zerduszko Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Watacha nie ciesz się zawczasu. Po kastracji Bolta myślałam, ze mu struny razem z jajkami wycieli, ale niestety NIE :( ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='ania0112']o Dżekiego to wiem :p bo już pisałaś o tym:eviltong: a rudego ogłaszasz? bo ostatnio nic nie widziałam ... no i sterylka :diabloti::eviltong: kiedy będzie wiadomo czy agent idzie do JOPAG na tymczas? Za mondusia trzymam kciuki bo bardzo mi leży chłopaczek n sercu! Monika myśl pozytywnie... jeszcze tydzień temu była głucha cisza teraz coś się ruszyło... musi z tego coś dobrego wyjść![/QUOTE] rudego ogłaszamy i nic...a sterylka żadnym hamulcem tu nie jest bo tak jak i z Tiną - pojawi się chętny, sterylkę się zrobi, a ja mam jej już serdecznie dosyć... ucieka mi i nie słucha, tarza się, hałasuje - potwór... przed chwilą też mi ciśnienie podniosła jak zniknęła na kilka minut diabli wiedzą gdzie... :angryy: Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 a mikro psy mogą ją ogłosić na swoim fejsie? chyba się zalicza do mikro... Cóż mogę powiedzieć? rude to rude ;) Quote
Saththa Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 To Ciupirynda ma Nikita na imie???????? Ja pitole już wszystko mi sie popierdzieliło. Quote
WATACHA Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='zerduszko']Watacha nie ciesz się zawczasu. Po kastracji Bolta myślałam, ze mu struny razem z jajkami wycieli, ale niestety NIE :( ;)[/QUOTE] Ja się nie cieszę tylko martwie, jak mi się uda to wrzucę film jak ona się zachowuje.:placz: [quote name='malawaszka']rudego ogłaszamy i nic...a sterylka żadnym hamulcem tu nie jest bo tak jak i z Tiną - pojawi się chętny, sterylkę się zrobi, a ja mam jej już serdecznie dosyć... ucieka mi i nie słucha, tarza się, hałasuje - potwór... przed chwilą też mi ciśnienie podniosła jak zniknęła na kilka minut diabli wiedzą gdzie... :angryy:[/QUOTE] Znajdą się chętni jak ją pokochasz i zaakceptujesz :diabloti: [quote name='Saththa']To Ciupirynda ma Nikita na imie???????? Ja pitole już wszystko mi sie popierdzieliło.[/QUOTE] Roboczo ma na imię Nikita, ale oprócz ogłoszeń to imię właściwie jest nieużywane.Tu jest Ciupyrynda, a w domu nie wiem czemu wołam na nią Nuna. Quote
WATACHA Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Sorry z jakość i że do góry nogami [URL]http://youtu.be/mhSv34C3DAw[/URL] Quote
malawaszka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='ania0112']a mikro psy mogą ją ogłosić na swoim fejsie? chyba się zalicza do mikro... Cóż mogę powiedzieć? rude to rude ;)[/QUOTE] udostępniały ją... ale zero odzewu [quote name='zerduszko']Szkoda, ze na kilka minut, co? :lol:[/QUOTE] niby tak, ale masakrę miałabym w domu wtedy :lol: [quote name='WATACHA'] Znajdą się chętni jak ją pokochasz i zaakceptujesz :diabloti: [/QUOTE] nie potrafię się zmusić :lol: a to zachowanie Nikity to nie jest przez ten opatrunek? my nigdy nie przyklejamy nic na rane Quote
WATACHA Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='malawaszka']udostępniały ją... ale zero odzewu niby tak, ale masakrę miałabym w domu wtedy :lol: nie potrafię się zmusić :lol: a to zachowanie Nikity to nie jest przez ten opatrunek? my nigdy nie przyklejamy nic na rane[/QUOTE] Ona bardzo krwawiła i stąd ten opatrunek.Dziś już nie ma.Znowu teraz staje w miejscu i ma zawieszkę parę , nawet paręnaście minut.I jest jakby z boku, nie potrzebuje czułości, nie domaga się.Może to przez ta urojoną? Quote
