Bogdan Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Witam wszystkich którym psi los nie jest obojętny. Dokładnie 16 sierpnia znalazłem suczkę ON. Wiek jej określam na max 8 miesięcy, ale mogę się mylić(ma jeszcze mleczne zęby). Sunia jest bardzo łagodna i przyjazna w relacjach z ludźmi a zwłaszcza z dziećmi. Jako że posiadam już 14 letniego ON chciałem zaadoptować sunię, lecz niestety staruszek w ogóle jej nie akceptuje. Szukam zatem dla niej normalnego domu. Propozycji adopcji już kilka miałem ale nie zgodziłem się, gdyż z informacji od potencjalnych właścicieli wynikało że ma "chodzić" na łańcuchu. Jak na moje to wystarczy jej już cierpień w tak krótkim życiu. Proszę pomóżcie znaleźć jej normalny dom i ludzi którzy się nią zaopiekują, bo to naprawdę świetna suczka. Dla każdego zainteresowanego wyślę dodatkowe foto. Edited September 3, 2013 by Bogdan Quote
Bogdan Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Chciałbym przypomnieć o Suni, która nadal czeka na swój dom. To kilka zdjąć zrobionych w dniu dzisiejszym. Szczerze polecam Nutę (tak ją nazwały moje dzieci), bo to na prawdę świetna suczka. Quote
Gojasasa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Jaka śliczna sunia na pewno ktos się znajdzie :) Quote
gryf80 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 bogdan-ona ma zeby stałe(przynajmniej tak pokazuja zdjecia). 8mio m-czny pies nie ma juz mleczaków Quote
Bogdan Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Wtedy gdy robiłem te zdjęcia miała jeszcze perłowo białe hakowate "mleczaki: u góry. Teraz już nie ma, ale nadal szukam dla niej normalnego domu. Powtarzam normalnego, dlatego żeby wszyscy potencjalni "łańcuchowi" amatorzy dali sobie siana i nie zawracali gitary. Najlepiej w ramach edukacji niech sami przypną się łańcuchem do jakiejś ściany i nocują na gołej ziemi pod starymi, opartymi o tą ścianę płytami z eternitu. (słowa te kieruję szczególnie do niedoszłego na szczęście właściciela Nuty) Quote
Ty$ka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 No niestety... w naszym mieście jest mało normalnych domków, poszerzyłabym poszukiwania domku na Zamość i okolice. A Nutka jest cudowna, mam nadzieję, że ktoś normalny się zgłosi. Ogłaszasz ją gdzieś? Quote
Ewanka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Piękna sunia, oby szybko znalazła dobry dom. Quote
Recommended Posts