ania0112 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 no ale może jak uprzedzić ludzi o Tinie i jej odpałach to będzie dobrze? będą dawa jedzenia w różnych pokojach i powinno być ok, a jak nie będą karmić ludzkim to też powinni to opanować... Quote
malawaszka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='ania0112']no ale może jak uprzedzić ludzi o Tinie i jej odpałach to będzie dobrze? będą dawa jedzenia w różnych pokojach i powinno być ok, a jak nie będą karmić ludzkim to też powinni to opanować...[/QUOTE] no ja im powiedziałam - to jest jedyna jej wada, teraz jest ich ruch bo ja nie powiedziałam, że im jej nie dam - bardzo mi się podobała ta pani Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 to super, to trzymam kciuki... no i kiedy sterylka? może watacha ma racje.. coś mi z tymi sterylkami bije :roll: Quote
AnkaG Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Aniu post 1092 :) Dzisiaj sterylka i cały czas trzymamy kciuki. Ja mało piszę ale zawzięcie czytam :) Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 ale mi chodziło o sterylke Tiny bo to o niej właśnie rozmawiałyśmy... też staram się czytać :lol: Quote
AnkaG Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 To nie chodzi o sterylkę Ciupiryndy? To juz nic nie kumam :) Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 nie no... sterylka ciupiryndy dzisiaj to już wiemy ale jak monika napisała, że domek dla Tiny może być na horyzoncie to już pytalam o tiny sterylke bo bez niej pewnie monika jej nie odda...:lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 aaa to też nie pokumałam, że o Tinę chodzi :lol: no jak na razie to się ta Pani nie odezwała więc nie wiem, ale jak z nią rozmawiałam to mówiłam, że jak się zdecydują to ciachnę Tinę w weekend i za tydzień mogłaby jechać, ale gwoli ścisłości - z wetem jeszcze się nie umówiłam :eviltong: Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 a nie myslałaś, zeby się zmusić i zrobić to? miałabys z głowy... póki nie ma upałów a zimna już chyba tez nie zapowiadają... będziemy Cię dopingować :cool3: Quote
zerduszko Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Anka Ty się tak nie rozpędzaj i się czasem nie wyciachaj :roflt: Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='zerduszko']Anka Ty się tak nie rozpędzaj i się czasem nie wyciachaj :roflt:[/QUOTE] to chyba w przypadku człowieka nie jest takie łatwe...:shake: własnie jak ciupirynda? dzwonił ktos jeszcze? Quote
zerduszko Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='ania0112']to chyba w przypadku człowieka nie jest takie łatwe...:shake:[/QUOTE] Niestety :eviltong: Pomieszalo mi się wsio, która suka kiedy i do kogo ;) Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 w sumie to żadna suka nie ma jeszcze niczego zaklepanego :shake: Ale nikita miała zapoznanie i ludzie mają się zastanowić i od moniki inna babka dostała namiary na watache - ta z kolei nie poznała ciupiryndy ale podobno była zdecydowana :evil_lol: a o tinke fajna pani pytała ale teraz pozostaje czekac czy bedzie chciała poznac itp... Quote
WATACHA Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='malawaszka']wysłałam Ci maila :roll:[/QUOTE] Oprócz tego chappi całkiem nieźle brzmi. Coś się stało z naszą Ciupyryndą po zabiegu.Chyba podmieniona.Jest cały czas przestraszona.Od kiedy weszłam do domu nie odstępuje mnie na krok.Nie szczekała ani razu. Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 moze boli... albo przeżywa rozstanie i teraz już będzie cudo nad cudami :lol: jeszcze jedna osoba chętna na ciupiryndę? łał to się nazywa prawdziwy szał! Quote
WATACHA Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='ania0112']moze boli... albo przeżywa rozstanie i teraz już będzie cudo nad cudami :lol: jeszcze jedna osoba chętna na ciupiryndę? łał to się nazywa prawdziwy szał![/QUOTE] Chyba przeżywa, bo jak mi się wpakowała na kolana jak wróciłam z pracy to ściągnąć jej nie mogłam Ta chętna to "Pani Zdecydowana", chyba ;) Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 a pani zdecydowana mieszka gdzies w pobliżu? ma mozliwosc spotkania osobistego? jezeli chodzi o karme to ja bym nie skreslała... dla wielu osob chappi i pediggre wydają sie dobrymi , znanymi karmami bo są reklamowane a tanioch to pufinek i inne robione dla marketow jak biedronka , tesco czy real... moze wystarczy porozmawiac i udowodnic ze są inne dobre karmy nie koniecznie strasznie drogie... Quote
WATACHA Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='ania0112']a pani zdecydowana mieszka gdzies w pobliżu? ma mozliwosc spotkania osobistego? jezeli chodzi o karme to ja bym nie skreslała... dla wielu osob chappi i pediggre wydają sie dobrymi , znanymi karmami bo są reklamowane a tanioch to pufinek i inne robione dla marketow jak biedronka , tesco czy real... moze wystarczy porozmawiac i udowodnic ze są inne dobre karmy nie koniecznie strasznie drogie...[/QUOTE] Nie no spoko, sama karma nie jest przeszkodą.Pani mieszka w Górze Kalwarii, z 80 km Quote
WATACHA Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='malawaszka']czyli co? chcesz się z nią spotkać?[/QUOTE] Mogę się spotkać z tym, że raczej my tam nie pojedziemy i w ten weekend na przykład nas nie ma. Quote
malawaszka Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='ania0112']w sumie to żadna suka nie ma jeszcze niczego zaklepanego :shake: Ale nikita miała zapoznanie i ludzie mają się zastanowić i od moniki inna babka dostała namiary na watache - ta z kolei nie poznała ciupiryndy ale podobno była zdecydowana :evil_lol: a o tinke fajna pani pytała ale teraz pozostaje czekac czy bedzie chciała poznac itp...[/QUOTE] :lol: uzupełnienie wywiadu KGB :D pani od Tiny się nie odezwała póki co więc pewnie d-pa z tego będzie, Nikitowa zobaczymy czy podjedzie, mailuję z fajną kobietką zainteresowaną Mondym, ale nie napalam się bo duże niezdecydowanie i obawy - Ona już pisała do mnie jak była Reszka, ale wtedy było za krótko po stracie poprzedniego olbrzymka i nie byli gotowi, tylko o RUDEGO NIC!!! :grab: aha jeszcze o Dżekiego był ciekawy telefon, ale adopcja możliwa dopiero na początku lipca więc się nie napalam póki co :shake: no i o Agenta i Cygana NIC! :placz: i o mojego Silverka też nic Quote
ania0112 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 o Dżekiego to wiem :p bo już pisałaś o tym:eviltong: a rudego ogłaszasz? bo ostatnio nic nie widziałam ... no i sterylka :diabloti::eviltong: kiedy będzie wiadomo czy agent idzie do JOPAG na tymczas? Za mondusia trzymam kciuki bo bardzo mi leży chłopaczek n sercu! Monika myśl pozytywnie... jeszcze tydzień temu była głucha cisza teraz coś się ruszyło... musi z tego coś dobrego wyjść! Quote
Recommended Posts