WATACHA Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 A tak w ogóle to szukam dla niej imienia, chciałam ją nazwać Kraksa, albo Draka, ale mi się odwidziało.Mąż ja nazywa Rokita.Znalazłam jeszcze takie demony jak Fene, Mara, Pura, Nija, Lilit, Lamia, ale jakoś żadne nie porusza mi serca. Cały czas jestem ciekawa ile może mieć miesięcy.Oceniono ją podobno na 5, ale chyba bez przesady, choć ząbki ma jak perełki, aż bije po oczach.W tej chwili jest ciut większa od Leo, więc będzie średniakiem.Ma jeszcze taką figurkę szczeniaka. Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Lamia jest fajne - z seksmisją mi się kojarzy :lol: wiek niech oceni wetka - ma już wymienione zęby? Quote
zerduszko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Jak chcesz żeby się opamiętała, to ja nazwij anielskim imieniem ;) Quote
WATACHA Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='malawaszka']Lamia jest fajne - z seksmisją mi się kojarzy :lol: wiek niech oceni wetka - ma już wymienione zęby?[/QUOTE] A po czym się poznaje czy wymienione? [quote name='zerduszko']Jak chcesz żeby się opamiętała, to ja nazwij anielskim imieniem ;)[/QUOTE] Chyba już jest za późno ;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 wymienione są mniej ostre - mleczaki są jak igły Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 no to pewnie świeże ale już stałe; ja myślę, że ona może mieć tak z 8-9 miesięcy Quote
WATACHA Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='malawaszka']no to pewnie świeże ale już stałe; ja myślę, że ona może mieć tak z 8-9 miesięcy[/QUOTE] Myślę, że możesz mieć rację. Quote
Saththa Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Tylko nie Mara matko boska bo koszmar będzie trwał :) Quote
wilczy zew Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 To może dostać pierwszą cieczkę :D sama to się nie ogarnie,trzeba śrubkę przykręcić :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Wataszki jak u weta? czekam niecierpliwie na info i mam mega nadzieję, że można ją ciachać! Quote
WATACHA Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Pani powiedziała, że ma przynajmniej 7 miesięcy, bo ząbki stałe.Jej zdaniem 8-9 tak jak Ty powiedziałaś.No i ...podobno u nas posiedzi :(, bo jak nie wiadomo czy cieczka była to nie ciachamy . Quote
WATACHA Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Saththa']wychowacie Diablice troche :)[/QUOTE] Na to bym nie liczyła, choć dziś postanowiłam, że choć spróbuje ;). Z tym, że koniecznie muszę jej zakładać szeleczki, bo sobie coś zrobi na obroży.Ani w domu, ani na dworze to się zachować nie umie. Quote
Margi Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Pewnie szarpie się na smyczce i co za tym idzie poddusza.;) Quote
Saththa Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Fix tak robi po dzis dzien jak się zagapi. p o prostu idzie dusi harczy kaszle ale nie skojarzy ze to dlatego ze ciągnie :splat: Quote
malawaszka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 o kurde Lilka to co? będziemy czekać i pół roku dopóki cieczki nie dostanie? Quote
WATACHA Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='Margi']Pewnie szarpie się na smyczce i co za tym idzie poddusza.;)[/QUOTE] Dokładnie tak [quote name='malawaszka']o kurde Lilka to co? będziemy czekać i pół roku dopóki cieczki nie dostanie?[/QUOTE] A masz jakąś inną propozycję ;)? Może dostanie wcześniej ;), albo ja trafię do Tworek ;). Quote
malawaszka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 no lepiej jakby dostała... bo kurde boję się wydawać na warunku sterylizacji bo ja się potem nie będę użerać z ludźmi... Quote
WATACHA Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 No dobra, jeżeli nie miała to zazwyczaj do kiedy dostają?A jak miała to najwcześniej kiedy to mogło być? Quote
malawaszka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 a bo ja wiem... Luna dostała pierwszą cieczkę jak miała 7 miesięcy i to jest chyba tak u większości, ale jak wiadomo nie jestem specem ani od szczeniaków ani od cieczek :D Quote
Margi Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Figa dostała cieczkę w wieku 10 m. i dopiero po 2 m.pozwolili ciachnąć. Quote
WATACHA Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Dobra, a jak to "bydle" nauczyć chodzić na smyczy.Ciągnie non stop, dziś 10 m przechodziliśmy w 10 m, co pociągnęła to stawaliśmy.Nic, a nic to nie dało.Na spacerze nie zwraca na mnie uwagi, wszystko ją interesuje tylko nie ja, a jeżeli już to na sekundę na mnie spojrzy i dalej swoje. Quote
Recommended Posts