brazowa1 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 (edited) Gucio to piesek-aniołek. Troszkę jak west na długich łapkach, sierść równiez w tym typie. Piesek, którego mogę w ciemno polecić. Młody chłopak z fajnym, przytulaśnym charakterem. Grzeczny w czasie strzyżenia, taki jakby ideał. Wielkość foksteriera, czyli nawet nie sięga kłębem do kolan. Cud, miód, orzeszki. Na spacer wychodzi ochoczo, całkiem nieźle chodzi na smyczy. W ogóle nie pasuje do schroniska.... Ale to schronisko w Starogardzie Gdańskim jest obecnie miejscem jego pobytu. Mieszka w boksie zwanym "zieleniakiem",dogaduje się z innymi psami. tel w sprawie adopcji 668 046 572 Jest taki z charakteru jak wygląda,jego aniołkowaty image nie jest złudzeniem :smile: Edited October 6, 2013 by brazowa1 Quote
Itske Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 a któż go na taką piękną owieczkę wystrzygł ;)? Uroczy jest! Quote
brazowa1 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Dziękuję :) co prawda odbywało się to na schodach schroniskowych, ja na kolanach zgięta w pałąk, wokół biegające psy, ale jak ładny piesek, to jakiekolwiek strzyżenie będzie dobrze wyglądało :) Quote
Itske Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='brazowa1']Dziękuję :) co prawda odbywało się to na schodach schroniskowych, ja na kolanach zgięta w pałąk, wokół biegające psy, ale jak ładny piesek, to jakiekolwiek strzyżenie będzie dobrze wyglądało :)[/QUOTE] Kochana, widać rękę mistrza! w każdych warunkach super efekt! Quote
brazowa1 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Itske']Kochana, widać rękę mistrza! w każdych warunkach super efekt![/QUOTE] Jestes bardzo miła. Rozmawiałam z koleżanką-Oleńką-kierowniczką ze Starogardu. Śmiała się,że PRZEZE MNIE miała regularna wojna pod schroniskiem o Gucia,stała kolejka i wykłócała się,kto był pierwszy. Poszedł do domu! Quote
Itske Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Brazowa, nożyczki w rękę i hajda do strzyżenia - tak pięknie to zrobiłaś, ze się nie dziwię, że poszedł do domku! Strzyż następne! Brawo, Gratulacje! i w ogóle się cieszę! Quote
brazowa1 Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Itske,mam mc pinczera,waga 400 gr,7 tygodni i drugiego 550 gram. Jakbyś kogos sensownego znała,to zapraszamy do odwiedzin psiaków :) Quote
Recommended Posts