elik Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Witajcie dziewczyny :)... ale pamiętam o WAS i o psiakach też :)My o Tobie także pamiętamy :) Problemy z nowym dogo mają chyba wszyscy. Jedni mniejsze, inni większe, ale kłopoty mają generalnie wszyscy :( Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ktoś zrobił konkurencyjną stronę dla zwierzolubów. Quote
ania68 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 eliczku kochany ,loveu, dokładnie wszyscy mają problemy z dogo :( Znów nie mam emotikionek :( Życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) I postaram się tu częściej bywać... Quote
elik Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 eliczku kochany ,loveu, dokładnie wszyscy mają problemy z dogo :( Znów nie mam emotikionek :( Życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :) I postaram się tu częściej bywać... Ja niczego teraz nie mogę normalnie. Tylko jeszcze pisać mogę i mam nadzieję, że choć to mi zostanie :) Bywaj, bywaj :) Wszyscy musimy bywać, bo psiaki nas potrzebują :) Quote
ajw Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Kupowałam parę pakietów dla psiaków i pomyślałam też o psiakach z tego wątku ;) Zostaną mi 3 pakiety, kogo ogłaszamy? I bardzo proszę, czy ktoś udostępni swojego maila do aktywacji ogłoszeń? Z góry dziękuję Quote
ania68 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Kupowałam parę pakietów dla psiaków i pomyślałam też o psiakach z tego wątku ;) Zostaną mi 3 pakiety, kogo ogłaszamy? I bardzo proszę, czy ktoś udostępni swojego maila do aktywacji ogłoszeń? Z góry dziękuję Dziękuję :) Mail może być do mnie: [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script> Zaraz wstawię opisy i zdjęcia psów do ogłoszeń. Rudy Rudi - uroczy i bardzo grzeczny piesek, ma ok 2 lat, jest uroczy, spokojny, grzeczny i przytulaśny, mało szczekliwy, zachowuje czystość w domu, waga ok 13 kg, wzrost - na wysokość kolana, zgadza się z innymi psami, jest łagodny w stosunku do dzieci. Piesek został znaleziony zaniedbany i zagłodzony, obecnie dochodzi do siebie, jest odrobaczony i zaszczepiony, przed adopcją zostanie wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji 695 307 709. Quote
ania68 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Po edycji poprzedniego postu coś się podziało z moim mailem. Podaję jeszcze raz: [email protected] Żabka - urocza sunia wyrwana z koszmarnego miejsca gdzie nie spotkało by ją nic dobrego. Sunia ma ok 3 lat, jest wesoła, bardzo spokojna i łagodna, lubi dzieci, jest po prostu idealna, szukamy jej dobrego i spokojnego domu, suczka jest niewielkich rozmiarów - na wysokość przed kolano, suczka jest zaszczepiona i wysterylizowana. Kontakt w sprawie adopcji 695 307 709. Quote
ajw Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ania68 :) dziękuję pięknie, już wysyłam psiaki do ogłoszeń ;) Zostanie jeszcze pakiet dla jednego psiaka ;) Quote
ania68 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Neo to starszy piesek ok 12 letni, idealny dla spokojnej osoby. Neo zgadza się z innymi psami, jest towarzyski i wesoły, lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem, szukamy mu domu na psią jesień życia, jeśli ktoś chciałby się zaopiekować Neo to proszę o kontakt z nr tel 695 307 709. ajw kochana, to ja dziękuję :) Wstawiłam Neo ale post się nie zapisał i jeszcze mnie wywaliło :( Quote
ajw Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Mnie jeszcze jakieś błędy nowe wyskakują :( ale zalogować mi się udało teraz ;) Psiaki przesłane do ogłoszeń :) Quote
ajw Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Został mi jeden wolny pakiet, ponieważ psiaki, dla których go przeznaczyłam mają domek :) Macie może jakiegoś psiaka do ogłoszeń ? ;) Quote
ewunian Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Dziewczyny, wiecie może, co teraz będzie kombinował pan P.? Co z Olkuszem jak się biznes przeniósł do Bolesławia? Quote
