Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']w sumie i tak nieźle że nie pożarła liny żeglarskiej tudzież sznurowadeł od glanów :diabloti:[/QUOTE]

Wszystko przed nią :diabloti:
[quote name='wilczy zew']Nie ma szan na powiazanie.[/QUOTE]

Wiem, tak sobie żartuje :p

Posted

[quote name='WATACHA']Oświadczam uroczyście, że jakieś 15 minut temu "urodziliśmy":multi:. "Dziecię" miało ok 10 cm długość, waga licha :evil_lol:.Odbierałam poród:diabloti:, nie chciało przyjść na świat :evil_lol:.[/QUOTE]

no to super ;)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']w sumie i tak nieźle że nie pożarła liny żeglarskiej tudzież sznurowadeł od glanów :diabloti:[/QUOTE]

nasze poprzednie suczysko raz nagle niespodziewanie zaczęło sznurówki wydalać... masakra! nie wiesz czy ciągnąc cz nie bo boisz się ze zrobisz jej coś z jelitami.... koszmarne przeżycie:shithappens:

Posted

[quote name='ulana']Wspaniale. :) Jak nazwaliście dzidziusia? :evil_lol:[/QUOTE]

Porzuciliśmy :scared:
[quote name='zerduszko']No to uff! I podziwiam za odebranie "porodu", ja bym się bala coś uszkodzić ;)[/QUOTE]

Nawet o tym nie pomyślałam
[quote name='wilczy zew']że ''dzidzi'' glówke urwiesz. :roflt:[/QUOTE]

Urwałam, albo odpadła wcześniej :siara:
[quote name='ania0112']nasze poprzednie suczysko raz nagle niespodziewanie zaczęło sznurówki wydalać... masakra! nie wiesz czy ciągnąc cz nie bo boisz się ze zrobisz jej coś z jelitami.... koszmarne przeżycie:shithappens:[/QUOTE]

Część wystawała, do tego była wkładka a wkoło kupa, więc tak naprawdę wyszło bez problemu z poślizgiem.Zresztą nawet mi do głowy nie przyszło , że mogłabym jej coś uszkodzić.Nawet w tej chwili nie wydaje mi się to możliwe, ale może mam słabą wyobraźnię :niewiem:

Posted

wkładka była krótka a sznurówka była dłuuugo 80cm może 1 meetr... nie pomyslałam zeby zmierzyc.... wtedy ci przychodzi do głowy ze jelita musza to posuwać .... ale wole o tym nie myśleć...

Posted

No to faktycznie taką sznurówką można uszkodzić, szczególnie tymi metalowymi końcówkami, ale taka wkładka to nie wydaje mi się, ale nie chciałbym się nigdy przekonać

Posted

No to faktycznie taką sznurówką można uszkodzić, szczególnie tymi metalowymi końcówkami, ale taka wkładka to nie wydaje mi się, ale nie chciałbym się nigdy przekonać.Wczoraj mieliśmy amanta, ale tak się darła, że tylko powąchał i uciekł :evil_lol:

Posted

Chyba jakieś bardzo płodne dni zaczęła, bo od wczoraj psy ciągle chcą ją wylizywać:mdleje:.Leoś dziwnie się zachowuje, jak nie on:???:.Niby się z nią bawi (raczej wcześniej nie chciał), ale tak do końca to na zabawę nie wygląda.Skacze na na nią, piszczy i szczeka do niej, a jak ona się zatrzyma na 3 sekundy to ją wylizuje, świnia :mad:.Nigdy się tak nie zachowywał, a przecież już były u nas suki w cieczce.

Posted

Ale co nagle w Leosiu obudziły się instynkty?Nie miał tak ani przed, ani po obcięciu jajec.
A ona głupia szczęśliwa, bo myśli, że on chce się z nią bawić :evil_lol:.
To muszę uważać, ile takie dni trwają?To już końcówka tej cieczki?Dziś jakiś piesek chciała podbiec, ale chyba nie miał odwagi, za silna i za głośna ekipa :diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']Ja mam dwie baby aktualnie w cieczce - stare baby i też się liżą, piszczą itp. I cholera ganiają po nocy po chałupie.[/QUOTE]

Też fajnie.Z tym, że owszem Mentor potrafił wejść na sukę, ale Leo nigdy takich rzeczy nie robił.

Posted

jasne :) yorczke by zjadła lub by z tratowała a rota by tak wkurzyła, że to on by ją zjadł :p

zaraz mi się przypomina " chciałabym zeby on był łagodny dla mojego syna i yorczka ale zeby oszczekał i na warczał na kazdego zblizającego się do naszego płotu"

ludzie są do dupy!

Posted

przebywać by mogła, ale co z tego wyniknie :diabloti:.Jak Pani bardzo kocha jorczka to bym się zastanowiła na jej miejscu :cool3: