BlauPanda Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Kama trafiła do domu państwa ze starszą córką która przed podjęciem decyzji o adopcji wiele czytała o psach. Najpierw przyjechali obejrzeć Kamę a dopiero na drugi dzień ją adoptowali. W razie problemów mieli dzwonić do schroniska ale jak na razie cisza:-). W czwartek prawdopodobnie dostanę numer do państwa i się dowiem co tam u Kamy. Quote
Sinelka Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Moje sunie mają nową koleżankę… KAMĘ. Dziś spotkałam ją z panem w parku na spacerze. Pan jest zachwycony Kamą, mówił, że przez miesiąc było ciężko, bo sikała i bała się zostawać sama w domu, ale teraz to pies ideał. Trochę jej się przytyło, ale ma dziewczyna kondycję, żeby latać z moimi sprinterkami. Quote
saphira18 Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 czyli dobrze widziałam ;) rano już parę razy spotkałam Kamę na placu andrzeja Quote
MagdaB Posted March 23, 2014 Posted March 23, 2014 Dobrze, że wszystko dobrze. Może czas zmienić tytuł? Quote
BlauPanda Posted March 23, 2014 Author Posted March 23, 2014 To dobrze że Kama jest szczęśliwa. Z porządku pytałam o jej numer ale go nie dostałam a postem stwierdziłam że dziwnie by było pytać się o psa po pół roku. Tytuł bym zmieniła ale nie wiem jak;/. Quote
Recommended Posts