Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak w ogóle to szukam dla niej imienia, chciałam ją nazwać Kraksa, albo Draka, ale mi się odwidziało.Mąż ja nazywa Rokita.Znalazłam jeszcze takie demony jak Fene, Mara, Pura, Nija, Lilit, Lamia, ale jakoś żadne nie porusza mi serca.
Cały czas jestem ciekawa ile może mieć miesięcy.Oceniono ją podobno na 5, ale chyba bez przesady, choć ząbki ma jak perełki, aż bije po oczach.W tej chwili jest ciut większa od Leo, więc będzie średniakiem.Ma jeszcze taką figurkę szczeniaka.

Posted

[quote name='malawaszka']Lamia jest fajne - z seksmisją mi się kojarzy :lol:

wiek niech oceni wetka - ma już wymienione zęby?[/QUOTE]

A po czym się poznaje czy wymienione?
[quote name='zerduszko']Jak chcesz żeby się opamiętała, to ja nazwij anielskim imieniem ;)[/QUOTE]

Chyba już jest za późno ;)

Posted

[quote name='malawaszka']no to pewnie świeże ale już stałe; ja myślę, że ona może mieć tak z 8-9 miesięcy[/QUOTE]

Myślę, że możesz mieć rację.

Posted

Pani powiedziała, że ma przynajmniej 7 miesięcy, bo ząbki stałe.Jej zdaniem 8-9 tak jak Ty powiedziałaś.No i ...podobno u nas posiedzi :(, bo jak nie wiadomo czy cieczka była to nie ciachamy .

Posted

[quote name='Saththa']wychowacie Diablice troche :)[/QUOTE]

Na to bym nie liczyła, choć dziś postanowiłam, że choć spróbuje ;). Z tym, że koniecznie muszę jej zakładać szeleczki, bo sobie coś zrobi na obroży.Ani w domu, ani na dworze to się zachować nie umie.

Posted

[quote name='Margi']Pewnie szarpie się na smyczce i co za tym idzie poddusza.;)[/QUOTE]

Dokładnie tak

[quote name='malawaszka']o kurde Lilka to co? będziemy czekać i pół roku dopóki cieczki nie dostanie?[/QUOTE]

A masz jakąś inną propozycję ;)?
Może dostanie wcześniej ;), albo ja trafię do Tworek ;).

Posted

Dobra, a jak to "bydle" nauczyć chodzić na smyczy.Ciągnie non stop, dziś 10 m przechodziliśmy w 10 m, co pociągnęła to stawaliśmy.Nic, a nic to nie dało.Na spacerze nie zwraca na mnie uwagi, wszystko ją interesuje tylko nie ja, a jeżeli już to na sekundę na mnie spojrzy i dalej swoje.