Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Kochani, rzuciłam już hasło na wątku kozienickim, że babunia może przyjeżdżać razem z inną sunią z Kozienic wywiezioną w lutym. Ponieważ na transport i tak czeka się różnie to jak już będzie takowy to suczki mogą do mnie przyjechać,a Wy już sobie zarządzicie Roksi jak będzie Wam pasowało. Niech już się coś dzieje w temacie bo zima się zbliża.[/QUOTE]
ok. dziękuję za propozycję, postaram się bardziej rozreklamować sunię, ale póki nie dozbieram deklaracji, nie będę mogła Roksi wziąć, bo nie będę miała za co Jej utrzymać;
[quote name='cisowianka']Może tutaj choć podejrzewam że jest zapchany (tam chyba jest Taj) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216789-HOTELIK-U-MURKI-wątek-informacyjny-)/page31[/URL] (to tak z burzy mózgów :crazyeye:)[/QUOTE]
no u Murki super, "mój" Jodulek tam jest, ale dla mnie Murka to najwyższy poziom, dla Roksi też życzyłabym sobie takiego hotelu, z tym że muszę mieć wgląd na naszą sytuację, biedna ta Roksi:(
[quote name='cisowianka']Mestudio masz racje my tu gadu gadu a czas leci, cioteczka asiuniab zaraz się wypowie i chyba trzeba działać i zbierać kasę. Gdybym miała trochę inną siostrę, (w sumie fajna jest) ale ..... musimy się jakoś zgadzać żyjąc na jednej działce.[/QUOTE]
zebrać zadeklarowaną sumę to nie problem, muszę dozbierać deklaracji, bo za Babunię, podejrzewam, że będzie pdt, czy hotelik kosztować ok 370 zł za miesiąc, a my mamy 1/3?
[quote name='Eleo']ElaW deklaracja stała 25zł + jednorazowa 25zł[/QUOTE]
bardzo w imieniu Roksianki dziękuję, to dla nas ogromne wsparcie, już zapisuję:)
[quote name='milagros19853201']hooooooooooooooop watek w sama gore[/QUOTE]
dziękuję, nie zapominamy o starowince:)
[quote name='cisowianka']To ja jeszcze nocną porą ;)[/QUOTE]
a ja dopiero nocną porą:)

kochane jak ktoś zna jeszcze jakieś polecane miejsca dla naszych przyjaciół to pisać:)
[quote name='Mattilu']Roksi malutka, nie znam zadnych hotelikow poza tym u Murki, ale tam tlok :([/QUOTE]

Posted

[quote name='asiuniab']ok. dziękuję za propozycję, postaram się bardziej rozreklamować sunię, ale póki nie dozbieram deklaracji, nie będę mogła Roksi wziąć, bo nie będę miała za co Jej utrzymać;

zebrać zadeklarowaną sumę to nie problem, muszę dozbierać deklaracji, bo za Babunię, podejrzewam, że będzie pdt, czy hotelik kosztować ok 370 zł za miesiąc, a my mamy 1/3?

[/QUOTE]

Wydaje mi się, że Joda ma dużo finansów, a ma jechać do DS, ale może się mylę. Może w ogóle niczego nie powinnam proponować.

W każdym razie ja tego psa nie zostawię na zimę tam gdzie jest obecnie.

Posted

[quote name='mestudio']Wydaje mi się, że Joda ma dużo finansów, a ma jechać do DS, ale może się mylę. Może w ogóle niczego nie powinnam proponować.

W każdym razie ja tego psa nie zostawię na zimę tam gdzie jest obecnie.[/QUOTE]
tzn. Yoda ma i mam zamiar właśnie te pieniądze przeznaczyć, jeśli się darczyńcy zgodzą na kozienieckie bidy, a czy ktoś zdecyduje się przekazać swoją deklarację Roksi, tego teraz nie wiem:( wiemy, że tu wszyscy są podeklarowani;
Wspólnymi siłami mam nadzieję, że się uda Roksi jak najprędzej wyciągnąć z Radys;

Posted

[quote name='cisowianka']Odwiezam (czuwam) ;)[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']Ja tez zagladam wieczorem :)[/QUOTE]

ha i ja po grudzie, ale dotarłam do Roski;

kochane ciotunie, czy jest ktoś tu z osób, które lepiej się czują np. na fb, ja bym napisała w chwili natchnienia tekst, a któraś z cioteczek mogłaby utworzyć Roksi wydarzenie??

Posted

[quote name='mestudio']Jutro jest transport z Radys do Marek pod Warszawą, czy mają zabrać Roksi? Chwilę bym ją przetrzymała u siebie.[/QUOTE]

no byłoby cudownie, ale jak długo mogłabyś Ją przetrzymać, ponieważ ja nawet nie robiłam rozeznania w hotelikach; więc też nie wiem, ile Ona miałaby czasu na znalezienie lokum?