ania68 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Mnie jeszcze jakieś błędy nowe wyskakują :( ale zalogować mi się udało teraz ;) Psiaki przesłane do ogłoszeń :) Dzięki :) Aktywowałam :) Został mi jeden wolny pakiet, ponieważ psiaki, dla których go przeznaczyłam mają domek :) Macie może jakiegoś psiaka do ogłoszeń ? ;) Jutro zadzwonię do Marty i się dowiem :) Dziewczyny, wiecie może, co teraz będzie kombinował pan P.? Co z Olkuszem jak się biznes przeniósł do Bolesławia? Ja, niestety nic nie wiem, ale może Ada-jeje coś napisze. A tu Mijo wyrusza do swojego domu :) Quote
elik Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Dziewczyny, wiecie może, co teraz będzie kombinował pan P.? Co z Olkuszem jak się biznes przeniósł do Bolesławia? Punkt przetrzymań w olku już nie będzie czynny, przynajmniej pała go nie będzie prowadził. W Bolesławiu otwarł prywatne schronisko wespół z tym rakarzem jurczykiem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pała jest prezesem Quote
ewunian Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Sądząc po zdjeciach jakie krążą po internecie, już w Bolesławiu zaczyna się syf robić. Kiła i mogiła. Tylko "funkielnówka". Quote
ewunian Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Miałam na myśli, że bedzie w Bolesławiu taki sam obóz dla psów jaki byl dotychczas w Olkuszu. Tylko że z krótkotrwałym powiewem świeżości. Przy okazji - prośba o podpis i dalsze rozesłanie petycji z mojego podpisu - schron który kiedyś współpracował z P, i gdzie też przebywają olkuszaki, zakazał dłuższych spacerów resocjalizacyjnych... Quote
ajw Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Dziewczyny, wiecie może, co teraz będzie kombinował pan P.? Co z Olkuszem jak się biznes przeniósł do Bolesławia? Też nic nie wiem na ten temat. Szkoda tylko tych wszystkich zwierząt :( Pytanie do ania68 ;) - czy Pani Marta ma może jakiegoś psiaka do ogłoszeń? Bazarek trwa do 26.01, więc jest jeszcze troszkę czasu ;) Quote
ania68 Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 Też nic nie wiem na ten temat. Szkoda tylko tych wszystkich zwierząt :( Pytanie do ania68 ;) - czy Pani Marta ma może jakiegoś psiaka do ogłoszeń? Bazarek trwa do 26.01, więc jest jeszcze troszkę czasu ;) Kilka dni temu dzwoniłam do Marty i czekam na zdjęcia i tekst. Marta ma sporo roboty i nie zawsze ma czas na zrobienie zdjęć... Quote
ajw Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Kilka dni temu dzwoniłam do Marty i czekam na zdjęcia i tekst. Marta ma sporo roboty i nie zawsze ma czas na zrobienie zdjęć... Jasne, rozumiem ;) to najwyżej jak Pani Marta nie zdąży do weekendu to wyślę jakiegoś innego psiaka a potem jeszcze wykupię pakiet :) Quote
ania68 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Jasne, rozumiem ;) to najwyżej jak Pani Marta nie zdąży do weekendu to wyślę jakiegoś innego psiaka a potem jeszcze wykupię pakiet :) Nie mam żadnych wieści od Marty, nie dzwonię, raczej czekam aż Ona zadzwoni, bo wiem, że ma dużo pracy. Kilka dni temu Marta przesłała mi pieniądze na wyróżnienia na olx. Dzisiaj wszystkie psiaki wyróżniłam :) Pałka otworzył schronisko, słyszałam, że oprócz Śląska i Małopolski składa oferty wyłapywania w świętokrzyskim. Quote
elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 ...Pałka otworzył schronisko, słyszałam, że oprócz Śląska i Małopolski składa oferty wyłapywania w świętokrzyskim. Tak otworzył schronisko w Bolesławiu. Pisałam o tym kilka postów wyżej. Połączył siły z Jurczakiem, czy Jurczykiem, czy jak mu tam jeszcze było temu popaprańcowi Quote
ania68 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 A w Zawierciu otworzył Żmuda. Czyli cała trójka koleżków ma już swoje schroniska.... Quote
elik Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 A w Zawierciu otworzył Żmuda. Czyli cała trójka koleżków ma już swoje schroniska.... Interes kwitnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :( Quote
ewunian Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Jeszcze w Chełmku państwo Kołodziejczykowie... Quote
elik Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Chciałam podpisać petycję, ale link, który masz w podpisie nie prowadzi do petycji w sprawie spacerów psiaków w schronisku. Quote
Recommended Posts