Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']to to wiem ale zanim znalazłm jej wątek to juz wiedziałam ze jedzie do ciebie.. to chyba fb monika pisała ze do ciebie[/QUOTE]

tak z tym, że u mnie na koncie nie było napisane tylko na jej koncie fejsbookowym

Posted

moja starusza wygra konkurs na najzdrowszą i najcudniejszą ;)
ooo taki konkurs powinnysmy na fb zrobic między figą, szurą, myszką i bryzką - koszt głosowania 5 zł :cool3:

Posted

Staruszki oprócz , że ma się pewnie panikę na każde kichnięcie to nie są bardzo kłopotliwe.Tak sobie to wyobrażam:lol:

Posted

[quote name='ania0112']moja starusza wygra konkurs na najzdrowszą i najcudniejszą ;)
ooo taki konkurs powinnysmy na fb zrobic między figą, szurą, myszką i bryzką - koszt głosowania 5 zł :cool3:[/QUOTE]

No zrobimy sweet focie

Posted

[quote name='WATACHA']Staruszki oprócz , że ma się pewnie panikę na każde kichnięcie to nie są bardzo kłopotliwe.Tak sobie to wyobrażam:lol:[/QUOTE]

i pozostańmy w sferze tych pięknych marzeń ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Staruszki oprócz , że ma się pewnie panikę na każde kichnięcie to nie są bardzo kłopotliwe.Tak sobie to wyobrażam:lol:[/QUOTE]

z całego serca Ci życzę żeby tak było!

Posted

[quote name='ania0112']a informacja o przyszłym tymczasie jjes na fb sznaucerów :) pod jej zdjęciem :)[/QUOTE]

Szukajcie, a znajdziecie:loveu:

Posted

[quote name='ania0112']a może :p wszyscy będziemy mieć staruszki :loveu:[/QUOTE]

ja też mam staruszka ... :roll:

hym - mam inne zdanie :diabloti:
[quote name='malawaszka']z całego serca Ci życzę żeby tak było![/QUOTE]

ja też
[quote name='ania0112']a informacja o przyszłym tymczasie jjes na fb sznaucerów :) pod jej zdjęciem :)[/QUOTE]

pffffffffffffff z tym paszczobukiem :shake:
[quote name='WATACHA']Szukajcie, a znajdziecie:loveu:[/QUOTE]

taaaaaaa - ja tam siebie znaleźć nie mogę :evil_lol:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']ja też mam staruszka ... :roll:

hym - mam inne zdanie :diabloti:

ja też

pffffffffffffff z tym paszczobukiem :shake:

taaaaaaa - [B]ja tam siebie znaleźć nie mogę [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

Wystarczy się zalogować:evil_lol:

Ta Ciupyrynda do domu nie dojedzie, bo ją umorduję.Trzeci dzień już świruje, a taki był fajny piesek po sterylce :lol:.Dziś już przechodzi samą siebie.Od rana szczeka, rzuciła się do Leosia (na poważnie), a teraz jeszcze nasrała w kuchni.Urocza:loveu:.

[url]https://www.facebook.com/joanna.annp/media_set?set=a.667965539923248.1073741848.100001294245674&type=1[/url]

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']i co? to Twój profil tak? ale i tak nie widzę co w środku jest o ile jest :diabloti:
nie czaję tego wynalazku :shake:

Ciupirynda faktycznie urocza - chce odejść z przytupem ku zapamietaniu po wsze czasy[/QUOTE]

To nie jest mój profil tylko dziewczyny która "opiekuje się" nią.

[url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10336836_667965649923237_243251904040416900_n.jpg[/url]

Posted

Marzycielka :lol: Ale tez tak myślałam jak brałam Swissa, tez! A było S T R A S Z N I E :diabloti: Staruszki tez potrafią mieć swoje za uszami, a oduczenie ich czegoś lub znalezienie domu nie jest takie proste jak u młodziaków :shake:

Kiedy Nikita jedzie i gdzie? :cool3:

Posted

podobno szpiedzy nie zdradzają swoich informatorów no ale bedę łaskawa.... wchodzicie na profil mój lub maławaszki lub watachy , klikacie na posty uzytkownika i pojawią się wątki na których coś piszemy i tam będzie wątek z "mysza" w nazwie... tadam nowy tymczas watachowy :loveu:

oooo nikita faktycznie z przytupem chce odejśc:shake:

Posted

[quote name='WATACHA']To nie jest mój profil tylko dziewczyny która "opiekuje się" nią.

[URL]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10336836_667965649923237_243251904040416900_n.jpg[/URL][/QUOTE]

Trzeba miec konto.

Ciupirynde pewnie roznosi energia i nie wie co robic.

Posted

[quote name='zerduszko']Marzycielka :lol: Ale tez tak myślałam jak brałam Swissa, tez! A było S T R A S Z N I E :diabloti: Staruszki tez potrafią mieć swoje za uszami, a oduczenie ich czegoś lub znalezienie domu nie jest takie proste jak u młodziaków :shake:

[B]Za dobre serce Bóg mi wynagrodzi,mądrą i spokojną staruszką:loveu:.A że o dom będzie trudno to zdaje sobie z tego sprawę[/B]:roll:
Kiedy Nikita jedzie i gdzie? :cool3:[/QUOTE]
[B]Nikita będzie mieszkała w Warszawie na Mokotowie, koło TVP.Gdzieś tak za godzinę wyruszamy.[/B]
[quote name='ania0112']podobno szpiedzy nie zdradzają swoich informatorów no ale bedę łaskawa.... wchodzicie na profil mój lub maławaszki lub watachy , klikacie na posty uzytkownika i pojawią się wątki na których coś piszemy i tam będzie wątek z "mysza" w nazwie... tadam nowy tymczas watachowy :loveu:

oooo nikita faktycznie z przytupem chce odejśc:shake:[/QUOTE]

[B]Taaaaaaaaaaaak, wróciłam do domu, a tam torebki, plecaczki poroznoszone po całym mieszkaniu[/B] :evil_lol:
[quote name='wilczy zew']Trzeba miec konto.
[B]Peszunio:evil_lol:...Ania Ci napisała wyżej, gdzie można znaleźć na dogo.[/B]
Ciupirynde pewnie roznosi energia i nie wie co robic.[/QUOTE]

To swoją drogą:lol:

Posted

[quote name='ania0112']to za Ciupiryndę trzymamy kciuki! Napisz watacha jesscze dziś jak poszło przekazanie łobuzicy![/QUOTE]

pewnie, że napiszę :), a teraz idę rzygi sprzątnąć:diabloti: