Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Gucio to piesek-aniołek. Troszkę jak west na długich łapkach, sierść równiez w tym typie. Piesek, którego mogę w ciemno polecić. Młody chłopak z fajnym, przytulaśnym charakterem. Grzeczny w czasie strzyżenia, taki jakby ideał. Wielkość foksteriera, czyli nawet nie sięga kłębem do kolan. Cud, miód, orzeszki. Na spacer wychodzi ochoczo, całkiem nieźle chodzi na smyczy.
W ogóle nie pasuje do schroniska....

Ale to schronisko w Starogardzie Gdańskim jest obecnie miejscem jego pobytu.

Mieszka w boksie zwanym "zieleniakiem",dogaduje się z innymi psami.

tel w sprawie adopcji 668 046 572

Jest taki z charakteru jak wygląda,jego aniołkowaty image nie jest złudzeniem :smile:

Edited by brazowa1
  • 4 weeks later...
Posted

Dziękuję :) co prawda odbywało się to na schodach schroniskowych, ja na kolanach zgięta w pałąk, wokół biegające psy, ale jak ładny piesek, to jakiekolwiek strzyżenie będzie dobrze wyglądało :)

Posted

[quote name='brazowa1']Dziękuję :) co prawda odbywało się to na schodach schroniskowych, ja na kolanach zgięta w pałąk, wokół biegające psy, ale jak ładny piesek, to jakiekolwiek strzyżenie będzie dobrze wyglądało :)[/QUOTE]

Kochana, widać rękę mistrza! w każdych warunkach super efekt!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Itske']Kochana, widać rękę mistrza! w każdych warunkach super efekt![/QUOTE]
Jestes bardzo miła.
Rozmawiałam z koleżanką-Oleńką-kierowniczką ze Starogardu. Śmiała się,że PRZEZE MNIE miała regularna wojna pod schroniskiem o Gucia,stała kolejka i wykłócała się,kto był pierwszy. Poszedł do domu!

Posted

Brazowa, nożyczki w rękę i hajda do strzyżenia - tak pięknie to zrobiłaś, ze się nie dziwię, że poszedł do domku! Strzyż następne! Brawo, Gratulacje! i w ogóle się cieszę!