Posted

[quote name='asiuniab']no byłoby cudownie, ale jak długo mogłabyś Ją przetrzymać, ponieważ ja nawet nie robiłam rozeznania w hotelikach; więc też nie wiem, ile Ona miałaby czasu na znalezienie lokum?[/QUOTE]

No właśnie trochę mnie to martwi.

Koszt przywiezienia jej do mnie to około 200 zł no i muszę tego transportu poszukać na jutro.

Posted

[quote name='mestudio']No właśnie trochę mnie to martwi.

Koszt przywiezienia jej do mnie to około 200 zł no i muszę tego transportu poszukać na jutro.[/QUOTE]

no o kosztach transportu to nawet nie wspomnę, bo na to na razie nie zbierałam;

Posted

[quote name='asiuniab']no o kosztach transportu to nawet nie wspomnę, bo na to na razie nie zbierałam;[/QUOTE]

Czyli mam sobie sama zadecydować i wyczarować kasę, ok.
Tak zrobię skoro mus.

Posted

[quote name='mestudio']Czyli mam sobie sama zadecydować i wyczarować kasę, ok.
Tak zrobię skoro mus.[/QUOTE]
kobieto opanuj się, jak sobie masz zdecydować i o czy i kasę wyczarować??
nie stawiaj mnie pod ścianą o 10 tej rano z pytaniem czy masz zabrać psa, jutro, poza tym, takie rzeczy trzeba ustalać nie przez forum, bo mnie tu o tej porze nie powinno być;
a poza tym ja muszę jakoś zdobyć pieniądze, bo z domu bogata niestety nie jestem;
wysyłam Ci swój nr. jak potrzebujesz coś ustalić to zadzwoń;
i trochę spokojniej, bo ja na wariackich papierach nic załatwiać nie będę;

Posted

A czy z tych jednorazowych może się uzbiera na transport? Jak tylko dostanę nr konta wpłacam 10 jednorazowej i 50 na transport OK? Tylko poproszę o nr konta !!!!! ;) To wpłacę jeszcze dziś , bo już mam środki, albo te 50,- podrzucę mestudio.

Posted

[quote name='cisowianka']A czy z tych jednorazowych może się uzbiera na transport? Jak tylko dostanę nr konta wpłacam 10 jednorazowej i 50 na transport OK? Tylko poproszę o nr konta !!!!! ;) To wpłacę jeszcze dziś , bo już mam środki, albo te 50,- podrzucę mestudio.[/QUOTE]

dzięki cisowianka, jak będę w domu, to wyślę nr konta;

a z pieniądzmi na transport zadecyduj czy wpłacić, czy dasz mestudio, bo ja nie wiem, czy do jutra się uda wszystko ogarnąć;

ja jestem w pracy i muszę stąd zejść;
będę niestety przy komputerze dopiero późnym wieczorem jak mi dziecko pójdzie spać, nie mam innej możliwości:(

Posted

Tak jak deklarowałam, jak już trzeba będzie przywieżć Roxi z Radys to ja po nią pojadę i nie trzeba mi zwracać za transport. Mój samochód niewiele pali. Jeżeli udałoby się przywieżć Roxi innym transportem, to deklaruję koszty transportu które poniosłabym na benzynę jako moją wpłatę jednorazową.

Posted

[quote name='AnnaA']Tak jak deklarowałam, jak już trzeba będzie przywieżć Roxi z Radys to ja po nią pojadę i nie trzeba mi zwracać za transport. Mój samochód niewiele pali. Jeżeli udałoby się przywieżć Roxi innym transportem, to deklaruję koszty transportu które poniosłabym na benzynę jako moją wpłatę jednorazową.[/QUOTE]

witaj,

widzisz, tak jak pisałam, dotarłam tu po położeniu spać dziecka, ale z Nią zasnęłam, snem sprawiedliwego i myślałam, że się już nie podniosę, ale wiem, że jak teraz nie ogarnę dogomanii, to następną okazję będę mieć jutro w nocy:(
jeśli chodzi o transport, to w tej chwili nie jestem na bieżąco, nie wiem co i jak się w ciągu dnia wydarzyło, ale jutro pewnie się dowiemy;
mestudio da na pewno znać:)

a poza tym, wszystkim, ale to wszystkim bez wyjątku dziękuję za obecność tutaj i za chęć pomocy Roksi, nie dałabym i dam rady sama Jej pomóc, dlatego licząc na Waszą pomoc ściskam gorąco;

Posted

[quote name='LupusNord']Ja również poproszę dane do przelewu. Do moich 20 zł zadeklarowanych, dołożę jednorazowo 20 zł do transportu.[/QUOTE]
super, piękne dzięki, całujemy po rąsiach:) wieczorkiem porozsyłam nr konta do wszystkich chętnych pomóc Roksi:)