WATACHA Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']w sumie i tak nieźle że nie pożarła liny żeglarskiej tudzież sznurowadeł od glanów :diabloti:[/QUOTE] Wszystko przed nią :diabloti: [quote name='wilczy zew']Nie ma szan na powiazanie.[/QUOTE] Wiem, tak sobie żartuje :p Quote
Saththa Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='WATACHA']Oświadczam uroczyście, że jakieś 15 minut temu "urodziliśmy":multi:. "Dziecię" miało ok 10 cm długość, waga licha :evil_lol:.Odbierałam poród:diabloti:, nie chciało przyjść na świat :evil_lol:.[/QUOTE] no to super ;) Quote
ulana Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Wspaniale. :) Jak nazwaliście dzidziusia? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 No to uff! I podziwiam za odebranie "porodu", ja bym się bala coś uszkodzić ;) Quote
wilczy zew Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='zerduszko']No to uff! I podziwiam za odebranie "porodu", ja bym się bala coś uszkodzić ;)[/QUOTE] że ''dzidzi'' glówke urwiesz. :roflt: Quote
ania0112 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']w sumie i tak nieźle że nie pożarła liny żeglarskiej tudzież sznurowadeł od glanów :diabloti:[/QUOTE] nasze poprzednie suczysko raz nagle niespodziewanie zaczęło sznurówki wydalać... masakra! nie wiesz czy ciągnąc cz nie bo boisz się ze zrobisz jej coś z jelitami.... koszmarne przeżycie:shithappens: Quote
WATACHA Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 [quote name='ulana']Wspaniale. :) Jak nazwaliście dzidziusia? :evil_lol:[/QUOTE] Porzuciliśmy :scared: [quote name='zerduszko']No to uff! I podziwiam za odebranie "porodu", ja bym się bala coś uszkodzić ;)[/QUOTE] Nawet o tym nie pomyślałam [quote name='wilczy zew']że ''dzidzi'' glówke urwiesz. :roflt:[/QUOTE] Urwałam, albo odpadła wcześniej :siara: [quote name='ania0112']nasze poprzednie suczysko raz nagle niespodziewanie zaczęło sznurówki wydalać... masakra! nie wiesz czy ciągnąc cz nie bo boisz się ze zrobisz jej coś z jelitami.... koszmarne przeżycie:shithappens:[/QUOTE] Część wystawała, do tego była wkładka a wkoło kupa, więc tak naprawdę wyszło bez problemu z poślizgiem.Zresztą nawet mi do głowy nie przyszło , że mogłabym jej coś uszkodzić.Nawet w tej chwili nie wydaje mi się to możliwe, ale może mam słabą wyobraźnię :niewiem: Quote
ania0112 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 wkładka była krótka a sznurówka była dłuuugo 80cm może 1 meetr... nie pomyslałam zeby zmierzyc.... wtedy ci przychodzi do głowy ze jelita musza to posuwać .... ale wole o tym nie myśleć... Quote
WATACHA Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 No to faktycznie taką sznurówką można uszkodzić, szczególnie tymi metalowymi końcówkami, ale taka wkładka to nie wydaje mi się, ale nie chciałbym się nigdy przekonać Quote
WATACHA Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 No to faktycznie taką sznurówką można uszkodzić, szczególnie tymi metalowymi końcówkami, ale taka wkładka to nie wydaje mi się, ale nie chciałbym się nigdy przekonać.Wczoraj mieliśmy amanta, ale tak się darła, że tylko powąchał i uciekł :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 mnie weci uczulali aby jak widac nitkę to nie ciągnąć... bo po drugiej stronie często... igła :razz: Quote
ulana Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Dreszcz mnie przeszedł jak pomyślałam o takiej metrowej nici w psie. Spanikowałabym chyba.... Quote
wilczy zew Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Spokojnie,chodzisz z nozyczkami i obcinasz az wyjdzie wszystko. Quote
WATACHA Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Chyba jakieś bardzo płodne dni zaczęła, bo od wczoraj psy ciągle chcą ją wylizywać:mdleje:.Leoś dziwnie się zachowuje, jak nie on:???:.Niby się z nią bawi (raczej wcześniej nie chciał), ale tak do końca to na zabawę nie wygląda.Skacze na na nią, piszczy i szczeka do niej, a jak ona się zatrzyma na 3 sekundy to ją wylizuje, świnia :mad:.Nigdy się tak nie zachowywał, a przecież już były u nas suki w cieczce. Quote
Saththa Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Nooo znaczy macie psi sex oralny na porządku dziennym w domku :lol: Nie rpzyjmne zasadniczo musi to byc... Quote
malawaszka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 no to miłostka - Zgredek tak robi cieczkowym jak mają płodne dni... Quote
AnkaG Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ja mam dwie baby aktualnie w cieczce - stare baby i też się liżą, piszczą itp. I cholera ganiają po nocy po chałupie. Quote
WATACHA Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 Ale co nagle w Leosiu obudziły się instynkty?Nie miał tak ani przed, ani po obcięciu jajec. A ona głupia szczęśliwa, bo myśli, że on chce się z nią bawić :evil_lol:. To muszę uważać, ile takie dni trwają?To już końcówka tej cieczki?Dziś jakiś piesek chciała podbiec, ale chyba nie miał odwagi, za silna i za głośna ekipa :diabloti: Quote
WATACHA Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 [quote name='AnkaG']Ja mam dwie baby aktualnie w cieczce - stare baby i też się liżą, piszczą itp. I cholera ganiają po nocy po chałupie.[/QUOTE] Też fajnie.Z tym, że owszem Mentor potrafił wejść na sukę, ale Leo nigdy takich rzeczy nie robił. Quote
malawaszka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [quote name='WATACHA']Też fajnie.Z tym, że owszem Mentor potrafił wejść na sukę, ale Leo nigdy takich rzeczy nie robił.[/QUOTE] widocznie taka łobuzica bardziej go kręci :lol: Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 "Oraz czy mogłaby (chodzi mi o tolerancje innych psów) przebywać w towarzystwie: w domu 4 letniej yorczki i na podwórku 8 letniego rottweilera?" Quote
ania0112 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 jasne :) yorczke by zjadła lub by z tratowała a rota by tak wkurzyła, że to on by ją zjadł :p zaraz mi się przypomina " chciałabym zeby on był łagodny dla mojego syna i yorczka ale zeby oszczekał i na warczał na kazdego zblizającego się do naszego płotu" ludzie są do dupy! Quote
WATACHA Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 przebywać by mogła, ale co z tego wyniknie :diabloti:.Jak Pani bardzo kocha jorczka to bym się zastanowiła na jej miejscu :cool3: Quote
Recommended Posts