AnkaG Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 W najbliższy wtorek czyli w pełnię będę mieć 25 latek pożycia. Zobaczymy co mi odbije :) Quote
ulana Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nie miałam pojęcia, że to taki silny związek jest. Wiecie z czego to wynika właściwie? Ja w ogóle nie śledzę faz księżyca, ale gdyby tak patrzyć, że wtedy odbija, to z mojego punktu widzenia na pewno była pełnia wczoraj. I jeszcze w czwartek. ;) [QUOTE]Zobaczymy co mi odbije [/QUOTE] Nie odleć w kosmos tylko. :) Quote
WATACHA Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 No to jak nie zwróciłyście nigdy uwagi to zaobserwujcie w następnym tygodniu czy coś się dzieje z Wami.Ciekawa jestem :) Quote
zerduszko Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Zwykle to nie zaobserwowałam, ale jak byłam w ciąży to masakra była :shake: Quote
WATACHA Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 [IMG]http://i57.tinypic.com/29fr23s.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/345d3lj.jpg[/IMG] [IMG]http://i59.tinypic.com/20i8coh.jpg[/IMG] :razz: Quote
WATACHA Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Dziś Bartek pojechał na ryby i wziął wszystkie psiaki.Mentor miał chodzić luzem, a małe downy na uwięzi.Jak dojechali to przeszli się wkoło jeziora, żeby je zmęczyć.Ciupaszka troszkę rozrabiała i szczekała, szczególnie jak stali.Po spacerze znaleźli sobie miejscówkę i zabrali się za łowienie.Nikita oczywiście darła ryja.Kolega do Bartka, czy ona musi tak szczekać, niech ją puści.Bartek , że nie , bo ucieknie.On na to, że najwyżej będą ją ganiać.No i ją puścili.A ona co?W długą:evil_lol:.Przerażeni patrzą gdzie leci.Pobiegła gdzieś do jakichś ludzi , stanęła między nimi pogapiła się i wróciła.Ogólnie ciągle gdzieś się szwędała.Raz chyba nawet obleciała całe jezioro, bo Bartka brat dzwonił z drugiego końca, że pies tu biega :crazyeye:.Bartek powiedział, że dopóki wraca to niech lata :mad:. Potem się zmęczyła i siedziała już z nim trochę leżała, trochę chodziła Mariuszowi po głowie.Jak kiedyś zamorduje męża to się nie zdziwcie:lol: Quote
WATACHA Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 ona jest grzeczna właściwie oprócz szczekania na wszystko Quote
ulana Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Skoro była "grzeczna właściwie" to czemu wciąż na nią jęczysz? ;) Quote
Saththa Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='ulana']Skoro była "grzeczna właściwie" to czemu wciąż na nią jęczysz? ;)[/QUOTE] bo ona jęczy :lol: Quote
WATACHA Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='ulana']Skoro była "grzeczna właściwie" to czemu wciąż na nią jęczysz? ;)[/QUOTE] Bo nie była.Zrobiła się grzeczniejsza jak zostaje z psami. Quote
WATACHA Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Od paru dni mnie zastanawiało czemu róg firanki leży mi na podłodze:niewiem:.Ni jak nie mogłam wpaść.Tajemnica się wyjaśniła jak wczoraj mój mąż miał wolne:cool3:.Chyba jedna młoda "dama" się zapomniała.W każdym bądź razie mąż leży w łóżku , Ciupyrynda bierze firankę w pysk i ją ciągnie i ciągnie.W końcu Bartek mówi do niej "co ty robisz?". Zrobiła głupią minę i zostawiła.Nie robi tego jak jesteśmy w domu, cwaniara. Quote
malawaszka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='AnkaG']Bo one są mąąądre. Wiedzą co nie wolno....[/QUOTE] ... przy ludziach :lol: Quote
ulana Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Przed świętami pomaga Ci sprzątać. Najwyraźniej firanka powinna iść do prania - przyjrzyj się. ;) Quote
WATACHA Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Ona w ogóle wszechstronnie uzdolniona:mdleje: Quote
ulana Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='AnkaG']W najbliższy wtorek czyli w pełnię będę mieć 25 latek pożycia. Zobaczymy co mi odbije :)[/QUOTE] To już czwartek - i jak? :) Quote
AnkaG Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Super - od rana warczeliśmy z TZ-tem na siebie. :) Quote
Saththa Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='AnkaG']Super - od rana warczeliśmy z TZ-tem na siebie. :)[/QUOTE] Znaczy gra wstępna była :lol: Quote
AnkaG Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Tia i na tym się skończyło :) znaczy na grze wstępnej :) Pojechaliśmy na cmentarz groby sprzątać i się rozładowało :) Quote
ania0112 Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [quote name='AnkaG'] Pojechaliśmy na cmentarz groby sprzątać i się rozładowało :)[/QUOTE] hahah to sie nazywa gotycka randka :diabloti: Quote
Recommended Posts