Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dlatego tak liczymy na DT za karmę, chociaż dla 1 czy 2 suniek, ja daję na początek 500zł, liczę na to że ktoś się dorzuci, czy mamy tam zostawić te mamuśki i jeszcze nienarodzone maluchy, w takich warunkach? :(

Posted

To nie kropla, to jest bardzo dużo... założycielka deklaruje też 500... To by wystarczyło na start...

Tylko CZAS- goni :( :( :(

Czy mamy zdjęcie trzeciej suni? Potrzebne jest, pytają na FB....

Posted

[quote name='Kama202']Ja zrobię bazarek na Fb i postaram się , żeby chociaż 400- 500zł zarobić....ale to kropla w morzu[/QUOTE]

to na pewno nie jest kropla w morzu, kilka takich "kropli" i sunieczki byłyby uratowane, a z Twoją i moją "kroplą" miałyby przynajmniej na start. A jak wygląda sprawa hotelików w okolicy?Moze chociażby jakiś wspólny kojec dla dziewczyn, zeby było taniej?Teraz jest ciepło, więc nie muszą być w domu, a sytuacja naprawdę nagli...

Posted

ej...to ja pytam o tę trzecią....Cos wyjątkowo mało ludzi jest na evencie. Dodaj, proszę nazwę fundacji, która obiecała strylki i weta (Pro Animal chyba?). Robię bazarek.[quote name='iwonamaj']To nie kropla, to jest bardzo dużo... założycielka deklaruje też 500... To by wystarczyło na start...

Tylko CZAS- goni :( :( :(

Czy mamy zdjęcie trzeciej suni? Potrzebne jest, pytają na FB....[/QUOTE]

Posted

Ja czekam na info od jednej osoby w sprawie ewentualnych hoteli i miejsc w okolicy, bo sama nie znam żadnego. Dam znać jak będę wiedzieć coś.

Posted

[quote name='temikotka']to na pewno nie jest kropla w morzu, kilka takich "kropli" i sunieczki byłyby uratowane, a z Twoją i moją "kroplą" miałyby przynajmniej na start. A jak wygląda sprawa hotelików w okolicy?Moze chociażby jakiś wspólny kojec dla dziewczyn, zeby było taniej?Teraz jest ciepło, więc nie muszą być w domu, a sytuacja naprawdę nagli...[/QUOTE]

O tak, to jest pomysł...

Posted

[quote name='Martika@Aischa']i kolejne nieszczęścia :( zapisuję się u sunieczek ....
Ada - jeje to [B][COLOR=blue][FONT=Tahoma]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom z Chrzanowa.
[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
obecna siedziba Fundacji to Krakow, reszta bez zmian. mozemy udostepnic konto, ale jak juz pisalam, sterylki i weta pokryjemy, zas zadne platne prywatne dt nie wchodzi w gre, bo nie da nam podkladki na wyplacenie pieniedzy. Gdyby wplywaly pieniadze na konto Fundacji to ewewntualnie mozna za to dokupic karme.

Posted

niestety sprawa stanęła w miejscu :-( jest jedynie opcja PDT za 1000zł. za miesiąc za 3 sunie...nie mamy tyle, a nawet gdyby to tylko miesiąc, ja jestem w stanie dać tylko jednorazowo 500zł., nie jestem w stanie wziąć odpowiedzialności finansowej za sunie...

Posted

Potem szukamy psiaków po całej Polsce i znajdujemy je (jak np. Felę) lub nie... :-( Nie wiem co robić :shake:
Czy dać którejś szansę czy czekać, aż będziemy mogły pomóc wszystkim trzem... Brutalne, ale prawdziwe :(

Posted

Na FB mamy plakacik, proszę udostępniać

[h=5]MEGA PILNE!!!![/h][URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=203145649862165&set=gm.213277558837010&type=1&ref=nf"][IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/s403x403/1185594_203145649862165_446806879_n.jpg[/IMG]

[/URL]

Posted

faktycznie moze lepiej nie czekac i wyciagac w pierwszej kolejnosci ta sunie ktora jest najbardziej zagrozona oszczenieniem, szczeniaki nie maja tam zadnych szans przezycia, ale tez nie chodzi o to zeby niechciane zwierzaki przychodzily na swiat.

Posted

dziewczyny...ja tu bez zaproszenia i nie chce się wtrącać, ale również moim zdaniem lepiej pojedynczo je wyciągać...
ja bym obstawiała na białą, bo ludzie chętnie w tym kolorze psy adoptują, albo tą drugą sunię w typie ON- bo wiadome, w typie rasy to tez łatwiej o adocpje. Niestety tak bym się tutaj kierowała na chłodno....
Przykro mi, że finansowo nie mogę pomóc:( bardzo mi ich żal...