszcze. Ale moze trzeba by bylo pomyśleć......:stupid:
Miałam wcześniej królika umarł po 7 latach i tez nie byl kastrowany i byl oswojony nie podlewał niczego :)

Posted

my to musimy juz intensywnie myslec bo ten krolik atauje doslownie wszystko, Maxa juz nie raz w lape ugryzl...a sika tak duzo i w taki sposób ze oblewa wszystko i wszystkich wokół:(

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...