Rybc!a Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dużo tych spacerków oferujesz, pieski się wyhasają biegnąc ciągle na pierwszą- dziękujemy! Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Obawiam się najgorszego i wcale się nie zdziwię jak będą młode! Quote
Rybc!a Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Gonitwa napisał(a):Obawiam się najgorszego i wcale się nie zdziwię jak będą młode! Nie zapeszaj Gonitwa, nie zapeszaj! Quote
Gonitwa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niesety u nas wykluczyć tego nie można... Różne rzeczy się dzieją, różne... Quote
Rybc!a Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Bianka została dzisiaj przeze mnie serdecznie wymiziana, jest trochę nieufna, wydaje mi się jednak, że charakterek ma taki sam jak Figa. Jest od urodzenia w schronisku, około dwóch lat. Quote
Rybc!a Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Gonitwa napisał(a):A Figi jak nie było tak nie ma... Chyba ci się wątki pomyliły, to jest temat Bianki, a nie Figi ;) Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Gonitwa']Wiem,że Bianki ale to w końcu siostry... Wątek siostry masz tutaj ;) : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53701 Quote
Gonitwa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Wiem, że mam... Może ona lata gdzieś koło schronu? Może chce do siostry? Tam w sumie nikt nie szukał.... Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Wiem, że mam... Może ona lata gdzieś koło schronu? Może chce do siostry? Tam w sumie nikt nie szukał.... Szukał, szukał i szuka ciągle! Quote
Rybc!a Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Wokół schronu? Tak, nawet ja z mamą tam jeździłyśmy. Jeśli chciałaby się dostać do schroniska, zrobiłaby to bez problemu pod bramą automatyczną, na pewno by cię wcisnęła. Quote
Rybc!a Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Nici z miziana, nici z wizyty, nici z wszystkiego! Quote
madzia828 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Bianka w górę :razz: Rybc!iu czasem jest lepiej czasem gorzej głowa do góry:p Quote
Rybc!a Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 madzia828 napisał(a):Bianka w górę :razz: Rybc!iu czasem jest lepiej czasem gorzej głowa do góry:p Oj kochana, łatwo ci mówić. . . Quote
Recommended Posts