ania0112 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Dziwne to... ja też myślałam, że to opatrunek... ona tak sie zachowuje jakby ją bolało albo ciągło tam... jaką urojoną? moa ciąże urojoną? Nuna ładne imię... mnie wojownicze niż nikita :eviltong: Quote
AnkaG Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Daj jej chwilkę na ogarnięcie się. :) Nuna fajnie :) Quote
JankaBezZiemii Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 ciupirynda najlepsze ale ,,niemedialne" :diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Dlaczego bardzo krwawila? Miala urojona? Moze to jeszcze po narkozie nie doszla do siebie? Quote
WATACHA Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 jak po nią przyszłam i wyciągnęłam ją z transportera to cały kubrak był mokry.Myślałam, że się zesikała, ale to była krew.Przestraszyłam się, ale już jej nie leciało, to z opatrunku.Pani Małgosia powiedziała, że dość mocno krwawiła.Miała początek ciąży urojonej.Podobno mimo sterylki może mieć objawy.Krwawienie mogło wystąpić z powodu jej żywiołowości , albo ciąży urojonej.Dziś już jej lepiej ;).Nuna to "zdrobnienie" od niuni.Dzwoniła Pani zdecydowana, chyba mi się podoba.Spotkanie pewnie w poniedziałek.Dzwoniła też pani "zastanowimy się", ale byłam w pracy i nie miałam jak odebrać.Było 17 nieodebranych połączeń.Myślicie , że się zdecydowała ;)?Teraz w razie co będzie problem.Osobiście chyba wolę "zdecydowaną", ale z moimi humorami to okaże się w poniedziałek.No chyba, ze Pani "zastanowimy się" się obrazi. Quote
ania0112 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 o kurde jak 17 połączeń to moze warto oddzwonić? lub napisac esa ze moze zadzwonić? powiedz obu ze musisz zdecydowaną poznac w poniedziałek i wtedy podejmiesz decyzje... a drugiej ktora odpadnie mozna dac dzekiego... też średniak :eviltong: Quote
WATACHA Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Nie no oddzwonię, ale późno już było.Jutro to zrobię.W razie co chyba mamy jeszcze jedną suczkę chyba na Woli. Quote
ania0112 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 efra? ona chyba tez srednia drobna? tylko nie wiem w jakim wieku.... Quote
malawaszka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Efra jest przeciwieństwem Nikity - jest w średnim wieku, ale cudowna - to pies bezproblemowy WATACHA - w Warszawie mamy jeszcze minika - Pako z Bełchatowa - znalazł dom 3,5 miesiąca temu, ale musimy mu znaleźć nowy - gryzie dziecko, wczoraj ugryzł w twarz (nie jakos mocno, ale to niebezpieczne) więc on szuka domu bez dzieci - przed chwilą się dowiedziałam Quote
WATACHA Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Zdecydowałam,że Nikita pójdzie do Pani z Warszawy.Warunki właściwie podobne, a pani była pierwsza.Najpierw powiedziałam, że jest druga osoba chętna i muszę się zastanowić.Podczas rozmowy jednak zdecydowałam , że czemu nie.Zresztą ani się nie obraziła, ani nic tylko przyjęła do wiadomości i poprosiła o telefon w razie jakiejś decyzji.Pani rzadko pracuje więcej niż 4 godziny.Ma znajomego który umie wychowywać psy i za flaszkę jej pomoże :).Dzwoniłam do drugiej pani, ale nie odbierała.Może jej zaproponuje innego psiaka jak się nie obrazi ;P Quote
JankaBezZiemii Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 no......... ciupirynda do dooooomku :multi: Quote
WATACHA Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='wilczy zew']Bedzie Ci jej brakowalo? :-)[/QUOTE] Troszkę na pewno, ale jej szczekania i ciągnięcia na smyczy to już nie :).Zawsze mogę ją odwiedzić. Quote
wilczy zew Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='WATACHA']Monika a co z tą suczką z Józefowa?[/QUOTE] Ktorą :-o .... Quote
Recommended Posts